Kv dem yatıya gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar kv başka şehirde yalnız yaşıyor. Ama sıkılıyor sürekli istanbula kardeşine geliyor. Biz bayağı bir ağırladık geçen seneler kendisini ama çok uzun kaldığı için bıktım ve anlamıştı. Bir iki sene gelmedi ama şimdi yine geliyormus . Gelince kardeşini bizim eve günlük oturmaya çağırıyor eşim ve ben buna kızıyorum. Kendi kendilerine ana oğul program yapıyorlar eve yemeğe misafir sonuçta. Gitsinler kardeşlerinin evi gayet müsait.
Şimdi size soracağım ben mi abartıyorum. Hazır gelmemisken şimdiden eşime diyeyimmi ben bu benden habersiz yaptığınız programlarınızdan rahatsız oluyorum yapma diye. Misafir gibi otursun evimizde ben onu ağırlayayım kardeşlerini değil. Doğruyu göremiyorum şu an. Dışardan görülen nedir doğru olan?

Bana tuhaf geliyor bu tarz düşünceler. Bu ev sadece benim değil. Bende eşime sormadan misafir davet ettim. Eşimde davet eder. Arayıp haftaya şu kişileri davet ettim yemeğe der. İyi yapmışsın derim. Hiç darılmak, kızmak aklıma gelmedi. O da arkadaşlarını, ailesini en iyi şekilde ağırlamak ister ve bu çok normal. Geçenlerde benim arkadaşım geldi yatılı. Eşime sadece haftaya X geliyor birkaç günlüğüne dedim. Ailesi çok gelemiyor ama gelselerde hiç bu evin hamımı benim demem. İşime gelir. Eli lezzetli kadının. Annecim yemekleri sen yapsana özlüyoruz diyorum çekiliyorum kenara :) bayılıyor çeşit çeşit yapıyor. Nasılsa yapacak o yemeği. Girecek o mutfağa. Ne ben sinir oluyorum böylece ne de eşimi rencide ediyorum. Sadece konu sahibi için değil ama bu konular bana ne bileyim bencillik gibi geliyor. Baktın çok duruyor yine belli edersin bir iki sene daha kafa dinlersin ama bırakta eşin ailesini istediği gibi ağırlasın. Ne kaybedersin ki. Biraz yorulmakla ne olur?

Rahatsız oluyorsan söylemek hakkın, evet o ev ikinizin ama ağırlamayı sen yapıyorsun, kocan kenarda oturuyor.

Kesinlikle söyle, içinde dert olmasın, biraz da kocan dert edinsin

Ben böyle misafirlikleri de sevmiyorum, misafir dedigin 2 gün olur 3 gün olur, günlerce kalıp seni hizmetçi yerine koymaları da hos değil.

Misafirperverlik geyiklerini de hic sevmem bildiğin hizmetcilik bu

Bizimki de yakinda damlayacak yaninda bu defa saz ekibi de olacak hic istemiyorum nedeni de bize cok sey yapmasi. Ama sevseydim rahatsiz olmazdim.

Yazınızın naifliği, yol göstericiliği, ve kırmadan düşüncelerinizi iletmeniz çok hoşuna gitti belirtmek istedim.

Bizde de ayni durum var eltimle ayni sitede oturuyoruz.esimin tarafindan kim gelse hic bize sormadan onlari da davet ediyorlar.bu bana cok sacma geliyor sen zaten misafirsin bide misafir cagirman ne kadar mantikli.bi soz vardir ya misafir misafirden rahatsiz ev sahibi ikisinden de

Eşinizin kardeşlerini eve davet etmesine mi kızıyorsunuz gerçekten? Orası eşinizin evi değil mi? Tek başınıza mı yaşıyorsunuz?
Madem öyle sen de bana yardım et deyin bir iki işin ucundan da eşiniz tutsun. Ayrıca hep gelmiyorlarmış ki.

Valla ablam ne dersen de fayda etmez benim kocada oyle söz dinlemez bide bana sen misafir sevmiyon der halbuki ben misafir degil yatili misafir sevmiyorum her gelen beni hizmetçi gibi gordukleri icin haa sana gelince bence söyle de ben istemiyorum açikca olanlar kv gelmeden olsun

Kuzum 6 ay kalan misafirin olunca, ve tekrar geleceğini duyarsan burada buluşalım. Bakalım nasılmış 6 ay evde oh be deyip oturmamak. Kocanla yalnız kalıp konuşamamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…