Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam her zamanki gibi annesinden yana. Ana kuzusu sanki annesini emiyor da bebek gibi ayrilamiyor dibinden.Yani iş ciddiye mi bindi. Taşınacaklar mı![]()
MalesefSizin dua edip Allahtan yardım beklemekten başka çareniz yok. Bazen herşeyi akışına bırakmak işlerin daha rast gitmesini sağlıyor
Kayinvalidenize guveniyorsaniz bunu firsata cevirin derim
Ben kayinvalidemi hic sevmem ama cocuguma gozu gibi bakar eminim.
Normalde memlekette yasiyor. Istanbulda bize 10 dk mesafede evi var cok nadir gelir kalirdi. Zorla cagiriyorum.
Esimle yemege gezmeye gidecegimde islerim yogun oldugunda arkadas bulusmalarinda bebegi birakip kaciyorum :)
Sabahlari yuruyuse cikiyoruz. Sonra ben pilates dersine giriyorum. Yuruyusu oglumla yapiyoruz sonra kayinvalideye bebegi birakip derse...
Zaten gucu kalmadigi icin daha fazla gelmek gormek istemiyor.
Ayni bizimkiler .Biz evlendikten 8 9 ay sonra hemen bizim oldugumuz ile taşındılar .Kafaya koyunca yapiyorlar engel olamiyorsun sen kocana sınır koymalisin .Pat gelmelerine musade etme .Cat kapi gitmeyelim filan diye.
neden malesef? İşin Allah a kalmışsa olmuş bil. Hayırlısını isteyin.Malesef![]()
Amin tesekkürler herseyin hayirlisineden malesef? İşin Allah a kalmışsa olmuş bil. Hayırlısını isteyin.
Benim kaynanam 4 yıl çektirdi bana aramızda bi sokak vardı sadece. Sonra biz taşınmaya karar verdik 70 km mesafede bi yere. Kadın geldi bitişiğimden ev aldı. Eşime yapma etme dedim senelerdir ailen yüzünden huzursuzuz dedim dinletemedim. Velhasılı geldi kadın dibime. İlk sene öyle böyle götürdük tabi edepsizlikleri devam etse de eşim beni anlıyodu artık. Geçen sene de artık terbiyesizliğin dibine vurdular, bende eşime kızdım bunlar hep senin yüzünden boşuycam seni dedim. İşte o tam 1 senedir ailesiyle gayet resmiyiz. Ayda yılda bi görüyorum eşim de aramaz gelip gştmez oldu. Gitse de uğrayıp gelir. Şer olarak gördüğümden ne hayırlar çıktı. Burda dipdibeyken eşim de bu kadar ana bağımlısıyken biz bile yol aldıysak sizde alırsınız.
Yürekten dua edin Allah tan başka kim yardım edebilir ki.. O ol der ve olur her şey..
Onceden cok geliyorlardi yoldayken filan ariyorlardi .Ben konustum güzelce calisan biriyim her zaman evim toplu olmuyor ya da bir yere gidecek oluyoruz .Keske haber etseniz yemek yapardim vs diye diye alıştırdım .Hamileliğim zor geciyor o yuzden bu ara hic gelmiyorlar bi gidiyoruz .Canim bisey çekerse yapiyor kv .Arada ufak tefek sorunlar oluyor ama genel itibariyle iyiler cok şükür. Esim de cok bagliydi hamile olunca yeni yeni ailemizi benimsemeye basladi.Sizinkiler cat kapı gelmiyorlar mi? Bunu nasıl basardiniz? Bir de çalışıyor musunuz şu an dogum izindeyim ama işe başlayınca aksamlari bacagimi uzatıp dinlenmek isteyecegim işten gelince yemek yapacagim bebegimle ilgilenmem gerekecek. Bir de kv. Şimdiden düşündükçe nefes alamıyorum.
Yakınınıza taşınsa bile soğuk davranın ve mesafenizi koyun tavriniz dan anlar muhakkakMerhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?