kv damat umursanmayıs

Canım aynılar sanırım.. Biz de daha şık bir restoranta gitmedik. Söylemedim mi söyledim elbet fakat askerden geldi işe başladı para biriktirmekten değil restorant kafeye gidemediğimiz anlar oldu aman nişan olsun istediğimiz alınsın ve oldu da.. Yok yani adamın özünde bu yok sürpriz yapayım hediye alayım oraya gidelim demek yok.. Arkadaşımın dediği gibi ya böyle kabul edeceksin yada bitireceksin çünkü değişmezler şimdi yapmayan evlenince hiç yapmaz..

sen nasıl kabul edıyosun sevgıden gormuyosun kabullendın sanırım cnm

Ayy canım ben orayı kaçırmışım kusura bakma. Neden peki erkek arkadaşın böyle? Çeşitli sebepleri olabilir. Hediyeleşmeyi sevmiyorsa bile, ilerisi için ciddi düşündüğü birini mutlu etmek en düşüncesiz erkeğin bile aklına gelir. Maddiyat olabilir mi? Belkide erkek arkadaşın para harcamayı sevmiyordur. O kadar zamanda bunun analizini yapmış olman gerekirdi.

sen nasıl kabul edıyosun sevgıden gormuyosun kabullendın sanırım cnm
Ben onun bana bakışlarındaki aşkı görüyorum canım :) Belki hediye almıyor ama değer veriyor bunu biliyorum ya da özel günlerde istediğin birşeyi alayım diyor, telefonum bozuluyor telefon alıyor görüp beğendiğim bir ayakkabıyı alıyor bunlar önemli olan demekki gerçekten akıl edemiyor alışmamış diyorum ben de yoksa mevzu almak istemiyor olması değil akıl edememesi sürpriz yapmayı düşünemiyor sadece sorun bu :)

Kaynananin yapisinda yok tamamda ..

Peki sevgilinindemi yapisinda yok anliyamadim ..
Belki ailece sevmiyorlardir , s3n bir kackez denesene bak bakalim karsilik geliyormu yada sevgilinin yaninda konuyu ac su komsunun kaynanasi boyle yapmis sevgilisi boyle yapmis ne tepki verecek ne dicek bak bakalim.

belkı bana gore esas bu zaman kızı etkılemeye calısırlar

Sizi neden etkilemeye çalışsınlar ben anlamadım. Siz oğlunu sevmişsiniz. Evlenmeye ikiniz karar vermişsiniz. Bir taraf sizi neden etkilemeye çalışsın? Sizin aileniz damadı etkilemek için bir şey yapıyor mu?

Ama şu konuda haklısınız ki sevgiliniz sana şunu alcam diyeceği yer de alabilirdi o 10 liralık şeyi. Ama o da adamın fıtratıdır. Bu saatten sonra değişir mi bilemicem. Artık iş evlenme noktasına geldiyse de onu da böyle kabul edeceksiniz ya da ince ince söyleyeceksiniz.

Sevgiliniz ailesinden gördüğünü yapıyor canım bence resmiyete dökmeden iyice bir düşün derim ben çünkü ileride daha çok canın sıkılacak umursamazlıklarına.k.v baştan nasılsa öyle gidiyor değişmiyor zamanla takmamayı öğreniyorsun ama eşin olacak insanın cimri olması böyle biriyle bi hayat geçirmek gerçekten zor

