KV de kötü davransa da anne mi demeli?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? İnanın hiç sıcak biri değil.

Ben artık hiçbise demiyorum hatta muhattap olmamaya çalışıyorum konuşmam gerektiği zamanda ortadan konuşuyorum herangi bi sekilde hitapta bulunmuyorum. Eğer cok zor gelmiyosa anne demek de bunun yüzünden problem yasama ama cok zorsa senin icin anne demek deme.

Ben de çok gerekmedikçe demem. bir şey söyleyeceksem bile direk girerim söze. hatta ilk önce adıyla birlikte anne derdim eşimin hoşuna gitmeyince böyle bir yol buldum. sanki böylesi diğerinden daha mı iyi. neyse. anne gibi olsaydı bana en başta seve seve derdim. nişanlıyken ''kimse bizim aramıza giremez'' diyen biri benden o kelimeyi de duymayı beklemesin bir zahmet.

Oğlu evlendi diye kahroluyor kadın onun abartılı hareketlerini gördükçe de tepem atıyor. Annem kv me anne demediğim için kızıyor ama saçma hareketlerden sonra ne diye diyeyim ben yapmacıklığa hiç gelemiyorum.

hayır. hiç de öyle bir zorunluluğunuz yok.
nasıl isterseniz öyle hitap edin.
ne zaman ki anne sıfatını hak eder o zaman da ANNE dersiniz.

içinden gelmeyen bir şeyi yapmamalı insan bence, öyle olunca daha çok soğuyorsun çünkü

Kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? İnanın hiç sıcak biri değil.

Ben ilk başta zaten demeye kivranir, cekinirdim...
Eyer demezsen, daha kötü ola bilirsin.

Evet, zorla bence de canim.

Bu anne demek onlar icin sanirim, cok kutsal..

Son düzenleyen: Moderatör:
kv dem bana pek yakın davranmıyor hep oğlu hep oğlu 1 kere bile kızım demiyor 4 ay oldu benim de içimden anne demek gelmiyor. Zorla da olsa demeli miyim? Inanın hiç sıcak biri değil.

isimle söle canım ayse anne fatma anne diye.. O benimsemiosa sen niye benmsiceksin ki kendini neden zorlayasın:) 4 ay olmuş az bi zaman değil bunun nişanlılığıda var daha

Ben ilk başta zaten demeye kivranir, cekinirdim...
Eyer demezsen, daha kötü ola bilirsin.

Evet, zorla bence de canim.

Bu anne demek onlar icin sanirim, cok kutsal..

Ben de bundan korkuyorum bir sürü saçma sapan hareketi var ama bunca şeyin arasında gelip de bir gün kafama kakar mı anne demememi?

kızım demeyene anne mi denir? elden anne mi olur? kalpten çıkmayan dudaktan dökülse ne olur?

Ben de bundan korkuyorum bir sürü saçma sapan hareketi var ama bunca şeyin arasında gelip de bir gün kafama kakar mı anne demememi?

Bilmiyorum tatlim,
Ama, ben sirf istemediğim icin değilde, çekiniyordum demeye.
Bir gün kiyamet koptu, bu kiz saygisiz!
Yok neymiş, anne demiyor, evine gitmiyorumuşum..

§imdi benim kv'de ile senin kv'de benzemek sorunda degil,
Değişik değişik insanlar var. Ama bir doğru şey var, oda bir cok kv'de bir birine benziyor olmasi.

Benimki mafia tipliydi, kısık sesle kaç defa anne diye tekrarladim

Yani neyse ney, vallah sorun ediyorlar bence,
Evlenene kadar sabretmeni öneririm.
Kv'de ilede mesafeni koru.

Eyer senin yanında oğlum, ogluucum diyorsa,
Orda birşey dönüyor olmali:)
Bunu bilerek yada, abartiyorda ola bilir..

Kayinvalideleri anlamak zor:)

Daha henüz yenisin, şimdilik kafana takma.

Belki sana öyle geliyordur, eyer buraya cok takiliyorsan,
Etkilenmişde ola bilirsin.

içinden gelmiyosa deme tabi demek zorunda değilsin

demek zorunda değilsin bence...
eşin sorun yaratırmı bu durumda bilemem tabi...
bazı şeyler karşılıklıdır sana yakınlık göstermeyene anne sıfatı vermek garip olur gerçekten...

İçinizden gelmiyorsa zaten dilinizde de eğreti duru o kelime. önemli olan "anne"demek değil, o kelimenin derinliğini hissederek ifade etmek istemektir.

nişanlıyken yalakalık gibi geldiğinden demedim hep sizli bizliydim ama asla saygıda kusur etmedim. 4 ay oldu evleneli oğlunu görünce çıldırıyor ellerini kollarını öpüyor oğluuum oğluum diye öperken de bana yandan yandan bakıyor. yemekler önce ona konur sadece onun önüne. Her gün arar oğlunu görüşmediği 1 gün yok benim yanımda abarttıkça abartıyor oğluuuum özler benim yemeklerimi vs demeler oysa ondan güzel yemek yapıyorum sanırsınız oğlu aç kalmış. Bana da bir kere soran yok sen ne seversin yersin vs. Orada el olan benim, önce bana servis etmesi gerekmez mi? Böyle daha nice tuhaf davranışları var sinirlerimi bozuyor bu yüzden de hiç diyesim gelmiyor.

Esimin kardeşi evli olsaydı konu sahibi kesin eltim derdim :) bukadar mi benim kaynanamdan bahsedilir. Sen gene önce bana servis etmesi lazım diyosun da biz annem yemeğe gittik kayınvalideme, birde bi komşusu var yanında. Kayınvalidem herkesin icinde "oğlum ver tabağını önce sen al" dedi. Ben kendimi geçtim anneme hatta annemin arkadasina bile saygı yok. Dolayısıyla bende birçok arkadas gibi seslenmem gerekmiyorsa anne demem. Sonuçta bu hitaba layık olmak lazım.

valla başka türlü nasıl hitap edeceksin ki! o zman sende fazla muhattap olma....

Beni güldürdün:)
Kollarıni falan öpüyor ha

Kiz sende kb sokul, baaaaabaaacim de! Seni nasil özledim, sende bir başkasın fallan yap,
Belki oda ordan delirir:))

Bebeyim cok haklısın, yemeyi önce sana doldurmali!
Fakat bazı insanlar kontrolünü kaybediyor olmali:)

Aslinda bir gün diyeceksin, ama işte olmuyor,
Sonra bizde kontrolsüz oluruz:)

Senin kv'de yine zararsiz,
Öyle yapmakla yetinsin,
Yeterki sana iftira atmazsin, uğraşmasin falan.

Yoksa asil ozaman canin sıkılır.

Cok aramakda iyi degil, ama zamanls azalır.
Daha cok yenisiniz, ikiside alişir.

Bu arada kv geldiğinde en son yemeyi ona koy! !
§aka şaka! Sakin ha kadini kışkırtma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…