Kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? İnanın hiç sıcak biri değil.
kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? Inanın hiç sıcak biri değil.
Ben ilk başta zaten demeye kivranir, cekinirdim...
Eyer demezsen, daha kötü ola bilirsin.
Evet, zorla bence de canim.
Bu anne demek onlar icin sanirim, cok kutsal..
Kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? İnanın hiç sıcak biri değil.
Ben de bundan korkuyorum bir sürü saçma sapan hareketi var ama bunca şeyin arasında gelip de bir gün kafama kakar mı anne demememi?
Bilmiyorum tatlim,
Ama, ben sirf istemediğim icin değilde, çekiniyordum demeye.
Bir gün kiyamet koptu, bu kiz saygisiz!
Yok neymiş, anne demiyor, evine gitmiyorumuşum..
§imdi benim kv'de ile senin kv'de benzemek sorunda degil,
Değişik değişik insanlar var. Ama bir doğru şey var, oda bir cok kv'de bir birine benziyor olmasi.
Benimki mafia tipliydi, kısık sesle kaç defa anne diye tekrarladim
Yani neyse ney, vallah sorun ediyorlar bence,
Evlenene kadar sabretmeni öneririm.
Kv'de ilede mesafeni koru.
Eyer senin yanında oğlum, ogluucum diyorsa,
Orda birşey dönüyor olmali:)
Bunu bilerek yada, abartiyorda ola bilir..
Kayinvalideleri anlamak zor:)
Daha henüz yenisin, şimdilik kafana takma.
Belki sana öyle geliyordur, eyer buraya cok takiliyorsan,
Etkilenmişde ola bilirsin.
nişanlıyken yalakalık gibi geldiğinden demedim hep sizli bizliydim ama asla saygıda kusur etmedim. 4 ay oldu evleneli oğlunu görünce çıldırıyor ellerini kollarını öpüyor oğluuum oğluum diye öperken de bana yandan yandan bakıyor. yemekler önce ona konur sadece onun önüne. Her gün arar oğlunu görüşmediği 1 gün yok benim yanımda abarttıkça abartıyor oğluuuum özler benim yemeklerimi vs demeler oysa ondan güzel yemek yapıyorum sanırsınız oğlu aç kalmış. Bana da bir kere soran yok sen ne seversin yersin vs. Orada el olan benim, önce bana servis etmesi gerekmez mi? Böyle daha nice tuhaf davranışları var sinirlerimi bozuyor bu yüzden de hiç diyesim gelmiyor.
nişanlıyken yalakalık gibi geldiğinden demedim hep sizli bizliydim ama asla saygıda kusur etmedim. 4 ay oldu evleneli oğlunu görünce çıldırıyor ellerini kollarını öpüyor oğluuum oğluum diye öperken de bana yandan yandan bakıyor. yemekler önce ona konur sadece onun önüne. Her gün arar oğlunu görüşmediği 1 gün yok benim yanımda abarttıkça abartıyor oğluuuum özler benim yemeklerimi vs demeler oysa ondan güzel yemek yapıyorum sanırsınız oğlu aç kalmış. Bana da bir kere soran yok sen ne seversin yersin vs. Orada el olan benim, önce bana servis etmesi gerekmez mi? Böyle daha nice tuhaf davranışları var sinirlerimi bozuyor bu yüzden de hiç diyesim gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?