- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Ahlaki yargılarınızı, 'ayıp' yaftanızı lütfen kendinize saklayın. Beni tanımadan böyle yargılama hakkını tanımıyorum size. 'Fitne, fesat, ayıp' ne kdr bastırılmış hıncınız varsa dökmüşsünüz. Ben o mesajı gülümseyerek yazmıştım, makara yapmıştım. Ancak ahlak bekçisi formunda değerlendirdiğiniz için anlayamamışsınız. İyi forumlar dilerim.Ne ayıp ya.
ne alaka hemen bi beyaz elbise kurbanı yaptınız teyzeyi
belki hiç beyaz elbise giymemiş ve oğlunun mutlu gününde bunuda yasamak istiyordur
belki farklı bir ruh dünyası vardır neyse ne
Hoş Gorülü olun azcık
şimdiden fitne fesat sokmayın kadınların kafasına
Anaa kıza bak, ses çıkarsana birazArsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
düğün ne zaman hakkaten ya bu soğukta uçuş uçuş elbiseyi nasıl giyecek
Kayinvalideye bak hey Allağm ne şakacıkızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
kv kaç yaşındakızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Benim ablam giymişti beyaz dantelli elbise
bütün gelen misafirler ayıplamıştı.
düğün sonrasında beni görenler neydi o ablan demişlerdi.
yani olmuyor gelinden başka kimse beyaz giymemeli
Arkadasimin annesi oglunun dugununde GELİNLİK giydi
Arkadasimin annesi oglunun dugununde GELİNLİK giydi
Kayınvalide hazretleri hangi düşüncelerle oğlunun düğününde gelinlik giydi anlatsana azıcıkArkadasimin annesi oglunun dugununde GELİNLİK giydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?