- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha çatla çatla. Zengin oglani bulmuş ohhh bebisi de doğacak.sen de evlilik kurumu içinde meşru olarak kiskandiginla kallllAyy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilir
Yangına körükle gidiyorsunHahahaha çatla çatla. Zengin oglani bulmuş ohhh bebisi de doğacak.sen de evlilik kurumu içinde meşru olarak kiskandiginla kallll
KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum
Çocuğa gazoz mu icirmis acepkızının hamile kalmasını nası organize etti acebaa ?
Sen hastasin ruh hastası hemde ayrıca mahalle karısısın oglanin zengin olduğu nu nereden biliyorsunHahahaha çatla çatla. Zengin oglani bulmuş ohhh bebisi de doğacak.sen de evlilik kurumu içinde meşru olarak kiskandiginla kallll
Bu olmadı işte kib bayySen hastasin ruh hastası hemde ayrıca mahalle karısısın oglanin zengin olduğu nu nereden biliyorsun
Hahayyyttttttt zengin zengin. Helal olsun Teyzeme ne yeni hediye alacak sana çok bile yapmış. Bebeğini de sağlıkla büyütsün mutlu mutlu yasasinlar. Onlar hep mutlu olacaklar haberin olsun. Hahahaha Hahahaha çok kıskanmis buSen hastasin ruh hastası hemde ayrıca mahalle karısısın oglanin zengin olduğu nu nereden biliyorsun
Ay kiblemeyin kızlar =D cevap versin delirsin. Karşılıklı yazisalim kavga edelim. Kan çıksın. Her yer kan olsun. Delirmis kadın ya .ahlak bekçisi. Evlilik birliği kurmusmuss =DBu olmadı işte kib bayy
Ay kiblemeyin kızlar =D cevap versin delirsin. Karşılıklı yazisalim kavga edelim. Kan çıksın. Her yer kan olsun. Delirmis kadın ya .ahlak bekçisi. Evlilik birliği kurmusmuss =D