Yazınızın naifliği, yol göstericiliği, ve kırmadan düşüncelerinizi iletmeniz çok hoşuna gitti belirtmek istedim.Bana tuhaf geliyor bu tarz düşünceler. Bu ev sadece benim değil. Bende eşime sormadan misafir davet ettim. Eşimde davet eder. Arayıp haftaya şu kişileri davet ettim yemeğe der. İyi yapmışsın derim. Hiç darılmak, kızmak aklıma gelmedi. O da arkadaşlarını, ailesini en iyi şekilde ağırlamak ister ve bu çok normal. Geçenlerde benim arkadaşım geldi yatılı. Eşime sadece haftaya X geliyor birkaç günlüğüne dedim. Ailesi çok gelemiyor ama gelselerde hiç bu evin hamımı benim demem. İşime gelir. Eli lezzetli kadının. Annecim yemekleri sen yapsana özlüyoruz diyorum çekiliyorum kenara :) bayılıyor çeşit çeşit yapıyor. Nasılsa yapacak o yemeği. Girecek o mutfağa. Ne ben sinir oluyorum böylece ne de eşimi rencide ediyorum. Sadece konu sahibi için değil ama bu konular bana ne bileyim bencillik gibi geliyor. Baktın çok duruyor yine belli edersin bir iki sene daha kafa dinlersin ama bırakta eşin ailesini istediği gibi ağırlasın. Ne kaybedersin ki. Biraz yorulmakla ne olur?
Canım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuşNe kadar kalıyor gelince?
Zaman meçhul. Kimbilir... bu bilinmezlik de kötüNe kadar ağırlayacaksınız ki bu kadar dert oldu?
Ne meraklısınız ev hanımı olmaya...Canım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuş
Canım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuş
Ben olsam gelmeden eşimle konuşurdum maksimum on gün ağırlarım diye altı ay nedir ya,saçmalamışlar.Canım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuş
Geçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.Ben olsam gelmeden eşimle konuşurdum maksimum on gün ağırlarım diye altı ay nedir ya,saçmalamışlar.
Kuzum 6 ay kalan misafirin olunca, ve tekrar geleceğini duyarsan burada buluşalım. Bakalım nasılmış 6 ay evde oh be deyip oturmamak. Kocanla yalnız kalıp konuşamamak.Bana tuhaf geliyor bu tarz düşünceler. Bu ev sadece benim değil. Bende eşime sormadan misafir davet ettim. Eşimde davet eder. Arayıp haftaya şu kişileri davet ettim yemeğe der. İyi yapmışsın derim. Hiç darılmak, kızmak aklıma gelmedi. O da arkadaşlarını, ailesini en iyi şekilde ağırlamak ister ve bu çok normal. Geçenlerde benim arkadaşım geldi yatılı. Eşime sadece haftaya X geliyor birkaç günlüğüne dedim. Ailesi çok gelemiyor ama gelselerde hiç bu evin hamımı benim demem. İşime gelir. Eli lezzetli kadının. Annecim yemekleri sen yapsana özlüyoruz diyorum çekiliyorum kenara :) bayılıyor çeşit çeşit yapıyor. Nasılsa yapacak o yemeği. Girecek o mutfağa. Ne ben sinir oluyorum böylece ne de eşimi rencide ediyorum. Sadece konu sahibi için değil ama bu konular bana ne bileyim bencillik gibi geliyor. Baktın çok duruyor yine belli edersin bir iki sene daha kafa dinlersin ama bırakta eşin ailesini istediği gibi ağırlasın. Ne kaybedersin ki. Biraz yorulmakla ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?