- 7 Ağustos 2016
- 3.485
- 7.317
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk aileden birinin kucağında olur, siz de yemek yaparsınız.. hicbirsey olmazsa hazır manti mesela. 1 hafta geçer giderSelamlar,
Haftaya Pazartesi kayınvalidem 1 hafta kalmak üzere bize gelecek, Cuma günü görümcem ve eşi de katılacak. Düşündükçe strese giriyorum. 13 aylık bebeğim var. Kayınvalidem sigara içen biri. Sigara içerken balkonu kullanıyor ama balkon mutfağın yanında olduğundan bütün koku mutfağa yayılıyor. Benim oğlum da mutfakta durmayı çok seviyor, mama sandalyesi balkon kapısının yanında. O konu aklımı karıştırıyor.
Bir de oğlumun yediğine içtiğine sürekli karışıyor. Ben doktor tavsiyeleri doğrultusunda en uygun şekilde beslemeye çalışıyorum. Ama o eski kafa her şeyi yedirmeye uğraşıyor. Ben bu tavırlardan çok rahatsızım. Eşimin çocukken daha kilolu olduğunu gösteren fotolar paylaşıyor benimle vs. Annelik kıyaslamasına mı girdi ne, çok rahatsızım.
Ben hafta içi çalışıyorum. Akşam gelip ona yemek yapmam imkansız. Yeri geliyor kendimize zor yapabiliyorum. Eşim dışarıdan söyleriz diyor ama 1 hafta boyunca dışarıdan yemek de çok masraflı olur gibi. Bu arada o kesinlikle yapıp yardım etmez. Kendi evinde bile yapmıyor. Bir diğer sıkıntı da haftasonu bir de görümcem ve eşi de bizde kalacağı için. Sabah onlara kahvaltı hazırlamak gerekEcek. Çocuklu evi tahmin edersiniz. Bizim özellikle haftasonu kahvaltılarımız savaş şeklinde geçiyor. Oğlumun iştahsız olduğu için kahvaltı süreci çok zorlu geçiyor. Bir yandan onunla uğraşıp, bir yandan nasıl kahvaltı hazırlıcam. Özetle çok stresli bir hafta beni bekliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kimin ne Kadar yasayacagi belli olmaz evet o yuzden bu guzel Dunyayi tatsizlastirmayalim. Ufacik seylerden kayinvalidem geliyor diye sorun cikarmayalim. Alttan almasini gormemezlikten gelmeyi ve kusurlari ortmeyi bilelim.Kimin daha çok yaşayacağı belli olmaz
Bu mesafe koyma taktikleri Bana gore degil zaten. Kendi annelerimiz cok mu mukemmel. Neden erkek annesinde devamli kusur araniyor. Benim kayinvalidemin de bana kotulukleri oldu. Simdi kin yapip burnundan mi getirmeyim hayatı. Bizim gelinse hiçbir kotulugu olmadigi Halde annemin uzerine bile yurudu. Hala unutamiyorum mesela nasil abim karisina musade etti diye. Kendi annemize yapilmasini istemedigimizi eşimizin annesine de yapmamaliyiz.Bizimki yasamadi iste ben simdi kendime kendime dusunuyorum niye yapmadim etmedim diye kiziyorum kendime.son zamanlar yanindaydim yakindim ama daha cok ilgili alakadar olmaliydim o benim hayat arkadasimin annesi yok mesafe koy yok yuz verme yok alismasin diye kendimiz olmaktan cikiyoruz. simdi esimi kaybetme korkusu var ona sarildim torununa sariliyorum Kuranimi okuyorum dua ediyorum agliyorum.esim ne dedi biliyor musun iki gun once yeni ev aldik annem su evime gelip gonlunce istedigi kadar kalamadi en cok bu agrima gidiyor dedi ben bisey diyemedim ne dicemki.esim beni hep uyarirdi sana kotuluk yapana iyilik yap ofkeme hirsima yenik dustum imtihani kaybettim.kv kotu birsey yasamadik ama iyiliklerim de cok degildi.bu yuzden uzgunum.
Selamlar,
Haftaya Pazartesi kayınvalidem 1 hafta kalmak üzere bize gelecek, Cuma günü görümcem ve eşi de katılacak. Düşündükçe strese giriyorum. 13 aylık bebeğim var. Kayınvalidem sigara içen biri. Sigara içerken balkonu kullanıyor ama balkon mutfağın yanında olduğundan bütün koku mutfağa yayılıyor. Benim oğlum da mutfakta durmayı çok seviyor, mama sandalyesi balkon kapısının yanında. O konu aklımı karıştırıyor.
Bir de oğlumun yediğine içtiğine sürekli karışıyor. Ben doktor tavsiyeleri doğrultusunda en uygun şekilde beslemeye çalışıyorum. Ama o eski kafa her şeyi yedirmeye uğraşıyor. Ben bu tavırlardan çok rahatsızım. Eşimin çocukken daha kilolu olduğunu gösteren fotolar paylaşıyor benimle vs. Annelik kıyaslamasına mı girdi ne, çok rahatsızım.
