• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV de kötü davransa da anne mi demeli?

Sonuçta anneyi içinden gelerek de söylesen o senin kayınvaliden...
Anne desen de demesen de annen olmayacak.
Yerinde olsam anne derdim hem de üstüne basa basa derdim... Anne olduğunu sana rakip olmadığını anlasın diye... :34:

Sonuçta anneyi içinden gelerek de söylesen o senin kayınvaliden...
Anne desen de demesen de annen olmayacak.
Yerinde olsam anne derdim hem de üstüne basa basa derdim... Anne olduğunu sana rakip olmadığını anlasın diye... :34:

o annelik yapmayı da iyi biliyor bizi yöneterek o gel dediğinde gelinecek kendisi aynı zamanda evimizin mali işler müdürü biz ne aldık ne harcadık ne yedik içtik her şeyi biliyor. İşine göre davranmayı gayet iyi biliyor 64 yaşındaki kadına ben mi öğreteceğim rakibi olmadığımı?

annem kötü davransa bile demem:19:
kayınvalide kim oluyor:23:

Son düzenleme:
Zorda kalmadıkça deme. Benimde içimden gelmiyor. Bakışlarından anlıyorum beni sevmediğini bende ona bayılmıyorum :)

bence zorlada olsa deyin onun yaptıkları hiçbir zaman göze görünmez çünkü. anne demezseniz herkes sizi suçlar kimse oda ona sıcak davranmıyormuş demez. anne deseniz ne olacakki içi boş olduktan sonra bende kayınvalideme anne diyorum ama içi boş hiçbir anlam yüklemiyorum o kelimeye sizde öyle düşünmeye calışın

Son düzenleme:
o bana kızım demiyorsa demek ki beni evladı olarak görmüyor ben neden ona anne diyeyim? çok mu zor gelinine kızım demek,ne kaybedecekler anlamıyorum?

eğer bu kadar soğruk bir kadınsa sadece "siz" diye hitap etmeyi tercih ederim..

büyükler sıcak davranarak küçükleri de yönlendirmeli bence.

KV de kötü davransa da anne mi demeli?

Cevap : Yoo iyi veya kötü içinden gelmiyorsa anne demek zorunda değilsin. Ben demiyorum ama saygıda da kusur etmiyorum.

Bende nişanlıyken ölüyordu üstüme kv :D olan oldu papaz olduk, şimdi karşılaşsak ne der bana bilmiyorum ama benim anne demeyeceğim kesin. her şey kocana bağlı canım eğer kocan anneme neden anne demiyorsun diye sana takarsa kötü olur. kaynanan doldurabilir dikkat. yok kocam huyunu suyunu biliyorsa deme gitsin.

Ben evleneli dort yil olacak Anne demedim demiyorum dememde...once karsindaki insanin bu sifati haketmesi lazim .. hakedene hakki verilir !!

Beni güldürdün:)
Kollarıni falan öpüyor ha:1:

Kiz sende kb sokul, baaaaabaaacim de! Seni nasil özledim, sende bir başkasın fallan yap,
Belki oda ordan delirir:))

Bebeyim cok haklısın, yemeyi önce sana doldurmali!
Fakat bazı insanlar kontrolünü kaybediyor olmali:)

Aslinda bir gün diyeceksin, ama işte olmuyor,
Sonra bizde kontrolsüz oluruz:)

Senin kv'de yine zararsiz,
Öyle yapmakla yetinsin,
Yeterki sana iftira atmazsin, uğraşmasin falan.

Yoksa asil ozaman canin sıkılır.

Cok aramakda iyi degil, ama zamanls azalır.
Daha cok yenisiniz, ikiside alişir.

