- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
yanlış anlama kendi ailen ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz ...Ay öyle mi diyosun cidden, benim arkadaşlarım buna sebep oldu biraz haftada bir gelip gitsinler yazık değil mi o insanlara da diye diye acaba ben mi çok insafsizim diye düşünüp uydum hepsine öyle de gidiyo bir aydır filan
kendi kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek yok sözleşme yapmışşsınız gibi her hafta gidip gelmenizede gerek yokAyy işte en son biz gittik onları davet etmem gerekiyo diye kendi kendimi sıkıntıya sokuyorum
bu mesajı yeni gördüm yahu çalışıyormussnz zaten her hafta yemekli cagrmak kabus gibiEvet çalışıyorum bi pazar günüm boş onda da kv ile geçirmek istemiyorum hafta ici akşama çağırıyorum, o da ayrı bir dert zaten yemeğe mi alsam caya mi davet etsem ikilemi hep oluyo şimdiye kadar yemeğe aldım hep o da acayip yorucu oluyo bilemedim ben bu işler nasıl yürüyor:)
ne kaadar cok ince düşünüyorsunuz yahuŞimdi şöyle ilk yemeğe davet değil haftada bir kvler bende ya da ben onlarda olurum eşimle. Hani bunu illa böyle devam ettirmek gerekmez dimi bu işler nasıl oluyo diyorum. mesela bu hafta hastayım ben canım da davet etmek istemiyor yorgunum benden bir telefon bekliyorlar mıdır davet etmesem keyfime baksam ne güsel olur diyorum
Şimdi şöyle ilk yemeğe davet değil haftada bir kvler bende ya da ben onlarda olurum eşimle. Hani bunu illa böyle devam ettirmek gerekmez dimi bu işler nasıl oluyo diyorum. mesela bu hafta hastayım ben canım da davet etmek istemiyor yorgunum benden bir telefon bekliyorlar mıdır davet etmesem keyfime baksam ne güsel olur diyorum
anladım kuzum burunlarının dibine girmene gerek yok kötü olmakta güzel değil uzak ve tatlı haftada bir görüşme yeterli istisnalar hariçKendi ailemle uzak yerlerdeyiz işte eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz
Ayy teşekkür ederim kuzucumHayırlı olsun B birdelimuallime , sonunda kavuştunuz.
Bence alıştırmayın diğer arkadaşların da dediği gibi, sonra bir haftayı geçer ve gitmezsen çok büyük olay olmuş gibi davranırlar.
Evet işte eşimle çok zorlu süreçlerden geçtik onun özverisi bana sahip çıkması sonunda evlendik çok şükür, eşimin gönlü kırılmasın istiyorum ama dedğiniz gibi dozunda hareket etmek gerek sanırım.İlk aylarda bende böyle düşünüyordum. Gitmezsem ayıp olur mu ama illa cagiriyim haftada bir ama yapma sakın saygısızlık veya kötü kalpli biri olma ama çok içli disli olma da hastaydım gelmek istiyordum gelemedim de.sevmek veya samimi olmak zorunda değiliz ama esimize sevgimiz den birilerini idare ediyoruz.esimizde bizim için başka şeyleri idare eder evlilik böyle bişey.
Sormayın erken ölücem bu huyum yüzündenne kaadar cok ince düşünüyorsunuz yahu
Devamlı yapamayacağın hiç bir şeyi bu ilk zamanların hevesiyle yapma sonra yapmayınca kötü olursun... Davet etmene gerek yok hiç bir şeyi rutin hale getirme rutini bozarsan kötü olursun... :)))) haftada bir görüşmek zorunda değildin bazen iki günde bazen iki haftada görüş beklentiye sokmaÇok şükür sevdiğim insanla evlendim yuvamı kurdum iki aylık evliyim daha ve ne nasıl yapılır hiç bilmiyorum yani aslında araştırmıyorum da canım nasıl isterse keyfim neyi uygun görürse öyle yaşıyorum, ama acaba yaptığım yanlış mi nasıl olmak gerekir bir de size sorayim dedim. Şimdi ben eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum evlerimizin arası 15 dk ancadır. Yakın diye gel git muhabbetimiz olmadi hiç öyle sürekli birbirimizde değiliz, her akşam arayıp sormam nasılsınız diye haftada bir ya biz onlara gideriz ya onlar bize gelir. Sıkı fıkı olup üzerimde evimde hak sahibi olmasınlar istiyorum, bir ters hareketleri olmadı ama görümce de kv de dişlidir ters düşersen ya da söz sahibi oluversinler ne olacak der sessiz moda alirsan kendini ayvayı yersin. Mesela bugün bir hafta oldu görüşmeyeli hasta gibiyim kırgınlık da var üzerimde hiç canım bisey yapmak istemiyor ama acaba benden bir ses soluk bekliyorlar mıdır davet etmem gerekir mi ne yapmayalım hic kestiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?