Eşimle baya flört ettim ve çok cömertti. Ben kimsenin parasını yiyen biri değilim yanlış olmasın ama evlenince sorumluluktan dolayı heralde böyle bir cimrileşti. Para kazanıyorum diye bana ekstradan para vermez. İhtiyacın var diye sorsa vermese onada razıyım. Onun elinede kalmak istemiyorum ama buda beni rahatsız ediyor. Çünlü çalışıyorum ve tüm ev işleri temizlik yemek bulaşık ütü herşeyi ben yapıyorum.EE hem para kazanıcam hemde evin işleri gerçekten kolay değil. Yani daha napiyim ki . Ağrıma gidiyor. Salak gibi görüyorum kendimi.Ben bu kadar sorumluluk alıyorken onunda benden daha fazla bazı seyleri görüp üstlenmesi lazım. Kv zaten görgüsüz, sanki ben zavallıyım evim barkım yok gibi davranıyor susuyorum. Herşeyi kızı ve kendi biliyor. Bunaldım valla. Kötü olunsunda istemiyorum ama bir daha söylerse çocuktan sonra ne zaman dönecen falan diye, karasısız bilmiyorum henüz diyeceğim.Aynı modelden bende de var. Görgüsüzün teki eskiden kocasının olan parayla hala hava atmaya çalışır,eşim olmasa aç kalacak haberi yok. Kızları da bizim sırtımızdan geçinip jet sosyete oluyorlar,susuyorum ne diyeyim. Benimki Allah'tan iş falan aramadı. Küstük gittik öylece.
İş eşinizde bitiyor ama. Benim eşim annesine hala sözünü geçiremez ama zamanında çıkıp "ben kazanıyorum karım da istediği gibi yer anne sana laf düşmez" demişliği var. Alttan alttan eşinizi fişnikleyin siz ben öyle yaptım şahsen :)
AA bak bu güzelmiş. Hayatta bakmaz. Hayır birde annem bakacak ben çalışacaksam birde evlere yakın utanmadan hergün bize gelecek bide anneme iş çıkartacak ben biliyorum olacakları. EE bebeği anneme götürmekte zor. Kışın vs valla bilmiyorum. Uyuz olup olup oturuyorum aşaAa siz bakın çocuğuma ben çalışırım deyin.
Bakıcı paraları öyle ucuz değil yalnız ssk sıda zorunlu en kötü 2000-2200 benim bildiğim az bir para değil. EE herkes te 3000 tl maas almıyor. Sizin bildiğiniz bakıcılar kaça geliyor merak ettim.eşinin kendi işi ise geliriniz düşük ise iş bulsun
maaşınız bakıcı parasına yetmiyor ise bayağı düşüktür yani
çalışıp çalışmamana kv karışmayacak ama sen de sana ne de şimdiden zira sonra daha fazla karışmak ister
bebeğe karışmasındansa şimdiden kes önünü
Eşim de ayrı pasif
Evet doğrudur ama, kv iyi niyetli olduğuda söylenemez.Damatlarına yapamadıklarını gelinlere yapıyorlar. Kızlarına zarar gelmesin ama gelinlere ne olursa olsun. Bir çok konuda eşimi gaza getiriyor, dolduruyor. Bunu yapmaması lazım. Dinine çok bağlı biri olarak ama maalesef. Herkes dünyevi şeyler ile uğraşıyor.Üzgünüm bütün sorunlarınızın sebebi budur. Kv falan hikaye.
Şimdilik kvyi boşverin de eşinizle bu durumu çözmeye bakın derim. Daha çocuk yokken, bu normal düzende eve ya haftada bir iki gelip temizlikle ütüyü yapabilecek bir kadın tutmasını, ya da size yardım etmesini isteyin. Siz zaten uzun saatler çalışıyorsunuz, neden tutmuyor bir işin ucundan eşiniz? Asıl sorununuz bu bence, her şeyi sizin yüklenmeniz ve düşünmeniz.Eşimle baya flört ettim ve çok cömertti. Ben kimsenin parasını yiyen biri değilim yanlış olmasın ama evlenince sorumluluktan dolayı heralde böyle bir cimrileşti. Para kazanıyorum diye bana ekstradan para vermez. İhtiyacın var diye sorsa vermese onada razıyım. Onun elinede kalmak istemiyorum ama buda beni rahatsız ediyor. Çünlü çalışıyorum ve tüm ev işleri temizlik yemek bulaşık ütü herşeyi ben yapıyorum.EE hem para kazanıcam hemde evin işleri gerçekten kolay değil. Yani daha napiyim ki . Ağrıma gidiyor. Salak gibi görüyorum kendimi.Ben bu kadar sorumluluk alıyorken onunda benden daha fazla bazı seyleri görüp üstlenmesi lazım. Kv zaten görgüsüz, sanki ben zavallıyım evim barkım yok gibi davranıyor susuyorum. Herşeyi kızı ve kendi biliyor. Bunaldım valla. Kötü olunsunda istemiyorum ama bir daha söylerse çocuktan sonra ne zaman dönecen falan diye, karasısız bilmiyorum henüz diyeceğim.
