kv damat umursanmayıs

gecen gun erkek arkadasım bır aksesuar gormus bana alacagını soyledı pahalı bırsey degıl 10 lıra var yok..alcam dıyecegın kadar al .. gercekten bı beklentım yok cocuk avutur gıbı olması moralımı bozdu cevremdekıler herseyı hakederken kucucuk seyı haketmıyo muyum.
bu arada erkek arkadasımın sevdıgını .. kv ıstedıgınden emınken boyle

bu cümlelerini pek anlayamadım. baştan anlar gibi oldumsa da bitiminde boşluk kaldı algımda ?

mustakbel kayinvalide ortada dogrudan nisan, soz gibi bi durum olmadigi icin yapmiyodur belki, yani simdi sevgililik farkli olur diye dusunuyorum.. bi de kirici degilse, kotu niyeti filan yoksa, bu da deger vermektir, fazla takilma..
ama erkek arkadasinin onemsemesi gerekir.. yani tabiki maddiyat degil mesele, ince dusunce sadece istedigin..

Ben şöyle anladım açıkçası konu sahibi ısrarla hiçbir beklentisi olmadığını söylüyo sürekli. Ama her lafında bana şunu almadılar bana bunu vermediler kv bir atkı bile örmedi bi çaya bile çağırmadı diye sitem ediyo. Beni seviyolar ama bana bişey almıyolar modundan çıkamıyo. Ama konu sahibi hiçbişeyi sorun etmeyen onlardan hiçbişey beklemeyen bi insan olarak yine de bunları hakettiğini düşünüyo. Bari bi atkı ör çok mu zor diyo.
Kayınvalidelerin misyonu gelin adaylarına atkı örmek olduğu için konu sahibi çok haklı bu konuda

kvde milletiyle çok samimi olmamak lazım.uzak durmak lazım.atkı örmesini beklememek lazım..huzur için kvden uzak durmak lazım .kendi atkınıda kendin örmen lazım

Söyledik ama kızıyo bize sonra. Ne var yani milletin kayınvalideleri neler örüyo. Bi atkı alt tarafı canım 2 günlük iş:)

Söyledik ama kızıyo bize sonra. Ne var yani milletin kayınvalideleri neler örüyo. Bi atkı alt tarafı canım 2 günlük iş:)
ben kvden 1 tanecik bişey görmedim.yapsada başa kalkardı zaten.yapmadığı daha iyi.tırnağın varsa başını kaşı

Senin gibi düşündüğüm için abarrtığını söyledim ben de. Ama konu sahibi sinirleniyo işte. Gelinleriyim ben onların diye tutturuyo sonra:)

Bana yorum yapmayı da yasakladı zaten daha yazmıcam. İnşallah kış bitmeden kayınvalidesi bi atkı örer de onun da derdi biter

Benim kaynanam iyi bi insandır ama çağırmaz, çağırmadan gelmez, aramaz sormaz, bana ne yapıldıysa eşim yapmıştır gücü yettiğince. Ailesin hiç bişe yapmadı. Hâlâ da bişeylerini görmem. Ama inan yapıları budur. Bazı insanların gerçekten fıtratında olmuyo.
Hee, benim eşim alır. Hediyesiz; çiçeksiz bırakmaz beni. O ayrı mevzuu...

al işte buyur burdan yak. benimki de beni boğuyor. "gelmiyorsun, aramıyorsun" falan filan diye.
iki haftadır konuşmuyoruz kendisiyle, nasıl rahatım anlatamam. meğer kadının beklentileri beni ne kadar yormuş.

herkes öyle çat kapı gelip gitmeyi sevmez.
herkes iki güne bir aramak istemez.
herkesin ilişkilerindeki mesafe anlayışı farklıdır.
herkes sürü sepet alışverişe gitmekten de hoşlanmaz.

kimseye de gönlüne göre kayınvalide veya gelin denk gelmez.

çok beklentiye girmemek lazım. üzülüyorsunuz. karşıdakini de yıpratıyorsunuz.

Kayinvalidenin değilde erkek arkadasinin tavri cçok itici. Mutlu evlilik istiyorsan kayinvalidenden bir ip yardim bile görmeyecek kadar uzak olmani tavsiye ederim atkisi da caylarida onlara kalsin. Fakat erkek arkadasinin 10 liralik bir aksesuar için bile alacagim diye geliştirmesi çok enteresan. Cimrilik yönünden kime cekmis konudan az çok belli oluyor. Durumlarimi yok acaba diyeceğim de 10 tllik hediye alamayan insan söz nisan planlamaz herhalde. Garip. İyi düşün tasin derim.

Bence iş ciddiye binmeden bir şey yapma taraftarı değildirler. Bizim ailede de bu böyledir mesela, o yüzden garip bulmadım, gelinlerimizi de pek çok severiz. Sen nişanlan, o zaman da böyle olursa düşüncesizlik etmiş olurlar evet ama şimdiden böyle bi beklenti içine girme derim ben.

herkes somut hediyelerle göstermez sevdiğini ,benim de hyediye alma özelliğim varken eşimin yoktur kaynanamlar bi şişe su görmedim o derece..takılma sevgi somut hediyelerle ölçülmez illaki soyut kısımlara odaklan

kendini şimdiden doldurursan
sonra çok üzülürsün
bunun nişan evresinde düğün evresinde iyice herşeyi büyütür de büyütürdün
sevgilinle en güzel zamanların değerini bil bence

Niye sana atki orsun yahu? Kizlar askerdeki sevgilisine oruyo atkiyi.
Aranizda resmi birsey yok, cok beklenti icerisindesin.
Bir de soz falanolsa yandi senin kv.

ne güzel kayınvalide ilgilenmiyor işte daha ne istiyorsun. çok istiyorsan benim kayınvalideyi göndereyim sana çok güzel ilgilenir. :)
şaka bi yana, seni şuan için çağırmaması normal. daha söz yok nişan yok. Gelin değilsin, oğlunun kız arkadaşısın daha. Acele etme her şey yoluna girer.

Farkında degılsın ama çok çok sanslısın.kv nın böyle davranması ilerde sana hıç karısmayacagını.devamlı kapını asındırmayacagını gösterir.o kv iyi bir kv çağırmasın ne guzel:) demek kadın yüzgöz olmuyor.oda sana olur olmaz gelip huzurunu bozmaz.benim kv çok yalakadır.gereksiz ilgisi hep korkuttu evlenmeden önce.sonra aynı binada oturuyoruz.o kadar zor kı.sen Allah'ın sevgili kulusun.mutluluklar dilerim:)

bayıldım yazdıklarınıza aynen katılıyorum

mecbur değil ki, gelip seni ayırmaya çaşlışıp eşine doldurmuyosa çok da fazla bişey bekleme. kayınvalideden anne oldugunu pek göremedim ben istisna örnekleri vardır genelde isterler o kadar

mutlu olmak istiyorsan kimseden beklentin olmasın hem kv sana bir şey yapıp örmek zorunda değil. sana güler yüz gösteriyorsa arkandan iş çevirmiyorsa öp başına koy. bu kadarcık şeyi takıntı yaptıysan heleki şimdiden bu kadarcık şeyi takıntı yaptıysan geleceği düşünemiyorum bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…