KV DENEN KADININ DERDİNİ ANLAMIYORUM

Askin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
8
2
1
34
Bunda 1 ay öncesine kadar 3 ay kayınbabamın hastalığı sebebiyle yanımıza geldiler gittiler. 2 yıllık evlilik sürecimizde ilk defa uzun kalmalı oldular. İlk günler sakin kadınken. Bir şeyler yaparken sorarken sonrasında zıvanadan çıkarcasına evin her yerini değiştirdi. Mutfak salon falan filan temizlik yapıyorum manasıyla. Beni çıldırttı bende eşime rahatsız olduğumu uygun dille söyledim bari yatak odama girmesin diye. Neyse sonuç olarak 1 aydır yoklar gittiler. Bugünde eşimle konuşuyorlar benim evde olmadığımı çalıştığımı sanıyor ve ordan annem hakkında aramıyor sormuyor gibi gibi cırlıyor eşime. Eşimde anne kadının kızı 2 haftadır sınavlara giriyor ve kız kardeşine kanser tanısı koydu hastane hastane geziyorlar sen ara dedi ama hala orda konusuyor. Eşimde anne senin çok konuşasın var ama benim yok dedi kapattı telefonu. Bende ne diyor dedim işte anne aramamış uzun zamandır onu söylüyor dedi. Bende ee kendi arasın ozaman özlemiise dedim. Eşimde bende öyle dedim ya zaten dedi. Konuyu uzatmamak için üstüne fazla bir şey demedim bende. Ama derdi bana yaptıklarını ben anneme anlattım biliyor ve annemin tavır aldığını ima ediyor ki annem öyle bir insan değildir. Ben yaptıklarını anlattığımda bir şey olmaz gidince eski haline çevirirsin diye bana laf söyleyen kadın. Şimdi içimden bir ses ara senin derdin ne kavga gürültü ile besleniyorsunuz bizden de bunu mu bekliyorsunuz biz öyle insanlar değiliz de. Bir diğer seste bırak kudursun ekmeğine bal sürme diyor. Siz olsanız ne yapardınız.

Arama ...abartiyosun

Bence sizde hata var evini değiştiriyor kv ağzını açıp birşey söylemiyorsun gidip eşinize söylüyorsunuz aynı komşu çocuğu ile kavga edip annesine şikayet eden çocuklar gibi yetişkin insansın anne ne yapıyorsun sen değiştiremezsin diyeceksiniz arama mevzusu ilede eşin zaten cevabını vermiş kadına

15 yıldır evliyim annem kv demi kv dem annemi hiç aramadı

kv dem annem onu aramıyor diye eşimi arasa neden arasın der herhalde

ayrıca da annenin hastası varmış v onu aramalı

bırakın ne derse desin oğlu cevabını vermiş siz hiç karışmayın konuya

içimden bir ses ara senin derdin ne kavga gürültü ile besleniyorsunuz
asıl ararsanız siz kavga çıkaran kişi olursunuz.
eşiniz cevabını vermiş zaten uzatmanın anlamı yok.

he yeri gelince de siz trip atın, annemin o kadar derdi vardı hastası vardı bir arayıp hal hatır sormadın diye.

tlf acip derdin ne diyecek bir sey yok..
durduk yere siz dert çıkarırsınız şayet yaparsaniz..
bu kez eşini de yaninda bulamazsin..

Burdayken Mutfak dolabını tepesinden aşağı su dökerek yıkaması, küçük koyun etini koca baltayla mutfak içinde her yeri kan yaparak yapmasını da mı ben abartıyorum acaba.

o gün tepki verdiniz mi?
evet ise konu o gün kapandi.
hayir ise geçmiş olsun vaktiyle konussaydin..

Ben söylesem ortalığı daha fazla karıştıracak ve eşime dediğimde ben söyleyeceğim diye sen söyleme ben söylerim dedi

Ben söylesem ortalığı daha fazla karıştıracak ve eşime dediğimde ben söyleyeceğim diye sen söyleme ben söylerim dedi
Bir kere daha yaparsa müdahale edin aynı şeyi onun evine kaldığında yap herşeyin yerini değiştir anlar belki ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…