- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Canım aynılar sanırım.. Biz de daha şık bir restoranta gitmedik. Söylemedim mi söyledim elbet fakat askerden geldi işe başladı para biriktirmekten değil restorant kafeye gidemediğimiz anlar oldu aman nişan olsun istediğimiz alınsın ve oldu da.. Yok yani adamın özünde bu yok sürpriz yapayım hediye alayım oraya gidelim demek yok.. Arkadaşımın dediği gibi ya böyle kabul edeceksin yada bitireceksin çünkü değişmezler şimdi yapmayan evlenince hiç yapmaz..canım benım konum , sorunum kv degıl sadece ogluda aynı sekılde .. kac yıl olmus sık bı restoranta bır kez gıtmedık yoksa kv kım takar tek o degıl yanı sorun konumda belırtmıstım ama kv oarak algılandı sorun
sen nasıl kabul edıyosun sevgıden gormuyosun kabullendın sanırım cnmCanım aynılar sanırım.. Biz de daha şık bir restoranta gitmedik. Söylemedim söyledim elbet fakat askerden geldi işe başladı para biriktirmekten değil restorant kafeye gidemediğimiz anlar oldu aman nişan olsun istediğimiz alınsın ve oldu da.. Yok yani adamın özünde bu yok sürpriz yapayım hediye alayım oraya gidelim demek yok.. Arkadaşımın dediği gibi ya böyle kabul edeceksin yada bitireceksin çünkü değişmezler şimdi yapmayan evlenince hiç yapmaz..
canım benım konum , sorunum kv degıl sadece ogluda aynı sekılde .. kac yıl olmus sık bı restoranta bır kez gıtmedık yoksa kv kım takar tek o degıl yanı sorun konumda belırtmıstım ama kv oarak algılandı sorun
Ben onun bana bakışlarındaki aşkı görüyorum canım :) Belki hediye almıyor ama değer veriyor bunu biliyorum ya da özel günlerde istediğin birşeyi alayım diyor, telefonum bozuluyor telefon alıyor görüp beğendiğim bir ayakkabıyı alıyor bunlar önemli olan demekki gerçekten akıl edemiyor alışmamış diyorum ben de yoksa mevzu almak istemiyor olması değil akıl edememesi sürpriz yapmayı düşünemiyor sadece sorun bu :)sen nasıl kabul edıyosun sevgıden gormuyosun kabullendın sanırım cnm
Sende eşinin her aldığını gözlerine sok çatlasınlar
ALLAH gönülerine göre versin canım, en güzelini yapıyosunAyy çok canım ya, asla yapmam öyle birşey. Eşim benimle evlendi diye bile kıskandıklarından yapmadıkları kalmadı, iyice nazar değer. Zaten görüşmüyorum kimseyle de, kafam rahat.
belkı bana gore esas bu zaman kızı etkılemeye calısırlar
çok fazla hayal kuruyorsun. Gerek var mı?
Sen henüz onun kız arkadaşısın. Kadının fıtratında yoktur belki.
Ama sen henüz evlenmeden kavgaya müsait bir yapım yok diyorsun ama çıraları koyuyorsun ocağa. Anası falan derken de bence sevdiğini falan da sanmıyorum.
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bişey olmuş bu.kadın gayet iyi davranıyomuş işte daha napsın. Sonuçta oğlunun sevgilisi ennihayetinde. Kadının tarzı değildir belki. Ben de sevmem mesela öyle mıç mıç ilşkileri. Mesafe her zaman ilişkileri iyi tutar.. Bence sen kaptırmışsın kendini böyle bi gelin havaları, kaynana modelleri falan. Ondan yani. Üzme kendini bu kadarçok fazla hayal kuruyorsun. Gerek var mı?
Sen henüz onun kız arkadaşısın. Kadının fıtratında yoktur belki.
Ama sen henüz evlenmeden kavgaya müsait bir yapım yok diyorsun ama çıraları koyuyorsun ocağa. Anası falan derken de bence sevdiğini falan da sanmıyorum.
hala etkilenmen gerekiyorsa karsındaki doğru insan değil demektir. insan ger ekten sevse bunları hesaplamaz. nişan gnünü iple çeker..genelde gonlumu almak ıcın esas su zaman benı etkılemeye calısmaları gerekmıyor mu
sız soylenenı anlamıyo musunuz acaba tavsan daga kusmus nedır ? kımse kımseye kusmedı hanfendı ... mıc mıc ılıskı dedıgınız ne sız kımseyı caya cagırmıyomusunuz yada gıtmıyomusunuz ? ne bu saldırgan haller koskoca ınsansınız yakısmıyo .. sahsen ben bır ınsana yakıstıramıyorum demekkı tarzın bu yakıstırıyosun hmmtavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bişey olmuş bu.kadın gayet iyi davranıyomuş işte daha napsın. Sonuçta oğlunun sevgilisi ennihayetinde. Kadının tarzı değildir belki. Ben de sevmem mesela öyle mıç mıç ilşkileri. Mesafe her zaman ilişkileri iyi tutar.. Bence sen kaptırmışsın kendini böyle bi gelin havaları, kaynana modelleri falan. Ondan yani. Üzme kendini bu kadar
Sen asla kızı olmayacaksin cnm bikere burada yaniliyosun.en iyi kayınvalide bile olsa asla kızı olamazsın.o yüzden çok beklentilere girme en kotusune hazırlan iyi çıkarsa mutlu olursun,kötü çıkarsa hazirlikliydim dersin.hayalkirikligi sıfır olur...sevmesem nıye yıllarımı vereyım kı bı ay sonra nısan olacak tek taraflı hayal degıl kı .. ben cıraları ocaga falan koymuyorum o oglu olacaksa bende kızı olacagım .. hıc bırsey yapmayalım nede olsa sevıyo mantıgı ondakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?