Kv dem yatıya gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma demek itici oluyor açıkçası evlilikte gerilim istiyorsanız öyle yapın.
Ama planlarınız için bana da haber verin sonuçta işleri ona göre ayarlamam gerekiyor diyebilirsiniz.
Bir de açıkçası bir kek ve çayın lafını yapmazdım sanırım.
Ama sizinkisi rutine binmiş ve çok uzun. 6 ay ne ya o misafirlik değil ki yazlık kışlık yapmış kendisine resmen

hay agzina saglik. cok itici geliyor bana konu sahibi gibi bayanlar, gercekten cok itici.

Reactions: 114
Bende habersiz misafir sevmem ama habersiz gelende onda göre ağırlanır rahat olur neyse o. Sonuçta eşinizin annesi ama tabiki yinede eşinize çıtlatın belki hassasiyet gösterir.

6 ay misafirlik olmaz bir de kayınvalidenizin kendi kardeşi mi yoksa eşinizin kardeşi mi anlamadım ..Allah sabır versin bence eşinize söyleyin iki ayda bir gelsin gerekirse ama bir hafta on gün kalsın bir seferde 6 ay nedir bu arada bakıma muhtaç vs olmadığını farzediyorum

Kv nın kardeşi. Eşimin teyzesi ve eniştesi cnm. Muhtaç değil. Kocaman bir evi ve lüks semtte oturma sevdası var. Biz kiraciyz. Ev alacak gibide değiliz. Yani demem oki biz muhtacız ona kıyasla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…