KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Çok abartılıyor bence bu durum.

Evet ne gerek var beyaz giymeye ama düşünmeyen de giyecekse giysin, ne olacak.

Bırak giysin o yaşlı sen genç asla kıyaslanmaz. Beyaz renk diri bi vücuttamı iyi durur yoksa diğerindemi anca arkasından insanları konuşturur

ay inanmıyorum ben olsam cagırmazdım düğüne

benim kayınvalidemde aynı beyaz uçuş bir elbise giymişti. Ben hiç takmadım ki her yaptığı gözüme batar orası ayrı Beyaz elbise giymesini fark etmedim bile ben. En yakın arkadaşım düğünden sonra bana dedi neden senin kv beyaz elbise giymiş biz çok yadırgadık hatta masada konuştuk annem bile sordu vs dedi. Kendi beğenmiş giymiş banane dedim bende

benim bir tanıdık düğüne gitti resim atmış sosyal medyaya gelinin yanında beyazlar içinde bir kadın dedim ay bu kim ne abest durmuş elbisesi gelinlikten bozma gibi bişeydi dedi ki gelinin kv ben baya yadırgadım beyaz var beyaz var yani gelinliğe benzetse bile o sizin değil onun küçük düşmesini sağlayacak gelin her türlü kendini ön planda tutuyor merak etme sen bırak kendi düşünemiyorsa sen müdahale edip kötü olma.. normal bi beyaz elbise giyerse zarif durur ama gelinlik bozması gibi bir beyaz elbise giyerse zaten millet baya bi eleştirir kulağına da gider sana gerek kalmaz.. boşver bunları git hazırlıklarınla ilgilen sen..

Gelin ile KV yi ayırt edemeyeceklerse zaten tabela asın . ok işareti ile gösterin gelin benim diye . ..
"Beyaz giyme söz olur annem" deseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…