- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi turuncupipet
-
33 yaşındayım iki üniversite bitirdim bir ara ücretli öğretmenlikte çalıştım evlendiğimde 105 kiloydum kocam manken gibiydi o da işi gücü yerinde olan bir insandı bende ücretli öğretmenlikte iş bulamayınca bunların şirketine sekreterliğe başladım annem kızım tipine bakmıyor musun bu seni almaz dedi sen kim o kim dedi hadi kilon olmasa dedi neyse gel zaman git zaman gerçekten fikirlerimi sevdi evlendik ama annem aldatır o seni tanker gibisin diyip duruyordu....kaynanam bir dönem bizle kaldı zaten o da böyle gelin getireceğine ölseydim demiş zaten banada dedi tanı beni seversin dedim bende annem şeker hastası bebek bakımına gelmedi ara ara uğruyordu ve verdiği akıl bu kadın düzelmez bu kaynan olmazdı ama ben uğraşmayı severim zoru severim öyle işte çok uzunda yazmıyayım sıkmayayımMerak ettim seni. Çalışıyor musun. Kaç yaşındasın. Kendi ailenle aran nasıl. Bebek bakımına annen niye gelemedi. Anlatır mısın biraz kendini cidden
Olsun ya. Kaynanan sendeyken aranız nasıldı peki. Herkesin hayatı farklı bazısı idare etmeyi sever bazısı sevmez33 yaşındayım iki üniversite bitirdim bir ara ücretli öğretmenlikte çalıştım evlendiğimde 105 kiloydum kocam manken gibiydi o da işi gücü yerinde olan bir insandı bende ücretli öğretmenlikte iş bulamayınca bunların şirketine sekreterliğe başladım annem kızım tipine bakmıyor musun bu seni almaz dedi sen kim o kim dedi hadi kilon olmasa dedi neyse gel zaman git zaman gerçekten fikirlerimi sevdi evlendik ama annem aldatır o seni tanker gibisin diyip duruyordu....kaynanam bir dönem bizle kaldı zaten o da böyle gelin getireceğine ölseydim demiş zaten banada dedi tanı beni seversin dedim bende annem şeker hastası bebek bakımına gelmedi ara ara uğruyordu ve verdiği akıl bu kadın düzelmez bu kaynan olmazdı ama ben uğraşmayı severim zoru severim öyle işte çok uzunda yazmıyayım sıkmayayım
Küstüğüde oluyordu eltime hediyeler alıp yanımda baktığıda bende güzelmiş diyordum hatta bir kere anne bende aldım giderken götür dedim şaşırdı görümceme avm den herşeyi alır bana almazdı seste etmedim almasın zaten gönlünden geçmezse gösteriş diye almasın ki ben öyle biri değildim bende kendime ayrı alırdım yanında almazdım tabikide nispet ederse iki taraf evlilik sanatını yürütemezdim hatta mankende görür hiç heveslenme içine girmezsin sen onun derdi bende çul çaput dünya malı derdim gardımı çok ölçtü baktı ki hatmece aşmış zaten sonra pes etti kıskanmıyorsun herşeyi seviyorsun tartışmıyorsun diye ağladı bile oldu sonra kabullendi sevdiOlsun ya. Kaynanan sendeyken aranız nasıldı peki. Herkesin hayatı farklı bazısı idare etmeyi sever bazısı sevmez
Sen de stratejik hatunsun baya :)) sabırlı davranmışsın. Ben mümkün değil imkansız yani "hee süper yapmışsın al bu da benden hediye nolcak sanki" diyecek insan değilim yani.Küstüğüde oluyordu eltime hediyeler alıp yanımda baktığıda bende güzelmiş diyordum hatta bir kere anne bende aldım giderken götür dedim şaşırdı görümceme avm den herşeyi alır bana almazdı seste etmedim almasın zaten gönlünden geçmezse gösteriş diye almasın ki ben öyle biri değildim bende kendime ayrı alırdım yanında almazdım tabikide nispet ederse iki taraf evlilik sanatını yürütemezdim hatta mankende görür hiç heveslenme içine girmezsin sen onun derdi bende çul çaput dünya malı derdim gardımı çok ölçtü baktı ki hatmece aşmış zaten sonra pes etti kıskanmıyorsun herşeyi seviyorsun tartışmıyorsun diye ağladı bile oldu sonra kabullendi sevdi
Strateji evlilikte önemli yönetme sanatıda önemli mesela ek gıdada yemekleri yapardı bunları yedir derdi tamam derdim ama kendi yaptığımı yedirirdim aslında onun dediğini yapıyor görünüyorsun bir anlamda ama kendi istediğinide uyguluyorsun gerçekten evlilik zorlu bir santrançSen de stratejik hatunsun baya :)) sabırlı davranmışsın. Ben mümkün değil imkansız yani "hee süper yapmışsın al bu da benden hediye nolcak sanki" diyecek insan değilim yani.
