• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV bizim mahalleye taşınmak istiyor

Merhaba arkadaşlar,

Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?
Bence olabildiğince engel olmaya çalışın .h Hic biseye karismiyomus gibi görünen kv bile her şeye karışırken sizinki düpedüz her herşeye karışmaya geliyo gibi. Mahalleyi kötüleyin gerekirse "bizde sevmedik taşınmayı düşünüyoruz "vs diyip aklından cikarmaya çalışın oraya gelme fikrini. Ama illede gelcem diye diretirse ev bulma isini devralmis gibi davranın arıyormuş gibi yapın ama bulmayın evi yavaş yavaş umudunu keser oda inşallah:işsiz:

Çooook dua edin gece kalkın hatta.gece iki rekat hacet namazı kılıp dua edin. Adak adayın.bence duadan başka türlü çözüm yok gibi. Laftan anlamıyormuş ki kadın. Umarım başaramaz

Yasli, tek, bakima muhtac hani 1 tas corba yapamaz biri yaosa diye bekler falan anlarim.

Ama iyi hali vakti yerinde olupda boyle yanasanlari hic anlayamayacagim.

Evlatlarimiz var tamam.
Bizlerde evladiz tamam.

Ama boyle ayni evin icinde ya da vick vick hic sevmem.

Kp nizin çevresi oradaymış ya . Bence kp üzerinden konuşun .. yani Avrupa ve Anadolu yakasi semt olarak değişiklikler göstermekle birlikte , Anadolu yakası daha bir sakin , yaşanılası gibi ozellikleri vvurgulayin..özellikle eşiniz konuşsun .. ve bu konulara vurgu yapsın . Bence siz de eşinizle konusun .. bak bizim için çevre degistirirlerse daha fazla beklenti içine girerler , huzurumuz kalmaz diyin .. kolaylıklar dilerim size

Madem siz avrupa yakasına taşınacaksın bizde anadolu yakasına taşınalım de... aramızdaki mesafe iyiydi de..anlar heralde...

kayınvaliden benim mahalleye taşınsın valla rahatsızım şu an iş için değil manevi destek kayınvalideye bile ıhtıyacım var temızlık yapan kadının başında dursun çocuğumu kontrol etsin bana yeter.amma şikayetçi mıllet kayınvalidelerden aklım almıyor hepsi canavar mı bu kadınların
Her kv aynı değil canim. Keşke böyle biri olmasaydı bugün iliskimiz daha iyi bir durumda olabilirdi. Ama KP değil de oğlunu eşi gibi gördüğü için malesef yildizimiz barismiyor.

Yasli, tek, bakima muhtac hani 1 tas corba yapamaz biri yaosa diye bekler falan anlarim.

Ama iyi hali vakti yerinde olupda boyle yanasanlari hic anlayamayacagim.

Evlatlarimiz var tamam.
Bizlerde evladiz tamam.

Ama boyle ayni evin icinde ya da vick vick hic sevmem.
Aynen öyle. Ben vicdansiz biri değilim. Bugüne kadar da yaptıklarına rağmen hep alttan aldım ama artık sabrim tükendi

Kp nizin çevresi oradaymış ya . Bence kp üzerinden konuşun .. yani Avrupa ve Anadolu yakasi semt olarak değişiklikler göstermekle birlikte , Anadolu yakası daha bir sakin , yaşanılası gibi ozellikleri vvurgulayin..özellikle eşiniz konuşsun .. ve bu konulara vurgu yapsın . Bence siz de eşinizle konusun .. bak bizim için çevre degistirirlerse daha fazla beklenti içine girerler , huzurumuz kalmaz diyin .. kolaylıklar dilerim size
KP hep destek oldu ama kadın inat. Allah korusun KP me birsey olsa kv hiç durmaz tasi taragi toplar tepemize i çöker.

Benim kv yakın ama bi sınır var gelmiyor, açıkçası faydası da çok,öyle can ciğer değiliz gelin kaynanayız işte,haftada bi pazar gideriz yemeğe fikstir,ama başka bi planımız varsa gitmeyedebiliriz,zorlama yok.

Benim kv yakın ama bi sınır var gelmiyor, açıkçası faydası da çok,öyle can ciğer değiliz gelin kaynanayız işte,haftada bi pazar gideriz yemeğe fikstir,ama başka bi planımız varsa gitmeyedebiliriz,zorlama yok.
Ne güzel..mesafeyi koruyabilse sizink
i gibi bir derece gidip geliyoruz onlar da geliyor kadına yetmiyor hep daha çok. İstiyor . Bir de yakinda olsak düşünemiyorum bile. Bu mesafeyi nasıl sagliyorsunuz

Ne güzel..mesafeyi koruyabilse sizink
i gibi bir derece gidip geliyoruz onlar da geliyor kadına yetmiyor hep daha çok. İstiyor . Bir de yakinda olsak düşünemiyorum bile. Bu mesafeyi nasıl sagliyorsunuz
Ben hoşlanmadığım bişey olduğunda alttan almıyorum direk söylüyorum kvye,eşimi hiç karıştırmıyorum olaya,bikaç geçmiş mevzuda eşim bana destek oldu diye o da eşimi karıştırmıyor ondan destek alamadığı için birebir paylaşıyoruz kozlarımızı,her tartışmadan sonra bikaç gün gerilip konuşmayız ki ayda bir filan olur sonra tekrar konuşmaya başlarız,yedi yıldır böyleyiz,küsme huyumuz yok karşılıklı.

Tartışma dediğim laf sokma,gerilme negatif elektrik gibi ciddi agız dalaşımız toplamda üc dört kez olmuştur,o zaman uzun süre çok soğudu ilişkimiz.

Kvler zaten genelde hep çok daha fazlasını ister,eşim bile der,annemi memnun edemeyiz idare edelim yeter diye,o da sanırım beni idare ettiğini düşünüyor,öyle yuvarlanıp gidiyoruz:)

Bu tipler kafasına koyduğunu yapar.kendin diyorsun zaten dediğim dedik diye..eşini al karşına konuş..bak şimdi işler böyle böyleyken,şöyle olacak..haftada bir iki haftada bir görüşmeler,haftanın üç dört günü olacak..şimdiden söyleyim benim raziligim yok bu işe.ha annen taşındı mi buraya.ya sen bir şekilde Cat kapı girilmeyecegini,her gün görüşülecek beklentisi içinde olunamayacağını söylersin ya da ben bunları hissettirmek daha da ilerisi bunları annenin yüzüne söylemek zorunda kalırım o zaman işler sarpa sarar diyeceksin.bence tabi...hani eşinizi tanıyan sizsiniz.bu fikri farklı kelimelerle yansitin esinize..

Back
X