Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Aylarca aklımdan çıkmamıştı kanın oğlunun sırtına kese yapmak istemesi demek ki o sizdiniz ve problem devam ediyor :)

Kese yapma olayı size normal mi geldi, bana hiç normal gelmedi,sonuçta koskoca adam olmuş oğlu ve evlenmiş, karısı var artık, keselicek biri varsa o da karısıdır artik

Kese yapma olayı size normal mi geldi, bana hiç normal gelmedi,sonuçta koskoca adam olmuş oğlu ve evlenmiş, karısı var artık, keselicek biri varsa o da karısıdır artik
Ben hangi cümlemde keseyi normal gördüğümü ifade ettim bir zahmet bulun getirin bende goreyim

Zaten konu sahibini o konuda haklı buluyorum benim mesajimdan bunu nasıl çıkardınız ne olur söyleyin

Don rengini secmesine 1bir sey diyemem ama anne de olsa sirt keselemek cok gereksiz geldi,burda ozellikle erkek anneleri ne var bunda diye yazabilir ama mahremiyet diye bir sey var koskoca adam ayip yani annesi dahi olsa.

Ben hangi cümlemde keseyi normal gördüğümü ifade ettim bir zahmet bulun getirin bende goreyim

Zaten konu sahibini o konuda haklı buluyorum benim mesajimdan bunu nasıl çıkardınız ne olur söyleyin
Gümbür gümbür gelen bir kayinvalide adayisiniz demissin konu sahibine, kızı suçlar gibi konuşmussun, kız konusunda yani kese konusunda çok haklı

Ben sadece farkındaysan kendinden büyük bir bayana hakaretvari bir sözcük okuduğumda yorum yazarım bende sizde korktum açık Sudan değilde duru sudan korkmak lazım

Gümbür gümbür gelen bir kayinvalide adayisiniz demissin konu sahibine, kızı suçlar gibi konuşmussun, kız konusunda yani kese konusunda çok haklı
Canim inan gece gece uğraşamayacağım seninle çünkü doğru okumuyorsun

Onu alinti yaptigimkişi konu sahibi değil hatmece diye başka üye lütfen iyi bak şaka gibi ya :)

Ay bende güldüm siz gülünce,bence biz bu kaynanaları iyi bir keseden geçirelim canlarını yaka yaka
Intikamımızı almış oluruz :))

Evet evet sana dedim cildiricam hatta bunu tek yazan da ben değilim öyle bi his verdin

20 yıl sonra burada olursak bol bol konuları okuyacak gibiyiz :)
Evet benim yerime seni okumayalımda fikir fırtınasına karşı gardı sağlam olmayan çıldırır zaten

Evet benim yerime seni okumayalımda fikir fırtınasına karşı gardı sağlam olmayan çıldırır zaten
Ahahahaha :)

Konu hatmece ve özlü sözlerine doğru gidiyor

Arkadaş ne fikir çatışması iki de bir ona mi yazdın bana mı yazdından öte gitmedi şu son sayfa

Ben sevgilerimi fışkırtarak bu gariplik dolu konudan çıkıyorum

Ay bende güldüm siz gülünce,bence biz bu kaynanaları iyi bir keseden geçirelim canlarını yaka yaka
Intikamımızı almış oluruz :))

Bu forumda bir sürü 29 oldum tık yok

30 oldum kocam yok

35 oldu şansım varmı

konuları okuyorum

Kaynana büyütmüş beslemiş gecelerde uykusuz kalmış yeri gelmiş eşiyle atismis sinirleri yıpranmış

yinede şükürlerle oğlunu büyütüp geline koca yapmış yaramamış

Kaynanan olmayaydi kocan da olmayacaktı
Şükret sabret efendiliği o koru

Canını yakacakmis hadi ordan

Ben ona mı bana mı muhabbeti yapmadım ki yazılana cevap yazdım son sayfa için hadi bakalım bendende sana sevgiler

Zorla değil ya bırak git bu kadar mutsuzsun

Merak ettim seni. Çalışıyor musun. Kaç yaşındasın. Kendi ailenle aran nasıl. Bebek bakımına annen niye gelemedi. Anlatır mısın biraz kendini cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…