annem kayınvalidesinden çok çekmiş ve ben birkere bile olsun ona anne dediğini duymadım ne anne diyor nede başka bişey ağzındanda kaçmıyor ne ismi ne anne kelimesi hayret ediyorum bazen...
ben nekadar demek istemesemde ağzımdan kaçar sanırım iyiki bi sorunum yok kayınvalideyle yoksa o anne lafı ağız alışkanlığı olarak hep çıkardı ağzımdam istemesemde
e bize de annemizden başkasına anne demek garip geliyor olamaz mı ?
Üste çıktıklarını bilmiyorsun yani
Şimdi örnek olarak benim kv'deyi sana ödünç vereyim
Cildirip eşine bu kiz terbiyesiz! Bana anne demiyor!, dese kendini o an nasıl savuna bilirsin
Birde cevre içersinde, ilgiyi kv'de degil sen çekersin..
Ben siZz derdim genelde.. ( çünkü utanirdim)
Bu yüzden arkadaşı hiç yanlış yönlendirmek istemem.
Fakat kv'de gelinine ne, çirkin bir laf nede, büyük bir olay çıkartmış.
Ben şimdi kendi kv'deme anne demezsem, millet fark etse, vallah kiz hakli derler
Şimdi anne demelimi, demelimi emin degilim.
Suçlu görünmekden korkmuyor ve olacaklara raziysa,
Milletide takmiyorsa, demesin
o annelik yapmayı da iyi biliyor bizi yöneterek o gel dediğinde gelinecek kendisi aynı zamanda evimizin mali işler müdürü biz ne aldık ne harcadık ne yedik içtik her şeyi biliyor. İşine göre davranmayı gayet iyi biliyor 64 yaşındaki kadına ben mi öğreteceğim rakibi olmadığımı?
ahhh canım desene sende benim gibisin ben 4 senedir aynıyız hiç değişmedi ben de duruma göre anne derim eşimle sorun olmasın diye bütün borçları bana yükler hem de aldığıma giydiğime laf söyler eşimle aramı açmaya çalışır neden böyle yaparlar anlamam ne kadar iiyi olmaya çalışsanda yaranamıyon bu kayınvalidelere
böyle düünüyorsan demen zaten saçma olurdu
Evet anne diyemiyorum ama Aynur anne demek de komik değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?