KV DENEN KADININ DERDİNİ ANLAMIYORUM

Burdayken Mutfak dolabını tepesinden aşağı su dökerek yıkaması, küçük koyun etini koca baltayla mutfak içinde her yeri kan yaparak yapmasını da mı ben abartıyorum acaba.
İyi de biz müneccim miyiz de bu kadar azıttığını bilelim. Yazın o zaman. Ayrıca siz o Bunları yaparken ne yaptınız mesela? Ağzınızı açıp bir şey dediniz mi? Dediyseniz ve anlamadıysa yapacak bir şey yok ama sadece eşe söylenmekle olmuyor bu işler

Geldiler gittiler esinle sorun ysamadin o seni anliyor ve annesine gereken cevabi veriyor o yuzden uzatip arayip kötü sen olma huzurunuz kacmasin. Sadece bir olay ysandigi zaman uslubunu bozmadan cevabini ver icinde kalmasin

Yahu ara tatli tatli anne nasilsin napiyosun gir konuya anneminde boyle boyle derdimiz vara bagla konuyu ama gercekten tatli tatli yani tamam annenin aramamasi anormal bisey degil ama kadin soylemis soyledigini kale almadan havadan sudan konus.Geliniz diye hicmi biseye karusmasin bu kayinvalideler anlamiyorumki?? Soylesin bosver sen iyi oldukca oda hatasini anlar

Işte hepsi kötü niyetli olmayabilir. Yine de hoş değil. Kayinvalidem olsa bende dert ederdim kesin
Anlatılmaz yaşanır ben neden böyle diyorum, ben cidden naif bi insanımdır. İşyerimdekilerle, ailemle, çevremle hep barışığım. Bi tek eş ailesiyle sorunluyum ve gram hatam olmadığı halde. "Gelin" olunca herkes sen bi şey yap ya da yapma. Her şeyine bi kulp bulunur. Hele ki bizim aramızda kilometreler var. Ona rağmen

Hakli oldugunuz taraflar da var, haksiz oldugunuz taraflar da.
Kv ile problemlerinizi onunla halledin. Esinize sikayet etmek sizi hakliyken haksiz duruma düşürür.
Ayrica esiniz gereken cevabı veriyor bence kiymetini bilin ve onun hatiri icin kv idare edin.
Konudan bagimsiz olarak soyluyorum, her probleminizi annenize anlatmayın. Sizin derdinizle dertlenmesin kadıncağız

Eğer arayıp bahsettiklerinizi söylerseniz kötü olan siz olursunuz. Boşverin

Allah başka dert vermesin

Allah sabır versin böyle insanlardan uzak durun en iyisi

Eşin gerekeni söylemiş bence fazla kendi kendini gaza getirme kin iyi birşey değil.

Kadın temizlik yapıyormuş oturup hizmet beklememiş diğer kvler gibi.3 aylık bir süreçmiş evin eşyalarını onlar gidince yerine koyardın bu kadar büyütmeye gerek var mı?Bir de annene şikayet etmeni anlamadım

Esin gerekeni söylemese neyse de esin söylenmesi gerekeni soylemis. Daha yine uzatiyorsun ki.

Kesinlikle arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…