Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Çünkü anneyle oğul arasında olan sevgi farklıdır.Keza babay la kız arasında da öyledir.Etrafınızda gözlemleyin

anne her zaman erkek evladına , baba da kız evladına daha zaaflıdır.

İki erkek evladım var.Biri 24 diğeri 20 yaşında sarılırım, severim.Onlar benim canım.50 yaşına da gelseler bu böyle

olacak.

Sen bir gün el olabilirsin ama o hep annesi olacak.Senin kocan onun canı.

bazı kaynanaşar ogullarını kıskanır gelinlerinden sana nispet yapar gibi sarılması sacma ama içini bileme yinede.

hahahaha kadın oğluna sarılmayacakta gelip bize mi sarılacak konu sahibi Allasen
ikincisi benim kaynanamla görümcemde bir gün kocama öyle bir yapıştılar ki biri boynuna biri boğazına sanırsın dana boğazlıyorlar nasıl yalamak öpmek ikisi de aynı anda bana bakıyorlar ama nasıl kahkaha attım anlatamam o gün bugün baktılar suratım asılmadı aynı hareketi yapmadılar 10 oktav daha hafiften gidiyorlar şimdi
Edit:Erkek anasıyım uleeeeen

Benim kv de eşime yapar. Keşke sadece sarılsa ama benim kv nerede olursak olalım Yanına oturur sürekli kollarını yüzünü okşar. Kızlarını ya da torunlarını sevdiğini hiç görmedim. Hani onları da sevse dicem ki kadıncağız sevgi pıtırcığı sevsin oğluşunu ama sevişi o okşayışı bile o kadar sahte ki. Bana çok itici geliyor bu sahte sevgi gösterileri hatta eşime söyledim o da rahatsızmış bu durumdan, annesi önceden böyle şeyler yapmazmış, anlam veremedik ikimiz de.
Bence böyle bir duruma maruz kaldığında odayı terk et ya da şaka yollu laf söyle ki senin yanında yapamasın.

Sarılması gayet normal bunda nasıl bi art niyet arıyorsunuz

Bana bakıyo olayına takılmışsın, sen bakma o zaman, tepki vermezsen azalır sarılmaları, tabi gösteriş için yapıyorsa

Annesinin sarılması normal. Oğlunun kaçmasına gerek yok. Sarılsın , gönlünü alsın ne var bunda ?

Tamam hayatınıza çok mudahildir , bunaltiyordur ancak oğluna olan sevgi gösterisi sizi rahatsız etmemeli.

Konunuzu tam okumadım ama iyice saçmalıyosunuz , elbette sarilir öper sever bi Anne olarak en tabii hakki Özler oglunu, sen sarilirken o bisey diyebiliyormu ?

Bunu yaşayan karşınızdaki kisilerin kişiliklerini bilen sizsiniz dolayısı ile siz hissettiklerinizde yanilmiyorsunuz bence.
İnsnalr tabiki sevgilerini farkli sekilde gösterirler ama evlenmis 30 yasina gelmis bir adami boynundan sırtından öpen bir anne bence sağlıklı degil.
Normal sekilde geldiginiz de sarilir oper koklar. Ama durup durup alakasız yerlerde öpmesi zaten oglu tarafından da normal karşılanmıyor ki anne ne yapiyosun diyor?? Ve uzatmamak icin misafirin yaninda tmm öp oyle cebap ver diyor.
Gayet açık bence durum. Sözüm ona size ahkam kesenler diyor ya cocukgi sever oper diye.
Elbet bende aynı fikirdeyim
Ama kızını sevmeyip ayni sekilde öpmeyip koklamayıp çocukları arasinda bariz sevgi ayrimcaligi yapan bir kadını savunamanm ha deseniz ki gorumcemi de ayni sekilde oper koklar yalar yutar derim ki kadın sevgi pıtırcıgı abartıyorsunuz derim.
Amma ogluna cocuk gibi capur cupur her firsatta öpmesi bence de dogru degil. Ayrica bir psikologa sorsak bu tarz sevgi gostermenin sırt boyun öpmenin ne kadar yanliş olduğunu söyler.
Boşverin siz.
Anneniz olmadığı icin sizi cok iyi anlıyorum hassassinuz.
Ama dedigim gibi en bastada oglu bile tepki veriyorken sizin rahatsız olmaniz cok normal

Bence çok takılmayın anası sonuçta istediğini yapsın size baksa ne olacak ki onu kıskanacak haliniz yok ya

Annecim oğlunuzu seviş tarziniza bayılıyorum derdim ben
Maşallah size bebek gibi seviyorsunuz hala deyin onu kiskanmadiginizi bilsin bence yapmaz artik

Acilen kız çocuğu şart bize, evlat sevgisine hasret kalacaz bu gelinlerle

eminim ki görümceni senin yanında öpüp sarılsaydı kaynana görümcemi öpüyor diye başlık atmayacaktın.ve bu kadar incinmeyecektin.
kaynana nispet yapıyor olsa oğlunu değil görümceni öper senin yanında.anne kız ilişkisiyle nispet yapar
sen onun boynunu sırtını öpmesine takmışsın ki birde bu ne vıcık vıcık babam beni öpse hoş olur mu demişsin
bunları sen demişsin ben değil.bu da senin bilinçaltını kıskançlığını gösterir.
kaç yaşındasın.bi sürü ailende annesi olan kuzenlerin tanıdıkların arkadaşların olmuştur.başın sağ olsun kaç yaşında kaybetin bilmiyorum ama kaynanana gelene kadar anne- kız,anne- oğul ilişkisine çook tanık olmuş ve aşmış olmalısın.
bence kaynanan değil sen kıskançsın.herkesin bir seviş tarzı vardır.benim ne annem ne babam sarılmaz öpmez ama öpeni de yadırgamam.bir de rahatsızlık duyacaksa eşin duysun görümcen duysun sana ne oluyor.her şeyin altında bi art niyet aramayın belki de nispet yapmıyordur belki sizin kuruntunuzdur bu kadar şüphe ömre zarar

taze bi oğlan anası olarak evladıma sarılmak için ne şimdi ne de ilerde kimseden izin almayacağım bi sebep aramayacağım.

Evladını sevme bahanesi ile size nispet mi yapıyor?
Annenin tabiatı böyleyse evlat tepki vermez geri çekilmez demekki alışık olmadığı bir durum eşinizin
Büyük ihtinalle kıskanmıştır kadınca kaprisler işte görmeyin gülün geçin

Erkek annelerine ne kadar doğal gelsede sevgisi değil ama gösteriş şekli anormal..sırtından öpmeler boynundan öpmeler falan tuhaf.. belliki oğlunu sizden bariz şekilde kıskanıyor..eğer kızına eşinede bu sevgisinin aynısını gösterse tamam diyeceğim ama..hissetiklerinizi siz bilirsiniz ve ne hissediyorsaniz doğrudur..gösteriş yapıyor sevgisinin çoğu yapmacık yapay..oralı olmayın boşverin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…