yok ılk olacam
evt bende aılemde vs oyle gordum gelınımıze herseyı yaptık gocunmadık .. boyle aıle tuhafıma gıdıyo
konumda da yazmıstım oglu da aynı sekılddeDaha nişanlı bile değilsiniz, beklentileriniz fazla yüksek.
Bazı insanlar hediyeleşmeyi sevmez. Değerinizi hediyelerle ölçmeyin.
Ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı ve mutsuzluk getirir.
E tamam demekki hediyeleşmeyi sevmiyor. Siz de bu zamana kadar bunu anlamış olmalıydınız bence.konumda da yazmıstım oglu da aynı sekıldde
Al bendende o kadar kvdem ne nişanlıyken nede evlendim hiçbirşeyini görmedim aynı zamanda nişanlanan kuzenimin kvdesi neler alırdı oda gözüme gözüme sokardı hatta beni istemiyorlarmış imacı çizerdi o baldanmış gibi kardeşiminde kv daha sevgiliyken oğlunun aldığı jeansın bayan olanını kardeşime oğlunun kazagının aynı renginden kardeşime alırdı bayramlarda bir örnek olsunlar diye sonracıma nereye gitse ordan bi hediye alıp gelirdi kardeşime insan iç geçirmiyo değil üzülüyorsun heee ihtiyaçdanmı hayır sadece değer görmek istiyoruz biz gelinler çokmu şey istiyoruz çokmuuuuuuuBen nişanlandığım halde eşimin ailesi tarafından değer görmedim, evlendim durum değişmedi. Şans işi, biraz da görgü meselesi... Ama ilerisi için aile çok büyük faktör. Kuzenimin kayınvalidesini görüyorum nasıl imreniyorum. Kadın bala batmış resmen, o kadar tatlı, görgülü, kibar, nazik... Kader... Kısmet...
Elbette değilsin. Herkes aynı olamaz ki benim kvnin kız kardeşi de gelinini heryere çağırır arar sorar ama bu kadarını ben de istemem her gün her gün kv de bu şekilde düşünüyor ben de beterin beteri var diyip susuyorum.. Hem senin kv de bilemez senin nasıl isteyeceğini benim yaptığım gibi söyleyebilirsin beklenti içinde olmak yıpratır insanı :)yalnız degılım demek ki
Inan canım bunun hakedip etmemeyle hiç ilgisi yok, tamamen kader kısmet.. Beni eşimin annesinden başka herkes çok sever.. Evli olduğumu bilmeden keşke senin gibi gelinim olsa derler.. Ama eşimin ailesiyle görüşmeyiz hiç.. Biraz sen adım at, eğer iyi olmak istiyorsan. Sen çağır dışarı, yada giderken bi çiçek al falan.. Ben bunları yaptığım halde hiçbirşey değişmedi.. Belki sende değişir.. Ilk adımı sen atmış olursunarkadaslar mrb bırde benım derdıme yardımcı olun ..
erkek arkadasımı sevıyorum aılesı ıle tanıstım.annesı bır gunden bır gune benı cagırmaz .. baskalarına bakıyorum .. en azından bı atkı or getır degıl mı ? ben senın gelının olacagım.ya da bı cay koyayım gel de.bı ay ıcınde soz nısan yapmayı bılcekler ama bı kez gonul al maddıyatında degılım.ınanın hıc bır zaman kv kavga edebılecek yapıda da olmam sonucta buyugum saygıda kusur etmem.
ve araları neye yeterse ona kanaat edecegım lukste gozumde yok
ne oglu ne anası tarafından bu konuda bırsey gormuyorum..
sevıyorum ayrılmakta ıstemıyorum ama bana bırsey yapmamaları uzuyo.ben neden haketmıyo muyum ?
bu arada konusurken ıyıdır .. kırıcı en ufak bırseyı yok ama gelını olarakta goruyo.ınanın onlardan gelcek hıc bırseye ıhtıyacım da yok.
gecen gun erkek arkadasım bır aksesuar gormus bana alacagını soyledı pahalı bırsey degıl 10 lıra var yok..alcam dıyecegın kadar al .. gercekten bı beklentım yok cocuk avutur gıbı olması moralımı bozdu cevremdekıler herseyı hakederken kucucuk seyı haketmıyo muyum.
bu arada erkek arkadasımın sevdıgını .. kv ıstedıgınden emınken boyle
canım tek kv olsa tamam kabullenırım ogluda bu sekılde yoksa kv degıl tek sorun.Ay canım sende bendensin. benim kv de aynı bir kere bile gel bi çay içelim gel senle bi çarşıya pazara gidelim demedi.. ben elimden geleni yaptım kaç kez çekiniyodur bizden bekliyodur diye çağırdım, ben gittim yok kadının fıtratında yok.. hediye filan da görmedim, nişanlıyken bi bayram aldı o da adım gibi biliyorum eşimin zoruyla aldı zorla olmasa devamı gelirdi.. ne çok ağlardım beni istemiyolar diye.. benim kv nin kızı var beni sever ama kızı yerine koyamadı bence o yüzden birazda yapı meselesi, ben alıştım sende alışırsın..
