Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım o yüzden yorumlayamayacağım.
çünkü noktalama işaretleri olmayınca anlam yanlış olabilir belki.
her ne yazdıysam benim fikrimdir.
ben de buradaki her görüşe saygı göstermeliyiz diye düşünüyorum.
beğenmezsiniz ona da ben saygı duyarım, siz de okur geçersiniz saygı duymuş olursunuz.
teşekkür ederim .

Şimdi anladım yani doğrudur yanlıştır kişiye göre değişir ama böyle migde bulandiricak tramva olusturucak bir durum degil gibi ben yaşamadım ama yasayanida şaşkınlıkla karşılamam eğer eşim ve annesi o yakinliktan mutluysa ve benim tarzıma saygililarsa bana evliliğime zarari yoksa benim için bu ve benzeri şeyler benim için problem olmaz

Ne yaşadığın umrumda değil

Vayyy mayy üslubun itici geldi yazdım

Sen sevin bulmuşsun bu uslubsuzlukla kocayı

Burda kelime oyunu yapacağına düşüncelerini eyleme dök kesele kaynanani dök kinini

Kaynana falan değilim kaynanama sadece saygi duyarım geçinir gideriz

Sende tanımadığın insanları kaynana vs etiketleme

Bu alışkanlık mı diyeyim,kültür mü diyeyim,bizde de yoktur.Fakat bazı yörelerde çok doğal,adeta kahve ısmarlar gibi,jest olarak karşılanıyor.Erkek kardeşimin banyosuna annem 10 yaşından beri girmemiştir.Ben de ortaokula giden oğlumun yanına girmem.Fakat yapanı da eleştirme hakkını kendimde bulmuyorum.
Kardeşimin arkadaşınında sırtını annesi keselermiş.Tamam olabilir.Fakat öyle bir yerde bunu tekrarladı ki,zurnanın zırt dediği yer oldu.Nıkah günü,uzakta olan kızın ailesi filan damadın evinde,nikaha gidilecek.Damat duşta.
Oglum,sırtını bir keseleyeyim de nikaha öyle git, diye seslenmiş,oğlanda gel demiş,herkes salonda
Aynı kadın,biz erkek kardeşimizle gittiğimiz günübirlik geziyi anlatırken,başını iki yana sallayarak,çocuğu rahat bırakın,erkek çocuk o,arkadaşlarıyla takılsın,özel alanına giriyorsunuz demişti

Ama ne bu böyle yaaa.
Şaka gibi geliyor

Ama ne bu böyle yaaa.
Şaka gibi geliyor
:)Aynen şaka gibi,gelinle az savaşmadı,ikisi uyurken yazlıkta,odalarına dalıp,oğğluum hadi kalk,yürüyüşe çıkalım annem diye elinden tutup gezmeler
Oğluşu hipnozun etkisinden kurtuldukça artık garipliğin farkına varmaya başladı.
Yani sırt keselenmekle kalırsa sorun yok.
Mide bulandırmaktan ziyade gıcıklığa gidiyor iş zamanla...

Öyle zaten, yoksa başka türlü düşünmek de abartılı.

Aslında evliliğe herkesin bakışı farklıdır yanlız işin doğrusu şudur ki bizde iki kişi değil aileler evlenir gelinin biri yazmış ben ne bilirdim halbuki ikili delilik sandım evliliği ta ki üçüncü gün kaynana gelin elti üçlemesine denk gelene kadar....

Donun rengini secmesinde bir sey yok ama keseleyim aaa gelin varmis demesi de sanki misiilleme espriymis gibi geldi siz biraz abartiyor olabilir misiniz ?

3,5 senelik gelin ve bir erkek çocuğu annesi olarak yorum yapacağım.
evet oğlum benim hayatım herşeyim dünyadaki tek varlığım ama evlendireceğim hem de sazlı sözlü, göbek de atacağım düğününde... çünkü hayatın kanunu bu yani.. tabii ki mutlu olsun isterim...

ben annesiyim, ayrı bir kulvardayım (beni daha çok sevecek ben anayım anaaa diye hömkürmüyorum!)
evleneceği kişi de eşi o da ayrı bir kulvarda.
ikimize duyacağı sevgi aynı seviyede olamaz ki.. çünkü yazdım ya, kulvarlar farklı..
bunun ayrımına varmalı kayınvalideler de gelinler de. bu birincisiydi.

ikincisi de, evlendikten sonrayı bırak, ergenliğe geçtikten sonra kese yapmam çocuğuma, kız- erkek fark etmez. he sevmiyo muyum seviyorum. he olay kıskançlık mı? nirvanaya çıkarım kıskançlık seviyesinde, gözümü kırpmadan herşeyi yaparım o bıdık eşolueşek için, ben bir tam gün boyunca uğraştım onu doğuracağım diye ayol kolay mı
ama gelinimden de kıskanmam yani... dediğim gibi çünkü yerimiz ayrı.
yanımda gelinim varken, ya da yakınımdayken de, bilerek duyurmak isteyerek de yapmam böyle bir hareket anlattıklarımdan anlaşılmıştır zaten...
hatta oğlum beni kendi çağırsa anne gel bir sırtımı kesele derse, karın var hadi kuzum git kocacının sırtını kesele bak nazlanıyo falan derim yani.. kaarısı var yanında ben ne elimi ıslatıcam ayol bu da ikincisi.

kızım olsa dünür olabilirdik bence.
sizin gibi kaynana dostlar başına diyelim

Sen resmen sakinliğinle çıldırtmışsın kvyiSen daha sık takıl buralara bence.

Neden ki bu sirt hijyenine anneler cok onem veriyor:) annee su gomlegimi utulermisin? Diyorsun hayir diye yanit alirken sirta gelince ummali bir calisma icinde olabiliyorlar:))

aaah ah işte ben kendi kv'demden çektim ondan böyleyim kuzum diyomuşum
benimki sinsilerden ama çözdüm...

hahah doğrudur
Rabbim hayırlı kaynanalarla karşılaştırsın diye dua ediyorum yeni evleneceklere.
ben çalıştığım için çok görmüyorum mesafeliyim de ama diğerlerinin Allah yardımcısı olsun

Neden ki bu sirt hijyenine anneler cok onem veriyor:) annee su gomlegimi utulermisin? Diyorsun hayir diye yanit alirken sirta gelince ummali bir calisma icinde olabiliyorlar:))
Çünki sırt önemli,o sırt zinde olmalı ki,zamanı gelince o sırtta itinayla taşınsın
2 erkek annesi olarak benim içinde geçerli,ama mis gibi liflerim var,hediye edeceğim,kendi işlerini görsünler,sırtta taşınma hakkım baki tabii

ben de çalışıyorum çalıştığım halde neler yaşadık bak ne oldu bastılar gittiler memleketlerine. oğluşu bana kaldı
ay şaka bir yana, Rabbim hepimizi, çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Ahaha yeni nesil genelde kendilerini sırtta taşıttırtmaya devam ediyor anacım, sen unut o hayalleri :)
Babannem bizden birşey isteyip yapmadığımızda hep der, çekmezse çekmesin getirin koca öküzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…