kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Merhaba,
Gelin dışında beyaz giyecek kişi gelini gölgede bırakacak görsellikte değilse bence sorun yok. Zaten bu yazısızı kural da davete gelenlerin (özellikle damat tarafının) gelini daha önce görmedilerse, diğer beyaz giyen hanımla karıştırmamaları için koyulmuştur. Ancak eş adayınızın annesi çok güzel bir hanım olsa da damatla arasında yaş farkı zaten onun gelin olamayacağını kendisini tanımayan misafirlere de belli eder.
Beyaz, orta yaş ve üzeri hanımlara en çok yakışan renklerden biri. Bence bu süreçte kendisine yol gösterin. İnternetten seçeceğiniz beyaz, müstakbel annenizin yaşına ve vücut yapısına uygun onu daha da zarif gösterecek ve sizin de kendisiyle yan yana olmaktan keyif alacağınız birkaç elbise modeli gösterin. Ne şanslısınız ki düğün davetinize özenerek hazırlanmaya çalışan bir anne adayınız var.
Gönlünüzce bir düğün dilerim.
yok artık yaaaa
dehşet
neeeeeee
bnmkide dert miymişbeyaz elbise köpeği olsun giysin yaa gelinlikten iyidir
Kayınvalide hazretleri hangi düşüncelerle oğlunun düğününde gelinlik giydi anlatsana azıcıkruh hastası bunlar yemin ederim.
KonusMamak konusunu bilemiyorum ama büyük çocukluk yapmış inadına yapılmış bi hareket belli. Ay ne kadar ayıp yaGercekten, hemde balik gelinlik gupur falan, beyaz abiye degil.
Suanda ogluda gelini de kadinla gorusmuyor. Manyakca hareketleriyle oglunu da kaybetti anladigim kadariyla gelin yeter demistir
Kocasina damatlik giydirip gizlice davetiyeleri kendi adiyla yazdiklariyla degistirmedigine sukur. İnsanlar neden baskasinin mutluluguyla mutlu olmazlar anlamiyorum.KonusMamak konusunu bilemiyorum ama büyük çocukluk yapmış inadına yapılmış bi hareket belli. Ay ne kadar ayıp ya
Bi an öyle yaptı sandım sonunu okuyunca şükür yapmamış dedimKocasina damatlik giydirip gizlice davetiyeleri kendi adiyla yazdiklariyla degistirmedigine sukur. İnsanlar neden baskasinin mutluluguyla mutlu olmazlar anlamiyorum.
Bi erkek arkadaşımın düğününde ablası beyaz taşlı dantelli Bi elbise giymişti ve o kadar komik duruyordu ki resmen BEN GÖRÜMCEYİM VE GELİNİMİZİ ÇOK KISKANIYORUM diye bağırıyordukızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Oha ya kuzenin elbiseye para vermemek için yapiosa parası neyse verelim kendini rezil etme deseydinAy çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Hahahaha yok canım ben Durchdan nasıl güzel ve dikkat cekici olurum düşğüncesiOha ya kuzenin elbiseye para vermemek için yapiosa parası neyse verelim kendini rezil etme deseydin
ya gerçekten bunun olacağına inanıyor mu???Hahahaha yok canım ben Durchdan nasıl güzel ve dikkat cekici olurum düşğüncesi
Bu gozler kinada gelini siyah abiye giyip kendisi kirmizi abiye giyen k.valide gormustur bizzat. O yuzden birakin giysin, kendini rezil etsin
ya gerçekten bunun olacağına inanıyor mu???
şok vaziyette dünden beri yazdıklarınızı okuyorum kendini nasıl küçük düşürecek nasıl rezil edecek farkında değil mi cidden
kıskançlığın bu kadarına da pes
sizin yerinizde olsam kuaförüme falan götürmem ya da yalan söylerim şuraya gideceğim orada buluşalım diye
sizin kuzen sizinle aynı saçı bile yaptırır bu gidişle çünkü
Valla fesatlikta son nokta ne diyim Allah yardımcın olsun yanlız senle yariscam diye kendini rezil etcek haberi yokHahahaha yok canım ben Durchdan nasıl güzel ve dikkat cekici olurum düşğüncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?