Al bendende o kadar kvdem ne nişanlıyken nede evlendim hiçbirşeyini görmedim aynı zamanda nişanlanan kuzenimin kvdesi neler alırdı oda gözüme gözüme sokardı hatta beni istemiyorlarmış imacı çizerdi o baldanmış gibi kardeşiminde kv daha sevgiliyken oğlunun aldığı jeansın bayan olanını kardeşime oğlunun kazagının aynı renginden kardeşime alırdı bayramlarda bir örnek olsunlar diye sonracıma nereye gitse ordan bi hediye alıp gelirdi kardeşime insan iç geçirmiyo değil üzülüyorsun heee ihtiyaçdanmı hayır sadece değer görmek istiyoruz biz gelinler çokmu şey istiyoruz çokmuuuuuuu
canım benım konum , sorunum kv degıl sadece ogluda aynı sekılde .. kac yıl olmus sık bı restoranta bır kez gıtmedık yoksa kv kım takar tek o degıl yanı sorun konumda belırtmıstım ama kv oarak algılandı sorunAhh arkadaşım ah... Değer vermedikleri gibi eşimin bana aldıkları da gözlerine batmasa. Beni yemeğe götürmesi göze batmasa. Diğer gelinlerine aldıklarını ballandıra ballandıra anlatmasalar. İş ChocolateMilke 'e gelince, "bilemedik, aklımıza gelmedi" diye ağız yapmasalar. Artık şu saatten sonra alacakları hediye şurada dursun kendilerine bile tahammülüm yok benim. En çok üzülen de duruma eşim. Görüyor kuzenimin kv.sinin neler neler aldığını. Mesela her çarşıya çıkmasında beğendiği birşey olunca kuzenimede alırmış. Birgün nişanlılarken kuzenime gittik, kutu kutu markalı markalı topuklu son model şık şık ayakkabılar. Kuzenim birde burnunu kıvırdı, sağolsun almış ama ben bunları giymem ki diye. Tabi bende dururmuyum, ayy tatlım ne hoş kv.n varmış, ne kadar kibar ve zevkliymiş, olsun zamanı gelir giyeceğin yer olur, maşallah size falan dedim. Eşim çok bozuldu.
tatlım o zaman aile olarak öyle bi yapıları var, benim amcamlarda mesela sevmezler hediye almayı filan doğumgünü kutlamazlar asla ne bileyim bu tarz şeyleri sevmezlermiş (bence pintilikten) belki de onlarda sevmiyolardır yada iş ciddiyete dökülsün diyolardır bekle bakalım değişçek mi?canım tek kv olsa tamam kabullenırım ogluda bu sekılde yoksa kv degıl tek sorun.
sınırımı bozanda bu esas suan zamanı .. ne oglu ne kv . tek kv olsa takmam yanı yoksa ıs resmıyete bındımı ıstesede alacak ıstemesede alacak ogluda boyle zoruma gıden buŞimdi almayan emin ol evlenincede almıyor................tecrübeeeeeeeeeeee
Sende eşinin her aldığını gözlerine sok çatlasınlarAhh arkadaşım ah... Değer vermedikleri gibi eşimin bana aldıkları da gözlerine batmasa. Beni yemeğe götürmesi göze batmasa. Diğer gelinlerine aldıklarını ballandıra ballandıra anlatmasalar. İş ChocolateMilke 'e gelince, "bilemedik, aklımıza gelmedi" diye ağız yapmasalar. Artık şu saatten sonra alacakları hediye şurada dursun kendilerine bile tahammülüm yok benim. En çok üzülen de duruma eşim. Görüyor kuzenimin kv.sinin neler neler aldığını. Mesela her çarşıya çıkmasında beğendiği birşey olunca kuzenimede alırmış. Birgün nişanlılarken kuzenime gittik, kutu kutu markalı markalı topuklu son model şık şık ayakkabılar. Kuzenim birde burnunu kıvırdı, sağolsun almış ama ben bunları giymem ki diye. Tabi bende dururmuyum, ayy tatlım ne hoş kv.n varmış, ne kadar kibar ve zevkliymiş, olsun zamanı gelir giyeceğin yer olur, maşallah size falan dedim. Eşim çok bozuldu.
arkadaslar mrb bırde benım derdıme yardımcı olun ..
erkek arkadasımı sevıyorum aılesı ıle tanıstım.annesı bır gunden bır gune benı cagırmaz .. baskalarına bakıyorum .. en azından bı atkı or getır degıl mı ? ben senın gelının olacagım.ya da bı cay koyayım gel de.bı ay ıcınde soz nısan yapmayı bılcekler ama bı kez gonul al maddıyatında degılım.ınanın hıc bır zaman kv kavga edebılecek yapıda da olmam sonucta buyugum saygıda kusur etmem.
ve araları neye yeterse ona kanaat edecegım lukste gozumde yok
ne oglu ne anası tarafından bu konuda bırsey gormuyorum..
sevıyorum ayrılmakta ıstemıyorum ama bana bırsey yapmamaları uzuyo.ben neden haketmıyo muyum ?
bu arada konusurken ıyıdır .. kırıcı en ufak bırseyı yok ama gelını olarakta goruyo.ınanın onlardan gelcek hıc bırseye ıhtıyacım da yok.
gecen gun erkek arkadasım bır aksesuar gormus bana alacagını soyledı pahalı bırsey degıl 10 lıra var yok..alcam dıyecegın kadar al .. gercekten bı beklentım yok cocuk avutur gıbı olması moralımı bozdu cevremdekıler herseyı hakederken kucucuk seyı haketmıyo muyum.
bu arada erkek arkadasımın sevdıgını .. kv ıstedıgınden emınken boyle
not : ogluda boyle arkadaslar .. tabıkı kv degıl tek sey ogluda erkek arkadasımda bu sekılde
tek kv degıl ogluda bu sekılde cnm zoruma gıden tek kv degılsen bi hediye alıp kv ADAYINA götür canım .... ortada söz nişan evlilik yok yapmaması normal geldi bana. .. hiçbirşey garanti değil çok umut bağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?