• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV dolandırıcı çıktı

Sizi alakadar eden bi durum göremedim. O yüzden boşverin. Dedikodu yapacak arkadaşlarınız yok mu :)

Allah sizin gibi sinsi insanlardan uzak tutsun hepimizi korusun... Ne dememiz gerekiyordu beklediğiniz yorumları bulamadınız sanırım? Siz buraya kaynananızla ilgili birçok şikayetinizide yazmışsınız ee peki kendi ağzınız diliniz yokmuydu kendinizi savunacak ? İlla insanların bi açığını yakalayıp sırtından vurmak mıydı istediginiz? Öyleyse eğer tehlikeli bi insansınız.

Ayy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilir
Hahahaha çatla çatla. Zengin oglani bulmuş ohhh bebisi de doğacak.sen de evlilik kurumu içinde meşru olarak kiskandiginla kallll

KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum

Anladim, sizin derdiniz gorumcenizi kiskanmak.

Gorumceniz sizden yasli, hem de bosanmis, ama siz gencecik tazecik halinizle bedavaya gitmissiniz; o da varlikli biriyle evleniyorsa catlamissiniz anladigim kadariyla.

Size gore genc, bekar evlenen kizlarin ederi daha fazla, ama gorumce dul oldugu icin hicbir seyi haketmiyor, ne tekrar evlensin ne de baska bir sey yapsin, kosesinde oturup olmeyi beklesin iste. Siz kendinizi bedavaya gitmis olarak goruyorsunuz, bu kafada yasiyorsunuz, bedavaya gitmeyi de sindirememissiniz. Size bilezik vs alsalardi, burda bu konuyu acar miydiniz?

Peki bu is bozulsa, gorumceninizin burnundan gelir, ona yazik degil mi? Annesinden intikam almak icin kizini mi kullanmak istiyorsunuz ?

Fesat , paragoz, materyalisti bir insansiniz.

Son düzenleme:
Bu arada olayin yanlisligi, dogrulugu sadece kendisini ilgilendirir ama 40 yasinda hamile kalmasi bir taraftan sevdirici bir taraftan riskli.

Hahahaha çatla çatla. Zengin oglani bulmuş ohhh bebisi de doğacak.sen de evlilik kurumu içinde meşru olarak kiskandiginla kallll
Sen hastasin ruh hastası hemde ayrıca mahalle karısısın oglanin zengin olduğu nu nereden biliyorsun

Sen hastasin ruh hastası hemde ayrıca mahalle karısısın oglanin zengin olduğu nu nereden biliyorsun
Hahayyyttttttt zengin zengin. Helal olsun Teyzeme ne yeni hediye alacak sana çok bile yapmış. Bebeğini de sağlıkla büyütsün mutlu mutlu yasasinlar. Onlar hep mutlu olacaklar haberin olsun. Hahahaha Hahahaha çok kıskanmis bu

Ay kiblemeyin kızlar =D cevap versin delirsin. Karşılıklı yazisalim kavga edelim. Kan çıksın. Her yer kan olsun. Delirmis kadın ya .ahlak bekçisi. Evlilik birliği kurmusmuss =D

Cok guldum cidden , evlilik birligi kurdum bbibii diyen ahlakli gecinen bu kadin, kafasinda fesat olan da bu kadin, bu ahlak mi simdi? Insanlar ahlak hala nikah defterinde, yuzukte saniyor, kafalarinin ici ne kadar zehirle dolu olursa olsun, ben yuzuk taktim ahlakliyim, otekiler ahlaksiz diyebiliyor.ilginc. Bu kafayi asla anlayamicam sanirim.

Site mi mahalleniz mi burası? Nedir bu kavga kıyamet, ayıptır yahu...

Back
X