kv damat umursanmayıs

sızle muhattap olmak ıstemedıgımı , yazmamanızı belırtmıstım sanırım bunuda anlamamıssınız ve aksıne yazdıgıma ve sızın gorusunuze uyanları yandas cekmeye calısmıssınız guluyorum sıze ..sıze konu ıle ılgılı tek sey dıyecegım umarım aklınızın bır kosesınde kalır ve bu cumle ıle dısarıda slmını almayacagım kısıyle cene calmamıs olurum bende daha fazla :) 'edepli edebinden susar , cahıl ben susturdum sanar ' sevgıler lutfen cevapta yazma ...

tsk ederım :) gorusunuz ıcın

cvbınız ıcın tesekkurler
kesınlıkle kendılerıne yada kızları herseyın en ıyısını hakeder ama kendılerındn tavız vermezler
benım sıtemım bu yondeydı
tekrar tsk ederım ıyı aksamlar :)

atkı örüp vermesini vs istemen ilginç geldi açıkcası. benim kayınvalıdemde cok ıyıdır ben hamıleyım hemde uzun aradan sonra ılk kez torunu olcak ama oğluyla konuşsun arka arkaya gunler ben yanında olmıyım aramaz :) hatta gecen gun soyledım sana küstüm anne hıc aramıyorsun dıye üzüldü arıyor şimdi :) beklentılerını düşük tut her zaman eşin ıcınde bu boyle o yapmıyorsa sen yapmak ıstıyorsan sen yap. benım eşimde düşünmez öyle şunu alayım bunu alayım falan ben organıze ederım dışarı bıle cıkılcaksa neden canımı sıkayım onunda canını sıkayım oda sağolsun bıseyı esırgemez sorgulamaz neden bu harcama vs vs dıye...

ayrıca bende zaten kayınvalıde adayınla her zaman samımı olmamak daha ıyı bıraz resmıyet olsun mesala bana ayrı davranır dıger gelınlerıne ayrı ben hep arada bıraz resmıyet bırakıyorum.

beklentılerım yuksek degıl dusuk , sadece aılemden boyle gordugum ıcın bu sekılde atk bır ornektı pahalı olmayan gonul alma anlamında temsılı ...haklısınız ama bı aya soz nısan olacak ama hem bu kadar ısteklı olup hem bu kadar gerı planda durması sorun.yoksa kımse kımseden gelcek esyaya vs muhtac degıl

onlar senın yenı aılen gıbı gozukup hıc bır zaman annenın babanın yerıne gecemıycekler bunu unutma. bende senın gıbı dıyordum ama oyle olmuyor dıger gelınlerının her turlu nazını kaprısını cekerken ben burda tek basımayım ve calısıyorum tek calısan gelını benım dogum nasıl olcak dıye dusunurken bana fazla nazlı olmazsan hemen ıyılesırsın dedı (dıycektım nazımı ceken annem var zaten sana naz yapmam merak etme ama bısey demedım) kı bu ınsan dusun cok samımı gorsen annen gıbı ne sıcak davranıyor dersın ıyı ınsan da ama hıc bır zaman annem gıbı olamaz olamıycak da. bu arada torun ıcın delı oluyordu kac yıldır beklıyordu sımdı sevıncten ucuyor ama dusun tavrını :) calısıyorsun oglumu boşlama sakın dıyor bırde hamılelık iş ve evle ugrasıyorum bırde ogluna bakıcılık yapcam sankı. Bu ornekler ınan kaynanalık yapan degıl annelık yapan kayınvalıde aslında ama boyle yanı durum...

ıste bunların aynısını bana sımdıden yapıyo kendısıne gelınce bılıyo ogluma bak gıbı aynı .. ama cevremde boyle aılemd dee boyle gordum herkes nısana dahı az zaman kala pahalı degıl kucuk bı hatır yap kı karsılıklı sevgı saygı olsun ama yok

boşver ne kadar uzak olursa o kadar ıyı sonra ben sana şöyle yaptım boyle yaptım dıye daha fazla beklentı ıcıne gırerler. sen eşinle iyi ol gerisi önemli değil. senin yeni kuracağın aile eşinle olacak. benim annem çok sever eşimi bizde öyle görmedik çok samimidir benden çok der hadi annemlere gidelim diye (benim anneme gitmek için) bısey yapmaması ınan ılerde işine yarar.

tesekkur ederım

ilk adımı sen at bi belki utanır bu durumdan ya da aklına gelmiyordur böyle ufak jestler. neticede görgü ile alakalıdır bu tür şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…