• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV dolandırıcı çıktı

Merhaba arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım benim bir görümcem var 40 yaşında daha önce evlenip boşanmış kendinden on yaş küçük bir adamla nişanlandı adam ve ailesi görümcemin gerçek durumunu bilmiyorlar benim cimri Kayınvalidem altındaki arabayı damadına verdi oğlan ve ailesine mükemmel bir sofra kurdu görümcemin Kayınvalidesi nişan da baygınlık geçirdi bunlara hakaretler etti kadın ama kaynanam hiç orali olmadı hakaretlere gülücüklerle cevap verdi ve son beni şok eden gelişme görümcem hamileymiş evlenmeden hamile kalmış ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum sizce ne olur kızlar
Ne kadar saçma bir başlık yazmışsın bu olayın dolandırıcılıkla ne ilgisi var? Ayrıca sana bir zararları yoksa seni neden ilgilendiriyor bu durum onuda anlamadım..Var mı sana zararları?

S
ya ne güzel işte :),, ben hazır paket diyorum,,, damatda şanslı hamileliğin en zor dönemi (ilk 3 ay) ayrı geçiyor,,,,
ayy çok sevindim görümcen adına,,, 40 yaşında olmasına rağmen de hamile kalmış,,, sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini ,,,
size neyse cevap vermeyin ne diye okuyup yorum yapıyorsunuz yapmayın

Bize ne elalemin hamilesinden, kayinvalidesinden. Ayrica da size ne. Uzaktan oturup izleyin, baska yapacak bir seyiniz yok..

Bu başlık ve içerik arasında bir bağlantı kurmadım ben:confused:

Konu sahibinin eski konusunu hatirliyorum. Kv epey bir alicengiz oyunu filan etmisti. Burda yarim yamalak anlatinca anlasilmamis. Kizinin ilk evliligini saklamalar filan. Ailenin icinde olup da insan malesef soyadini tasiyinca banane olamiyordur. Kotu bir durum gercegi biliyorsun ama karsiya soyleyemiyorsun vicdan azabi. Allah biliyor ya okuyunca hamileligin gercekligine de inanasim gelmedi

Konu sahibinin eski konusunu hatirliyorum. Kv epey bir alicengiz oyunu filan etmisti. Burda yarim yamalak anlatinca anlasilmamis. Kizinin ilk evliligini saklamalar filan. Ailenin icinde olup da insan malesef soyadini tasiyinca banane olamiyordur. Kotu bir durum gercegi biliyorsun ama karsiya soyleyemiyorsun vicdan azabi. Allah biliyor ya okuyunca hamileligin gercekligine de inanasim gelmedi
vicdan azabı değil de gelinin gazabı desek

Gorumce 40 yasinda ve bosanmis cizz. 33 demişler kandirmislarsa iki kisi arasindaki olay. 33 olsa ne 40 olsa ne. Hamile de olabilir onun tercihi. Gorumcd 40 yasinda dul olarak hayatını yalniz mi gecirseydi?

Kizla4 bence mantikli olun gorumce ve damat bunu sakliyorsa kendileri bilir
ha bu ne kadar saklanabilir bilmiyorum
ama bu onlarin hayati onlarin kararı
ayrica bu is burunlarindan gelsin istiyorumbderken evliligindende olma
ayrica o senin gorumcen birak hayatini istedigi gibi kursun neden mani oluyorsun,buda günah. Z
onlarin ayibi kendilerine sen neden ortak olmaya kalkiyorsun
ama bana oyle geliyorki sen bebegi kiskaniyorsun
ne kadar ayip

Ewet onun ve kaynanamin yüzünden boşanma aşamasına geldik neler çektim allah bilir bu işten kolayca siyrilmasinlar burunlarindan gelsin
arada bi bebek var artık, bence siz hıncınızı başka şekilde çıkarın kayınvalideden

görümcenin mutlu olmasını istemiyorsunuz..yani biraz olsun kıskançlık var..başlık konuya uymamaış..dolandırılıcık değil..bu bir düzenbazlık..kendini yıpratma boşuna.. onlar hallerinden memnun..sonra hasta olan sen olacaksın..

Kıskançlıktan cildiniz solar , sinirleriniz harap olur. Görümceniz mutlu mesut kocası ve bebesiyle uyur :KK66:
Neyini kiskanayim bende bebek bekliyorum çok şükür gayri meşru nikahsiz hamileliğin araba karşılığı koca olan adamın neyini kiskanayim

Back
X