kv demin amacı yuvamızı mı yıkmak

Hay allahim ne insanlar var ya, canim allah sana sabir versin, annenin kalacagi evde kp kalmasi da neymis ya. Canim esinin annesine konusmasi gerekiyor biz daha genciz bukadar sik gelip, bukadar uzun kalma rahatsiz oluyoruz falan desin. Tavrini koysun yani olmaz boyle

offf yazık size... melek olsa 5,5 ay çekilmez kiiiii 5.5 ay kalan kv den de melek olmaz :S Allah sabır versin çok fena bence

eşinizin destek olması çok büyük bir nimet. nasıl başarıyosunuz? benim eşim annesinin haksız olduğunu bile bile onu savunur.adil olmasını çok isterdim

Aynen öyle .. Ben başaramadım valla. Ki nasıl bir anneydi bir bilseniz. Yüzüme karşı bir kez olsun yapmadı. Yüzüme canımlar cicimler arkamdan neler neler.. Eşim hemen her akşam annesinin yanına uğrar öyle gelirdi eve ki çoğu zaman da ( kp vefat etti ) yalnız kalmasın die akşam eşimin gelmesini kv yanında beklerdim. Sonra eşim yanıma bi gelirdi siniirden mosmor olmuş. Ne oldu canım demeye korkardım.. 8 yıl tahammül ettim buna.. Sustum aman huzurum bozulmasın die. Ama kızlar sakın ha sakın susmayın. eşinizle bozuşacağınıza kv ile bozuşun.. Benim eşim arkamda olmadı ki bir kez olsun 40 sene daha dayanayım.. Tek basına bu kadar oldu .. sonra baska baska seyler ve boşadım kurtuldum :)

Allah yardımcınız olsun benim kv de sinir bozucudur ama sizinki oldukça sinir bozucuymuş. Eşinizin bu Olanları görmesi büyük bir avantaj iyi kısmından bakın ya o da annesinin tarafında olsaydı! Eşlerimiz için huysuz annelerine katlanıcaz mecbur Allah bize sabır versin... Sizi çok iyi anlıyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…