Kv Çalışma hayatıma karışıyor

Bu saatlik iyimiş. Nerden buldunuz bu bakıcıyı?

Bakıcı paraları öyle ucuz değil yalnız ssk sıda zorunlu en kötü 2000-2200 benim bildiğim az bir para değil. EE herkes te 3000 tl maas almıyor. Sizin bildiğiniz bakıcılar kaça geliyor merak ettim.

benimki zamanında asgari ücretin üzerinde alıyordu ama 2200 de değildi yani

şimdiki hesapla 1500 civarıdır aşağı yukarı

ben esasen şunu demek istedim, senin alacağın bakıcıya gidecek ve eşin bakıcıya ödeme için ekstra para vermeyecek ve gelir sen çalışmayınca yetmeyecekse kendi işini bırakıp iş bulsun şeklinde idi

yani sen bebeğe bak o da işin başını beklemek yerine maaşlı iş bulsun manasında söyledim

Şimdilerde ssk zorunlu, şikayet ederse yandın yani. SSK sı il ki 400 tl aşa yukarı zaten orya gidecek. Bende iyi birinibulupbaktırmak istiyorum sonuçta annem 60 yaşında kadın bu saaten sonrası bütün hayatı benim çocuğum olacak. Koay değil. O bakarım diyor ama bilemiyorum. Düşünüyorum bende ne yapacağımı.Allah bir yol gösterir elbet.

şehir neresi

desteklere bakın, bursa da ab desteği çıkıyor çalışanlara

Bakıcı tutulacaksa eşin hiç katkıda bulunmayacak mı yani? Valla inanılmaz...sadece senin değil onun da çocuğu sonuçta.
Ayrıca sen kendini çalışmak zorunda hissetme,madem beyefendi çocuğun babası,ya bakıcı parasını verecek sen çalışacaksın.ya da evde oturup çocuğuna bakmana kimse birşey demeyecek.

sakın annene baktırma çocuğunu senin annen dadı değil kayınvalidenin emir eri değil
çok biliyorsa kendi baksın bakmıyorsa senin çalışıp çalışmayacağına karışmasın sussun otursun

Yani katkıda bulunur tabii, ama muhakkak yarı yarıya verilir. Tek o verirsede afedersin ama dırdırındada geçilmez. Valla bunları yazıyorum ya neler çekiyorum ben salak mıyım diye kendime daha bir uyuz oldum. Sinirden ağlasammıgülsem mi bilemedim.

yuh ya geçen bir arkadaşım da dedi kocası eve ne alırsa alsın yarı yarıya kılıçla kesilmiş gibi istiyormuş
daha neler duyacağız acaba

Yardımcı al eve. Akşamdan esine yardimci için para bırakmasını söyle.

1 yıl çalışma bebeğin bak. Sen maaşından birikim yap, yani kocandan bazı ihtiyaçları karşılamasını işte. Sen de biriktirdigin para ile doğumdan sonra geçin. KV ile de görüşme çok fazla.

Eşine, sen müdahale etmezsen ben sizi ilgilendirmez diy cevap vereceğim de. Eşin araya girmiyorsa bildiğin gibi konuş kv ile.

Direk sen karisma desene neden karistiriyorsun hayatina bu kvler boyle kizlarina gelince oooo el kizina gelince baska olur hep.

Direk sen karisma desene neden karistiriyorsun hayatina bu kvler boyle kizlarina gelince oooo el kizina gelince baska olur hep.
Yok kararlıyım, derse bir sey diyeceğim zaten, anlasın Benim annem esime bu tarz seyler söylese direk yüzüne söylerdi. Enayilik bende, fazla kibarlık ve insanlık yapıyorum. Elimede bir sey geçmiyor daha fazla yıpranıyorum.

bence bu konuyu eşine aç hatta biraz da agla. hamilelik psikolojisine sığın

C
Canim bende ayni senin gibiydim saygili olcam diye kibarlik yapcam diye kirilcaktim yani..ilk zamanlar esimn ailesine gittigimizde esim agzini acamazdi yanima bile oturamazdi bize geldigimizde ooo esim gayet sarmas dolas yanimdan ayrilmazdi..sonra kendi kendime dedim adama bak ailesine gelince oyle bana gelince boyle diye kavga ettim valla sonra esimde degisti sukur aileside kendi kizlarina ev aldirmadan vermedi bana gelince tik yok..herseyime karisirlardi hayatinda etek giymemis ben ilk kes esimin ailesine giderken giymstm herseyime karisyrlardi sonra baktimki kendimi ezdiriyorum karsimdaki adamlar saygidan sevgiden anlamiyor sonra mesafemi koydum ve konusmuyorum..

Evet, iyi ol karsındakide iyi olsun derler de hiç öyle bir sey yok. Ben 3 ay bir dönem evdeydim iş seğiştirdim ve kenarda param vardı. Kv bize geldi bi aksam oğluda sabah 10 dan önce işe gitmez yani, oturuyoruz cay içiyoruz kalktı koltukta oturan oğlunun arkasına fazladan yastık koydu ve ekledi!! oğlum çalısıp yoruluyosun dedi. Ben evdeyim ya resmen laf soktu. Zaten o gün ondan nefret ettim çünkü yaptığı hareket ve iması o kAdar iticitdi ki dedim kv seni allaha havale ediyorum. Bunun gibi dolu sey var. Allah ıslah etsin. Kızına kv böyle yapsa olay çıkar. Zaten görüm özel günler harici hiç görüşmez kv ile. Ayrıca görümcemin kv ile bizmkide görüşmüyor sadece bayram seyranlarda. Artık aralarında ne gectiyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…