Bence olabildiğince engel olmaya çalışın .h Hic biseye karismiyomus gibi görünen kv bile her şeye karışırken sizinki düpedüz her herşeye karışmaya geliyo gibi. Mahalleyi kötüleyin gerekirse "bizde sevmedik taşınmayı düşünüyoruz "vs diyip aklından cikarmaya çalışın oraya gelme fikrini. Ama illede gelcem diye diretirse ev bulma isini devralmis gibi davranın arıyormuş gibi yapın ama bulmayın evi yavaş yavaş umudunu keser oda inşallahMerhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?