Ben hafta içi çalışıyorum. Akşam gelip ona yemek yapmam imkansız. Yeri geliyor kendimize zor yapabiliyorum. Eşim dışarıdan söyleriz diyor ama 1 hafta boyunca dışarıdan yemek de çok masraflı olur gibi. Bu arada o kesinlikle yapıp yardım etmez. Kendi evinde bile yapmıyor. Bir diğer sıkıntı da haftasonu bir de görümcem ve eşi de bizde kalacağı için. Sabah onlara kahvaltı hazırlamak gerekEcek. Çocuklu evi tahmin edersiniz. Bizim özellikle haftasonu kahvaltılarımız savaş şeklinde geçiyor. Oğlumun iştahsız olduğu için kahvaltı süreci çok zorlu geçiyor. Bir yandan onunla uğraşıp, bir yandan nasıl kahvaltı hazırlıcam. Özetle çok stresli bir hafta beni bekliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kusura bakmayinda çok sevdiğim bir laf vardır "bahane g.t gibidir, herkeste bulunur." Bahane lerden başka birşey yok konuda, ayıptır yav. Bir öksüz yetim bulup onunla evlenseydiniz.
Kalma olayı beni de gerer hepSelamlar,
Çalışıyor musunuz?çok abartıyorsunuz bence, balkon kapısını kapatın mutfaga koku falan gelmez, kapalı balkon ise camalrı cıft taraflı açsın sigara içerken hemen gider koku..
yemek kısmında akşam 2 tas yemek yapmak ne kadar zor olabilir ki, eşiniz ilgilensin çocukla siz aperatif yapıverin birşeyler hatta haftasonu topluca yapın birkaç günlük yemek atın dolaba ısıtır yersiniz.
haftasonu kahvaltısı dediğiniz de ne ki zaten onlarda yardım eder, etmezlerse bile sen yardım iste sofraya kahvaltılık koymak ne kadar zor olabilir.
seni sadece yatak yorgan topla kaldır kısmı yorar , onu da bir zahmet onlar hallediversin yabancı değil gelen akraba sonuçta ..
Olumlu yönlerini düşünün kendinize çok fazla dert etmişsiniz sonuçta oğlunun gelinin evi tabikide gelip kalıcak böylede düşünün ki rahat olursunuz sıgara konusunda rica edin rahatsız olduğunuzu tabiki nezaketli biçimde yardım etmesinide rica edebilirsiniz tatlı dille güzel bakın güzel görürsünüz aksi halde bir hafta size sıkıntı oluştururSelamlar,
Siz de heralde bir kayınvalidesiniz habire gelinlere cıkısıyrsunuz bence bi ablayın once insanalrı ole elstirin cpcugu zehrlycek hali yok ne demek ! Tabiki zehrlemez ama bazı ınsanlar tabi cok cahil oldugu icin kusana kadr cocugu yedireblr cocugunun duzenini en iyi annesi bilir sacmalamyın bence !! Kadın burda dusuncesiz davranmıyor aksine nabablrim dye soruyorSenin de bir oğlun var. Yarın öbür gün evine gitsen gelinin sana aynı düşünceyle yaklaşsa ?! Sigara içiyor evet yanlış , al mama sandalyesini başka bir yere koy. Yediklerine karışssın bir hafta onu dinle be olabilir ki? Çocuğu zehirliycek hali yok! Nedir bu eve kayınvalide istememe arkadaş ..
Walla edepsizse de alttan almak örtmek daha da azdırır o edepsizliğiKimin ne Kadar yasayacagi belli olmaz evet o yuzden bu guzel Dunyayi tatsizlastirmayalim. Ufacik seylerden kayinvalidem geliyor diye sorun cikarmayalim. Alttan almasini gormemezlikten gelmeyi ve kusurlari ortmeyi bilelim.
Cok sukur saygisizligim kavgamiz olmadi. esime kizardim kvalideme dert yanardim ben simdi esime seni kime kotulucem diye agliyorum.ama iyilikler de cogaltilabilirdi. Dusunuyorum da aslinda onlar degil bizler kotuymusuz.Bu mesafe koyma taktikleri Bana gore degil zaten. Kendi annelerimiz cok mu mukemmel. Neden erkek annesinde devamli kusur araniyor. Benim kayinvalidemin de bana kotulukleri oldu. Simdi kin yapip burnundan mi getirmeyim hayatı. Bizim gelinse hiçbir kotulugu olmadigi Halde annemin uzerine bile yurudu. Hala unutamiyorum mesela nasil abim karisina musade etti diye. Kendi annemize yapilmasini istemedigimizi eşimizin annesine de yapmamaliyiz.