kv demin amacı yuvamızı mı yıkmak

Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim öyle bir kv yüzünden evliliğim bitti. Ama inan sen şanslısın çünkü ne güzel ki eşin senin yanında.. Sana destek.. İnan insanın eşi yanında olsun dünyanın diğer kalanı düşmanı olsun.. He de geç sen boşver... Benim " annem haksızsa da haklıdır " diyen bir eşim vardı... Umarım kv den de biraz kendine gelir.

Şanslısın çünkü eşin yanında, Allah yardımcın olsun.
Eşinin yanında olmasa da başbaşa kaldığınızda kayınvalidene gayet sert konuş derim. Bu tarz insanlar başka türlüsünden anlamıyor.

eşinle konuş canım.
bi şekilde karşı çıksın.

Aynen canım bu durumda en önemli faktör eşin tutumu

eşin senin yanındaysa evdeyken sana o kdr eziyet etmesine izin vermesin. eşinin görmesi yeterli değil annesine karşı çıkıp seni de koruması gerek yoksa eziyete devam eder

Madem esinde herseyin farkında ve sana hak veriyor bosanmana sebep olacak hiçcirsey göremiyorum ben..bende evliyim ama kayınvalideciğim çok sever beni çok şükür..
Gerektiği zaman karsılıgını ver,ama karsında büyük bir insan ve sevdiğin adamı doğuran kadının olduğunuda unutma..saygısızlık yap demiyorum ama kendinide ezdirme..

hem sınavlarda kadının ne işi var diyor, hem memur gelin istiyor. o memurlar havadan girmiş devlete?

Reactions: anu
bu kaynar kazanda yanasıca kaynanalar öyle der ..bir kaç gü, olur bir kaç ay..bir kaç gün diyerek nabız yokluyor..
alışverişe çıkmanı istemez çünkü para harcatırsın..kıskanıyor hasedinden..
sınav vs okumana karşı çünkü tahsil sahibi olmanı ileride işinin olmasını para kazanmanı istemiyor..para kazanamaki oğlucuğuna muhtaç ol o kaynanada oğlunun arkasına sinip sana istediği eziyeti yapacak..
seni önünde hizmetçi yapmak istiyor..
benimki daha beterdir..yıllarca katlandım katlandıkça sesim çıkmadıkça zulumü artırdı..
en sonunda bi kovdum..kızlarını da s...ettim..ediş o ediş..
senin görümceler yine iyiymiş..gerçi eninde sonunda onun istediğini yapmışlar sana karşı..
aynen bu yemek konusunu bana yaptı kaynana..
bir gün bir yemek yapmış kıymalı bir çorba..
eşimde sevmez ..askerde tiksinmiş kıymalı çorbadan..
yaptı yemeği bu bizim üç ayaklı şeytan..demesinmi eğer beğenmezse ben yaptım de diye bana..yani beğenirse annem yaptı beğenmezse benim yaptığımı sanacak..bende dedim eşime annen böyle böyle dedi diye..bilir annesinin huyunu sadece güldü..
ben bir kaç yıldır çooook rahatım..keşke yıllar evvel kovsaydım..

Eşin desin anne git artık diye. Ay ne enteresan yaa Allah Allahh.. Sinirleniyorum böyle kv'lere..

Genel bi cvp yazıp cvp lıyabildiklerimi cvp layayım hemen

çok şükür eşim farkında inanın da susturmasını çok iyi bilir

sürekli benden yana olur en güzel tarafı çok şükür yarabbim kv dedi diye plan proğram değiştirmez hep bildiğini okur bildiğimizi okumamızı söyler he de geç çok takma der

sonuç kp geldi bizde;(
annem de akşama gelicek

muhtemelen kp bi kaç gün kalır
sonrada kv ben burda çok skldım bnde geliyim der 3-5 gün daha kalırlar;((((

çok yüzsüz kendisi yine bir gün damarıma defol git dedim o kadar gözüm dönmüş dedim oh iyi gider artık

hiç banamısın demedi ama anında bi yumuşadı o laftan sonra 1 ay daha kaldı hatta

bide kaldığı 1 ay boyunca sürekli her fırsatta karın bana böle dedi diye çiviledi durdu eşim başına
ki çok şükür rabbim eşim her seferinde saygısızlık yapmış olabilir ama eminim sende haketmişindir dedi

inanın öyle şeyler varki sabır taşı tabiri senin için söylenmiş dersinz

allaha havale ediyorum başka bişi değil

boşanmayı düşündüm bir ara çünkü eşim ile çok şükür bi skntımız yok ama bu stres bu baslılamaya çalışma durumu huzursuz ediyor gelemem ki bide ailem gibi rahat relax insanlardan sonra çok boğdu beni

bide ben çoçuk sahibi olmayı çokkkk istiyorum ve onu huzurlu bir ortamda yetiştirmek isterim bu şartlar altında rabbimin inş bana lütuf ettiği yawruma nasıl huzurlu bir ortam yaratırım ona gerginliğimi yansıtıp kötü bi anne olma imajı nın üstüme yapışmasına tahammül edemem ki

Defol git lafından sonra bile gitmedi ha?
Hayır annen gelecek kayınpederin ne işi var siz de ya sinirlendim valla.

ewet gitmedi yüzsüz hatırladkça sinirleniyorum bak yine

ayyyyy o konuyu hiç düşünmk bile istemiorum gelde anlat
canım keşke anneniz arayıp hiç bişey demeseydi
olan olmuş artık neyse gerilme
bidahaki seferlerde assssla assslaaa haberi olmasın
yüzsüz hadsiz kadın!!!

Benimki değil, istese yapar da ben müsade etmiyorum. Eşinin dediğini yap, sözünü esirgeme. Benim eşim de sen he hoş de, ben konuşurum diyor. Ben ses etmiyorum. Eşim gidip kızıyor annesine. Hal böyle olunca çok karışamıyor. Eşim yokken yapmaya çalışınca da ben böyle yapıyorum, lezzeti böyle daha çok hoşuma gidiyor, işine gelmeyen yemesin diyorum.

kv gelecek sandım annenin geleceği yerde kp işi ne..hangi oda da hangisini yatırcan tövbe tövbe..annen gidene kadar kalacaklar ahanda bura yazıyom.

eşinizin destek olması çok büyük bir nimet. nasıl başarıyosunuz? benim eşim annesinin haksız olduğunu bile bile onu savunur.adil olmasını çok isterdim

b
eşinizin destek olması çok büyük bir nimet. nasıl başarıyosunuz? benim eşim annesinin haksız olduğunu bile bile onu savunur.adil olmasını çok isterdim
biraz acımasız olucak ama gitmek ile tehdit ediyorum dayanamam böle şeylere filan işe yarıyor ilk aylarda emşn olun eşim de toz kondurmazdı ayyy ne günlerdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…