Bu arada kv geldiğinde en son yemeyi ona koy! !
§aka şaka! Sakin ha:1: kadini kışkırtma:))

ayyyy çok güldüm alemsin hee :9: kb olayı süpermiş :9::9::9:

yemişim annesini yaaa. kurban ederim ben onu o söze!
bi de ''anne'' demek var ''anne'' demek var
ben desem bile içi boş bir anne derim, ''hişt pişt '' desem ondan iyidir. yani söyledğimle mutlu etmem onu; herkse hakettiği kadar!!!
bırrrr gece gece sinirlendim yine :27::27::27:

Üste çıktıklarını bilmiyorsun yani:ssz:

Şimdi örnek olarak benim kv'deyi sana ödünç vereyim:1:

Cildirip eşine bu kiz terbiyesiz! Bana anne demiyor!, dese kendini o an nasıl savuna bilirsin:30:
Birde cevre içersinde, ilgiyi kv'de degil sen çekersin..

Ben siZz derdim genelde.. ( çünkü utanirdim)
Bu yüzden arkadaşı hiç yanlış yönlendirmek istemem.

Fakat kv'de gelinine ne, çirkin bir laf nede, büyük bir olay çıkartmış.

Ben şimdi kendi kv'deme anne demezsem, millet fark etse, vallah kiz hakli derler:64:

Şimdi anne demelimi, demelimi emin degilim.
Suçlu görünmekden korkmuyor ve olacaklara raziysa,
Milletide takmiyorsa, demesin:ssz:

Üste çıktıklarını bilmiyorsun yani:ssz:

Şimdi örnek olarak benim kv'deyi sana ödünç vereyim:1:

Cildirip eşine bu kiz terbiyesiz! Bana anne demiyor!, dese kendini o an nasıl savuna bilirsin:30:
Birde cevre içersinde, ilgiyi kv'de degil sen çekersin..

Ben siZz derdim genelde.. ( çünkü utanirdim)
Bu yüzden arkadaşı hiç yanlış yönlendirmek istemem.

Fakat kv'de gelinine ne, çirkin bir laf nede, büyük bir olay çıkartmış.

Ben şimdi kendi kv'deme anne demezsem, millet fark etse, vallah kiz hakli derler:64:

Şimdi anne demelimi, demelimi emin degilim.
Suçlu görünmekden korkmuyor ve olacaklara raziysa,
Milletide takmiyorsa, demesin:ssz:

Ben de siz diyorum sadece içimden gelmediğinden değil, çekindiğimden de. Ama korkuyorum doğal olarak bir şey der mi diye.

anne demek için kızım denmesi şart mı.benim annem kızlarına bile kızım diyemezken gelinine de kızım diyemiyor ve bizim gelinimiz de aynen sizler gibi düşündüğünden demekki sorun yapıyor.ben de gelinlerime kızım diye hitap edebileceğimi zannetmiyorum.belki kızım olmadığından belki de annemden görmediğimden kızım kelimesi garip geliyor:34:

o tip kötü kv modellerden her evde mevcut sonuçta o senin kaynanan annen değil tabiki oğlunun üstüne düşecek , bence bu durumu kabul et

o tip kötü kv modellerden her evde mevcut sonuçta o senin kaynanan annen değil tabiki oğlunun üstüne düşecek , bence bu durumu kabul et

Herkes çocuğunun üzerine düşer ama adam olmuş 32 yaşında ellerini kollarını öpüyor beni yanına oturtmuyor bu da mı kabul edilebilir bir şey?

anne demek için kızım denmesi şart mı.benim annem kızlarına bile kızım diyemezken gelinine de kızım diyemiyor ve bizim gelinimiz de aynen sizler gibi düşündüğünden demekki sorun yapıyor.ben de gelinlerime kızım diye hitap edebileceğimi zannetmiyorum.belki kızım olmadığından belki de annemden görmediğimden kızım kelimesi garip geliyor:34:

e bize de annemizden başkasına anne demek garip geliyor olamaz mı ?

annem kayınvalidesinden çok çekmiş ve ben birkere bile olsun ona anne dediğini duymadım ne anne diyor nede başka bişey ağzındanda kaçmıyor ne ismi ne anne kelimesi hayret ediyorum bazen...
ben nekadar demek istemesemde ağzımdan kaçar sanırım iyiki bi sorunum yok kayınvalideyle yoksa o anne lafı ağız alışkanlığı olarak hep çıkardı ağzımdam istemesemde :1:

Son düzenleme:
Back
X