Eşimle baya flört ettim ve çok cömertti. Ben kimsenin parasını yiyen biri değilim yanlış olmasın ama evlenince sorumluluktan dolayı heralde böyle bir cimrileşti. Para kazanıyorum diye bana ekstradan para vermez. İhtiyacın var diye sorsa vermese onada razıyım. Onun elinede kalmak istemiyorum ama buda beni rahatsız ediyor. Çünlü çalışıyorum ve tüm ev işleri temizlik yemek bulaşık ütü herşeyi ben yapıyorum.EE hem para kazanıcam hemde evin işleri gerçekten kolay değil. Yani daha napiyim ki . Ağrıma gidiyor. Salak gibi görüyorum kendimi.Ben bu kadar sorumluluk alıyorken onunda benden daha fazla bazı seyleri görüp üstlenmesi lazım. Kv zaten görgüsüz, sanki ben zavallıyım evim barkım yok gibi davranıyor susuyorum. Herşeyi kızı ve kendi biliyor. Bunaldım valla. Kötü olunsunda istemiyorum ama bir daha söylerse çocuktan sonra ne zaman dönecen falan diye, karasısız bilmiyorum henüz diyeceğim.
Ev
Evet doğrudur ama, kv iyi niyetli olduğuda söylenemez.Damatlarına yapamadıklarını gelinlere yapıyorlar. Kızlarına zarar gelmesin ama gelinlere ne olursa olsun. Bir çok konuda eşimi gaza getiriyor, dolduruyor. Bunu yapmaması lazım. Dinine çok bağlı biri olarak ama maalesef. Herkes dünyevi şeyler ile uğraşıyor.
O kadar güzel yazmışsınız ki, beni anladığınız içinde ayrıca teşekkürler. Siz yine iyimişsiniz aldığınız para sadece sizinmiş. Ben mutfak masrafı kendi faturalarım, masraflarımı kendim karşılıyorm. Birde durumunuz bakıcı parasını karşılamıyorsa iyi kazanmıyorsunuz diyen bir arkadas yorum yapmışta dediğim gibi bakıcılar üst paralar istiyor sgk zorunluluğuda var. 2000-2500 arası paraya geliyor. Benim maaşımda bu civarlarda. Eşime bu durumlardan dolayı çok gergin davranıyorum ama geçen gün annen bu tazr işeler karışmasın bir daha söylerse bende cevabımı vereceğim dedim ve hiç sesini çıkarmadı ki demekki oda farkında yoksa hönkürür dü. Daha iyi davranarak belki istediklerimi daha rahat anlatabilirim dediğiniz gibi.Bu gibi sorunlar evliliği çok yıpratıyor. Ah bu uyuz kv ler ya. Bide bir şey olduğu zaman kızı için ki kızın evde kadını var 7/24 çok yoruluyor falan diyor. WC ye giderken mi yoruluyo acaba ben anlamıyorum. Ben kölemiyim acaba ne olarak görüyor beni cidden anlamış değilim.Bende hata baştan tavır koymalıydım.Sizi cok iyi anliyorum. Ben de 4 aydir calismiyorum normalde calisirken esimden para almazdim o da teklif etmezdi acikcasi ama ben tum maasimi kendime ayirirdim eve bir sey almazdim o konular esimdeydi. Ev isleri de bende tabiki. Bu kayinvalideler boyle,sanki ogullari sehzade pasa da biz agac kovugundan ciktik. Biz de calisiyoruz elimiz para tutuyor ama bunu bir turlu anlayamiyorlar. Aynisi benimkinde de var kendi kizi zengin koca bulmus etmis diye beni de oyle saniyor kizina o akillari veren de kendisi.
Dedigim gibi siz esinizle aranizi iyi tutun. Benim her zaman tutan yontemim nazlanmak. "Off cok yoruluyorumm" falan desem esime istedigimi yaptiririm tabi bakislar falan da onemli :) Esinizle aranizi bozmayin hele de cocuk olunca her sey degisir. Calismak istemiyorsaniz bebegimle zaman gecirmek istiyorum deyin,kendinizi hazir hissedince calismaya baslayin. Calismak istiyorsaniz ya kayinvalide bakacak ya da anneniz ama anneniz onlar dedi diye degil siz istediniz diye bakacak bunu onlara hissettirin kendilerini bir sey sanmasinlar. Susmayin o kayinvalide konusuyorsa siz de konusabilirsiniz gayet
O kadar güzel yazmışsınız ki, beni anladığınız içinde ayrıca teşekkürler. Siz yine iyimişsiniz aldığınız para sadece sizinmiş. Ben mutfak masrafı kendi faturalarım, masraflarımı kendim karşılıyorm. Birde durumunuz bakıcı parasını karşılamıyorsa iyi kazanmıyorsunuz diyen bir arkadas yorum yapmışta dediğim gibi bakıcılar üst paralar istiyor sgk zorunluluğuda var. 2000-2500 arası paraya geliyor. Benim maaşımda bu civarlarda. Eşime bu durumlardan dolayı çok gergin davranıyorum ama geçen gün annen bu tazr işeler karışmasın bir daha söylerse bende cevabımı vereceğim dedim ve hiç sesini çıkarmadı ki demekki oda farkında yoksa hönkürür dü. Daha iyi davranarak belki istediklerimi daha rahat anlatabilirim dediğiniz gibi.Bu gibi sorunlar evliliği çok yıpratıyor. Ah bu uyuz kv ler ya. Bide bir şey olduğu zaman kızı için ki kızın evde kadını var 7/24 çok yoruluyor falan diyor. WC ye giderken mi yoruluyo acaba ben anlamıyorum. Ben kölemiyim acaba ne olarak görüyor beni cidden anlamış değilim.Bende hata baştan tavır koymalıydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?