Al bak beterin beteri var ilk olan fotolar gelin değil eltiannemde diyo ki ben geçmicektim önüne ama kzıdırdı beni ondan daha şatafatlı giyincem diyo napcan dedim gelinlik mi giycen
Bunlar kolay işler bana dokunan kısmı neden böyle yaptıkları ben onun ağzınıda yırtarım hatta gelme lan derim ama asıl onların bana yardımcı olması gerekirken köstek oluyorlar zillilerBi garsona para ver tamamdır o iş
En azından seninkinin kv olduğu belli canımay ne kadan ayıp yaa
Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Kk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
benim bir tanıdık düğüne gitti resim atmış sosyal medyaya gelinin yanında beyazlar içinde bir kadın dedim ay bu kim ne abest durmuş elbisesi gelinlikten bozma gibi bişeydi dedi ki gelinin kv ben baya yadırgadım beyaz var beyaz var yani gelinliğe benzetse bile o sizin değil onun küçük düşmesini sağlayacak gelin her türlü kendini ön planda tutuyor merak etme sen bırak kendi düşünemiyorsa sen müdahale edip kötü olma.. normal bi beyaz elbise giyerse zarif durur ama gelinlik bozması gibi bir beyaz elbise giyerse zaten millet baya bi eleştirir kulağına da gider sana gerek kalmaz.. boşver bunları git hazırlıklarınla ilgilen sen..kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
gerçekten mi o kadarına denk gelmedim rezillik ötesiKk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
bencede temiz iş döktür bişeyler ya oturdugu yerden kalkamasın yda eve gtmek zorunda kalsınay bu mantıklı işte çok kötüsün bulca
50 nin altında yası ama cok genc duruyogençmi bu kaynana 40 yaşında falan. beyaz bide üsrelik uçuş uçuş
Vallaha mı
2 sayfa once link attım koşun bakın konu sahibi baksin diye atmıştım ama görmedi galibagerçekten mi o kadarına denk gelmedim rezillik ötesi
Vallaha varmış2 sayfa once link attım koşun bakın konu sahibi baksin diye atmıştım ama görmedi galiba
Ay bibi allah seni napmasin emi sesli güldümNişanlına söylettirsen mi gülücekler annene söyle istersen senin sünnet düğünün olaydı neyse dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?