- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
Oğlunun sünnetine gelmiyon evleniyor oğlun de sende bu nedir arkadaş ya kıskançlık başka bisey degilkızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Oğlunun sünnetine gelmiyor evleniyor oğlun de sende bu nedir arkadaş ya kıskançlık başka bisey degil
Dün nişanlımla da konuştum düğün de ben onu rezil edicem düğüne kadar sesimi çıkarmıycam ama gerçekten o elbiseyi giydiğine nalet edicekValla fesatlikta son nokta ne diyim Allah yardımcın olsun yanlız senle yariscam diye kendini rezil etcek haberi yok
Napcan düğünde merak ettimDün nişanlımla da konuştum düğün de ben onu rezil edicem düğüne kadar sesimi çıkarmıycam ama gerçekten o elbiseyi giydiğine nalet edicek
Daha tam şekillenmedi kafamda amaNapcan düğünde merak ettimne yaparsan haketti
Bunları yapma yine anlamaz :) direk bir arkadaşına yada garsona üzerine meyve suyu döktür hatta garsona döktür elinde ki tepsiyi hepten boca etsinDaha tam şekillenmedi kafamda ama
1) Ayy kuzii çiçeğin eksik al şu çiçeğimide düğün tazele maşallah benden çook hazırlanmışsın canım yaaaa (ağzımı yaydıra yaydıra konusucam ama )
2) Gelin ve damadı piste alalım dediğinde 'hangimiz,' diyerek pişmiş pişmiş gülüceemm
3) Pasta gelin ve damadın masasına gelince büyük dilimin ona götürülmesini istiycem
4) Aile fotosu çekilince ay canım ayak da kalma gel bu sandalyeye sen otur dicemm
5)En son çıkarken de Taklitler aslını yüceltir bebeğimmm niahahhaha dicemmm
Şimdilik hafif düşüncleler ama daha sancılı şeyler düşüneceğiiiimmm
Ya ben mi yapıştırsam bi tane suratına bunca yaptığına karşı işi tatlıyla kapatalımBunları yapma yine anlamaz :) direk bir arkadaşına yada garsona üzerine meyve suyu döktür hatta garsona döktür elinde ki tepsiyi hepten boca etsinmeyve suyu döküldükten sonra birde pasta döktür tamamdır.
Daha tam şekillenmedi kafamda ama
1) Ayy kuzii çiçeğin eksik al şu çiçeğimide düğün tazele maşallah benden çook hazırlanmışsın canım yaaaa (ağzımı yaydıra yaydıra konusucam ama )
2) Gelin ve damadı piste alalım dediğinde 'hangimiz,' diyerek pişmiş pişmiş gülüceemm
3) Pasta gelin ve damadın masasına gelince büyük dilimin ona götürülmesini istiycem
4) Aile fotosu çekilince ay canım ayak da kalma gel bu sandalyeye sen otur dicemm
5)En son çıkarken de Taklitler aslını yüceltir bebeğimmm niahahhaha dicemmm
Şimdilik hafif düşüncleler ama daha sancılı şeyler düşüneceğiiiimmm
Balayındayken dedikodusunu yaparız onun
sonuna kadar haklısın, gram düşünme ve yap bu dediklerini
ayyy nolur yapalımmBalayındayken dedikodusunu yaparız onun
Uçuş uçuş elbise yerine kocaman kadın derli toplu giyinsekızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Ahahahahha düğün resmen kuzenden intikam almak için kuruluyo gibiYa ben mi yapıştırsam bi tane suratına bunca yaptığına karşı işi tatlıyla kapatalım
O gün gelsin de bunun konusunuda açarımAhahahahha düğün resmen kuzenden intikam almak için kuruluyo gibi
Kızlar magazin bölümünde bu haberi görünce aklıma burası geldiGelinin kızkardeşi herhalde,Ona benziyor, O da beyaz giymiş,acaba O da rahatsız oldu mu diye geçirdim içimden burayı okuyunca
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rat-yildirim-ile-imane-elbani-evlendi.977507/
İzninizle bir ohaaaa demek istiyorum. Hatta hızımı alamayıp çüş bile diyebilirimAy çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?