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi bişey olmuş bu.kadın gayet iyi davranıyomuş işte daha napsın. Sonuçta oğlunun sevgilisi ennihayetinde. Kadının tarzı değildir belki. Ben de sevmem mesela öyle mıç mıç ilşkileri. Mesafe her zaman ilişkileri iyi tutar.. Bence sen kaptırmışsın kendini böyle bi gelin havaları, kaynana modelleri falan. Ondan yani. Üzme kendini bu kadar

yani bende sevgilimin ailesiyle tanıştım daha kadın beni fotoğraflardan görerek neler neler demiş. yok burnum büyükmüş yok bu ne biçim göçmen hiç benzemiyor falan. Sen özel olarak nasıl bişey bekliyorsun anlamadım. sana bi saygısızlığı olmasın öpüpte başına koy öyle kvyi. evet nasıl kvdeler görüyoruz neler neler yapıyolar oğullarının eşlerine,sevgililerine sırf yaranmak için, ama bunu beklemeyin. Daha ne yapsın kadın. samimiyetede gerek yok bence.Şimdi herşey iyi gider görüştükçe kavga konusu çıkar boşverin.

sız soylenenı anlamıyo musunuz acaba tavsan daga kusmus nedır ? kımse kımseye kusmedı hanfendı ... mıc mıc ılıskı dedıgınız ne sız kımseyı caya cagırmıyomusunuz yada gıtmıyomusunuz ? ne bu saldırgan haller koskoca ınsansınız yakısmıyo .. sahsen ben bır ınsana yakıstıramıyorum demekkı tarzın bu yakıstırıyosun hmm
gelın havalarına gırmedım yıne soyluyorum konumda yazıyor 1 ay sonra soz nısan olacagı degıl mı ? platonık bır durum degıl kendı kendıme havaya gıreyım yada neden bahsettıysenız .. gelın havaları ne kaynana havaları derken .. kendı kendıme gelın guvey olmadım yalnız rıca edıcem yazmayın bıle .. muhattap olmak ıstemıyorum cunku ..

seni umursamayan bir adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun.?

Canim bence oyle stres yapma. Bende esimle sevgiliyken ilk once ablasiyla tanistim sonrada kv tanistm. Benide oyle çaya felan cagirmadilar bende senin gibi düşünmüştüm ama nisanlandiktn ve simdi evlendikten sonra anladm ki onlarin aile yapisi boyle. Simdi çok şükür ki el ustunde tutulan en küçük gelinleriym. Bunu sikinti haline getirme belki onlarinda yapisi boyledir inşallah hersey gonlunce olur

bu durumu anlamayanlar neyi bekliyorsun vs diyenleri garipsiyorum.
sonucta gelin olarak bir aileye gidiyorsunuz ve ister istemez insan önemsenmek istiyor.. o ailenin bir üyesi oldugunu hissetmek istiyor..deger görmek istiyor. ..sizin kiziniz olsa ona deger verilsin istemezmisiniz evlendigi esi ve ailesi tarafindan yoksa aman bosver mi dersiniz? demessiniz..demicekseniz ozaman gelin olacak kizlarada demeyin.
kimse deger görmedigi insanlarin icinde olmak istemez.

ama devir degisti..artik damatlar acik kollarla aileye alinir.. sonra bu adam kayinpederinden kalma evini üstlenmek ister..malina göz koyar..calismaz esini calistirir..böyle gecer gider

hani kadin ve erkek esit olsun derken artik roller degisir zivanadan cikilir

ayrica ortada resmi birsey yok iken sen kimsin ki sana deger gösterilsin kafasinda olan insanlarla umarim hic karsilasmam.

konu sahibine gelince
birdaha düsün evliligi..

arkadasimin yabanci sevdigi vardi bir zamanlar.. ve annesi kizi hediyelere bogardi
onlara yemege davet edildiginde ona türk marketinden yiyecekler alip hazirlamislar sirf onun icin
yabanci kv adaylari bile böyle deger göstermisken ..türkiyedeki kvdeler neyin kafasini yasiyor?
birde bunu modernlesme adi altinda yapiyor bazilari sözde...

Son düzenleme:
Sen asla kızı olmayacaksin cnm bikere burada yaniliyosun.en iyi kayınvalide bile olsa asla kızı olamazsın.o yüzden çok beklentilere girme en kotusune hazırlan iyi çıkarsa mutlu olursun,kötü çıkarsa hazirlikliydim dersin.hayalkirikligi sıfır olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…