kv dem yapsa kavga çıkar!!!

Ne kadar güzel bir bakış açısı.Keşke herkes bu şekilde empati yapabilse.

Bence de herşey karşılıklıdır.
Kendimden örnek vereyim;
Eşime sürpriz yaptım ve bayramdan önce + 1 haftalık tatili eşimin ailesinin memletenine ayarladım.Eşim çok sevindi.
Gittik.Ve kv bir tel.görüşmesinde arkadaşına oğlum bana dayanamadı geldi dedi.
Şimdi deseydi ki gelinim sürpriz yapmış eşine diye benim de gönlüm olsaydı olmazmıydı?

Sürpriz mi o kelimeyi lügatımdan şimdilik çıkardım kv için.

Çok da güzel olurdu ama belki alınacağını düşünememiştir. Sen ince düşünmüşsün o yapamamış :)

bu konuyu tepeye iğnelesek mi?
Bu konudan cikarilan sonucla birlikte onyargilara hitap eden kocaman bir ilkeler listesi asmali bence tepeye. Sabitlemeli. Gelinlerin kompleksleri ve onyargilari olmasa, su bdv'ye acilan kaynana konulari ceyrege inerdi eminim.

Bu konudan cikarilan sonucla birlikte onyargilara hitap eden kocaman bir ilkeler listesi asmali bence tepeye. Sabitlemeli. Gelinlerin kompleksleri ve onyargilari olmasa, su bdv'ye acilan kaynana konulari ceyrege inerdi eminim.
:) Valla olmayabilir de. Her nekadar temennimiz o olsada, Anlayana sivri Sinek saz anlamayana davul zurna az. Misal Yeni de öyle başlıklar açılmış ki ağzım açık okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…