- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi turuncupipet
-
20 yıl sonrası için gümbür gümbür gelen bir k.valide adayisiniz korktum benHenüz kaynana olmadım önümde 20 yıl var
Kese yapma olayı size normal mi geldi, bana hiç normal gelmedi,sonuçta koskoca adam olmuş oğlu ve evlenmiş, karısı var artık, keselicek biri varsa o da karısıdır artik20 yıl sonrası için gümbür gümbür gelen bir k.valide adayisiniz korktum ben
Niye size göre olumsuz olan yorumları alıntılayip cevap verme gereği duydunuz onu da cozemiyorum şu an :/ son bir kaç sayfa sizinle dolu
Ben hangi cümlemde keseyi normal gördüğümü ifade ettim bir zahmet bulun getirin bende goreyimKese yapma olayı size normal mi geldi, bana hiç normal gelmedi,sonuçta koskoca adam olmuş oğlu ve evlenmiş, karısı var artık, keselicek biri varsa o da karısıdır artik
Gümbür gümbür gelen bir kayinvalide adayisiniz demissin konu sahibine, kızı suçlar gibi konuşmussun, kız konusunda yani kese konusunda çok haklıBen hangi cümlemde keseyi normal gördüğümü ifade ettim bir zahmet bulun getirin bende goreyim
Zaten konu sahibini o konuda haklı buluyorum benim mesajimdan bunu nasıl çıkardınız ne olur söyleyin
Ben sadece farkındaysan kendinden büyük bir bayana hakaretvari bir sözcük okuduğumda yorum yazarım bende sizde korktum açık Sudan değilde duru sudan korkmak lazım20 yıl sonrası için gümbür gümbür gelen bir k.valide adayisiniz korktum ben
Niye size göre olumsuz olan yorumları alıntılayip cevap verme gereği duydunuz onu da cozemiyorum şu an :/ son bir kaç sayfa sizinle dolu
Canim inan gece gece uğraşamayacağım seninle çünkü doğru okumuyorsunGümbür gümbür gelen bir kayinvalide adayisiniz demissin konu sahibine, kızı suçlar gibi konuşmussun, kız konusunda yani kese konusunda çok haklı
Ay bende güldüm siz gülünce,bence biz bu kaynanaları iyi bir keseden geçirelim canlarını yaka yakaBen hangi cümlemde keseyi normal gördüğümü ifade ettim bir zahmet bulun getirin bende goreyim
Zaten konu sahibini o konuda haklı buluyorum benim mesajimdan bunu nasıl çıkardınız ne olur söyleyin
Şaka gibi :))) gümbür gümbür gelen diye bana yazmışsınCanim inan gece gece uğraşamayacağım seninle çünkü doğru okumuyorsun
Onu alinti yaptigimkişi konu sahibi değil hatmece diye başka üye lütfen iyi bak şaka gibi ya :)
Pardon o zaman ben konu sahibine dedin sandımCanim inan gece gece uğraşamayacağım seninle çünkü doğru okumuyorsun
Onu alinti yaptigimkişi konu sahibi değil hatmece diye başka üye lütfen iyi bak şaka gibi ya :)
Siz gidin sizi tutan yok:)
Evet evet sana dedim cildiricamŞaka gibi :))) gümbür gümbür gelen diye bana yazmışsın
Evet benim yerime seni okumayalımda fikir fırtınasına karşı gardı sağlam olmayan çıldırır zatenEvet evet sana dedim cildiricamhatta bunu tek yazan da ben değilim öyle bi his verdin
20 yıl sonra burada olursak bol bol konuları okuyacak gibiyiz :)
Evet benim yerime seni okumayalımda fikir fırtınasına karşı gardı sağlam olmayan çıldırır zaten
Ahahahaha :)Evet benim yerime seni okumayalımda fikir fırtınasına karşı gardı sağlam olmayan çıldırır zaten
Ay bende güldüm siz gülünce,bence biz bu kaynanaları iyi bir keseden geçirelim canlarını yaka yaka
Intikamımızı almış oluruz :))
Ben ona mı bana mı muhabbeti yapmadım ki yazılana cevap yazdım son sayfa için hadi bakalım bendende sana sevgilerAhahahaha :)
Konu hatmece ve özlü sözlerine doğru gidiyor
Arkadaş ne fikir çatışması iki de bir ona mi yazdın bana mı yazdından öte gitmedi şu son sayfa
Ben sevgilerimi fışkırtarak bu gariplik dolu konudan çıkıyorum
Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Merak ettim seni. Çalışıyor musun. Kaç yaşındasın. Kendi ailenle aran nasıl. Bebek bakımına annen niye gelemedi. Anlatır mısın biraz kendini ciddenVar bir oğlum 2,5 yaşında ilk zamanlar aramızda kaynana ile olumsuzluk tabiki oldu özellikle şekerli su diye tutturunca aile hekimine gidelim ver derse verelim anne dedim bu gururlu kazanmış ana halleriyle gitti doktora doktor ufacık bebek üç ay tabiki şekerli su verilmez dedi kadınuzun uzadıya anlatınca hem şaşırdı hemde tamam hekim hanım dedi evde bir daha şekerli su lafı geçmedi ama yenilen pehlivan güreşe doymaz tabi bu seferde ek gıdada başladı şuydu buydu baktım kadın meyve suyu sıkıyor mama yapıyor hakketten yapıyor yani içime sinmeyince yedirdim diyip kendim yedim o gidince kendim yaptım yedirdim ama hep gülümsedim karartmadım içimi aman kaynana çıkış yap kov diyenlere uymadım kendi istediğimi de yaptım bir anlamda sonra eltime elbise şunu bunu alınca neden demedim yakışır dedim paramı biriktirdim kendimede aldım bana niye almadın demedim tolere lazım aslında şimdi alıştı karekterimi anladı torunuda beni de seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?