KV düğünde beyaz elbise istiyor.

daha önceki benzer konularda da yazmıştım
gelinden başka kimse beyaz giyemez olayını anlamıyorum
gelin gelindir. her türlü anlaşılır. gelinlikten anlaşılmıyorsa damattan yine anlaşılır
beyaz giyen eğer kalkıp gelinlik gibi bişey giymiyorsa sorun yok
gelinliğimsi bişey giyiyorsa da milleti kendine güldürür

En fit vücutla bile beyaz abiye giymek cesaret ister. Bırak giysin:) sizde düğünde pörtleyen boğumlarını sayarsınız.

boşver giysin. benim gittiğim düğünlerde kim beyaz giydiyse konuklar o kişiye tuhaf tuhaf baktılar. genelde öyle oluyor sıkıntı yapma.

Ahlaki yargılarınızı, 'ayıp' yaftanızı lütfen kendinize saklayın. Beni tanımadan böyle yargılama hakkını tanımıyorum size. 'Fitne, fesat, ayıp' ne kdr bastırılmış hıncınız varsa dökmüşsünüz. Ben o mesajı gülümseyerek yazmıştım, makara yapmıştım. Ancak ahlak bekçisi formunda değerlendirdiğiniz için anlayamamışsınız. İyi forumlar dilerim.

en nefret ettiğim şey düğünde gelinden başkasının beyaz renkte elbise giymesi.. rol çalmaya çalışıyor kayınvaliden benimki de kınada kırmızı giyeceğimi bildiği halde gitmiş kırmızı elbise almıştı.. düğünde de siyah giydi yasa girer gibi

Benim ablam giymişti beyaz dantelli elbise
bütün gelen misafirler ayıplamıştı.
düğün sonrasında beni görenler neydi o ablan demişlerdi.
yani olmuyor gelinden başka kimse beyaz giymemeli

Kayinvalideye bak hey Allağm ne şakacı

kv kaç yaşında

Benim ablam giymişti beyaz dantelli elbise
bütün gelen misafirler ayıplamıştı.
düğün sonrasında beni görenler neydi o ablan demişlerdi.
yani olmuyor gelinden başka kimse beyaz giymemeli

Ablam oyle istedi
Oyle giydi deseydiniz
O cok bilmisler agzini acamazdi

Düğüne başkasının beyaz giymesi neden bu kadar tuhaf

İlginç gelmiştir hep

Sonuçta gelen herkes kimin düğününe geldiğinin farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…