Vayyy kaynana çıktı meydana ateş yakın kervana. Kaynanasın anlaşılan mesajima atladigina göre, benim kaynanam canını yaka yaka iyi bir keseyi hakediyor, oğlunu büyütmekle bitmiyor iş. Oglunu seven oğlunun yuvasına burnunu sokmaz, oğluyla gelininin arasını bozmaz,yuva yıkanin yuvası olmaz sözünü bilmiyor benim kaynanam, o zaman iyi bir keseyi hakediyor, kaynanamın kayinbabamin bana neler çektirdiğini bilmeden, tanimadigin insanları savunmaya geçmeBu forumda bir sürü 29 oldum tık yok
30 oldum kocam yok
35 oldu şansım varmı
konuları okuyorum
Kaynana büyütmüş beslemiş gecelerde uykusuz kalmış yeri gelmiş eşiyle atismis sinirleri yıpranmış
yinede şükürlerle oğlunu büyütüp geline koca yapmış yaramamış
Kaynanan olmayaydi kocan da olmayacaktı
Şükret sabret efendiliği o koru
Canını yakacakmis hadi ordan
İşte eğer kendi halinde yapacak alan varsa yapılabilir birşey bu. Bide tek saniye yalnız bırakmayan kv ler var. Evden göndermek zorunda kalmak bu noktada devreye giriyor ya da çağırmamak diyelimStrateji evlilikte önemli yönetme sanatıda önemli mesela ek gıdada yemekleri yapardı bunları yedir derdi tamam derdim ama kendi yaptığımı yedirirdim aslında onun dediğini yapıyor görünüyorsun bir anlamda ama kendi istediğinide uyguluyorsun gerçekten evlilik zorlu bir santranç
Ne yapalım o zamanda başka taktik geliştirmek lazım pes etmek Yok yuva yıkılmasın yeter ki aile gerçekten çok önemli o zamanda sabır girecek devreyeİşte eğer kendi halinde yapacak alan varsa yapılabilir birşey bu. Bide tek saniye yalnız bırakmayan kv ler var. Evden göndermek zorunda kalmak bu noktada devreye giriyor ya da çağırmamak diyelim
Onu kurtaran(!) benim bennn olmasam evlenemezdi bana şükretsin diyorsun yaniBu forumda bir sürü 29 oldum tık yok
30 oldum kocam yok
35 oldu şansım varmı
konuları okuyorum
Kaynana büyütmüş beslemiş gecelerde uykusuz kalmış yeri gelmiş eşiyle atismis sinirleri yıpranmış
yinede şükürlerle oğlunu büyütüp geline koca yapmış yaramamış
Kaynanan olmayaydi kocan da olmayacaktı
Şükret sabret efendiliği o koru
Canını yakacakmis hadi ordan
Orada eş devreye giriyo işte. Yuvayı korumak sadece kadının görevi olmamalıNe yapalım o zamanda başka taktik geliştirmek lazım pes etmek Yok yuva yıkılmasın yeter ki aile gerçekten çok önemli o zamanda sabır girecek devreye
Tabikide iki tarafın görevi ama sen üzerine düşeni yap o da görüp yaparOrada eş devreye giriyo işte. Yuvayı korumak sadece kadının görevi olmamalı
İyi niyet varsa yapar tabi. Üzere düşeni yapıp beklemek lazım. Kimin ne yapacağı belli olmayabilirTabikide iki tarafın görevi ama sen üzerine düşeni yap o da görüp yapar
Bu konu aslında neye göre kime göre yetistirilme tarzı bazı insanlara göre çok mahrem çok ayıptır bazılarına görede gayet normaldir yani ortada tek bir doğru yoktur yanlışta diyemem dogruda diyemem tercih meselesidir.Ben kendi adıma böyle bir durumdan asla rahatsız olmam o onun oğluyla arasındaki diyalogtur .Konu benim kişisel sınırlarima mahremiyetime girilmediyse benim icin problem olmaz Bu durum ne migdemi bulandirir nede benden takdir alır tamamen tercih yetişme yetiştirilme olayıdır.ben çok mesafeli biriyimdir annem benim ne sirtimi keselemistir ne de ne zaman genç kız oldugumu bilmiştir ki aramızda 14 yaş var ama birinde gorsemde yasamadigim halde yadirgamam Yani aylarca akıldan cikmayacak kadar uc bir durum bana göre değil. Buda yine tercih durumu benim sınır ihlalim olmadıkça sıkıntı yokAylarca aklımdan çıkmamıştı kanın oğlunun sırtına kese yapmak istemesi demek ki o sizdiniz ve problem devam ediyor :)
Tam benim kafadansiniz ya bende insanin sinirlerini ziplaticak kadar sabirliyimdirKüstüğüde oluyordu eltime hediyeler alıp yanımda baktığıda bende güzelmiş diyordum hatta bir kere anne bende aldım giderken götür dedim şaşırdı görümceme avm den herşeyi alır bana almazdı seste etmedim almasın zaten gönlünden geçmezse gösteriş diye almasın ki ben öyle biri değildim bende kendime ayrı alırdım yanında almazdım tabikide nispet ederse iki taraf evlilik sanatını yürütemezdim hatta mankende görür hiç heveslenme içine girmezsin sen onun derdi bende çul çaput dünya malı derdim gardımı çok ölçtü baktı ki hatmece aşmış zaten sonra pes etti kıskanmıyorsun herşeyi seviyorsun tartışmıyorsun diye ağladı bile oldu sonra kabullendi sevdi
Bu konu aslında neye göre kime göre yetistirilme tarzı bazı insanlara göre çok mahrem çok ayıptır bazılarına görede gayet normaldir yani ortada tek bir doğru yoktur yanlışta diyemem dogruda diyemem tercih meselesidir.Ben kendi adıma böyle bir durumdan asla rahatsız olmam o onun oğluyla arasındaki diyalogtur .Konu benim kişisel sınırlarima mahremiyetime girilmediyse benim icin problem olmaz Bu durum ne migdemi bulandirir nede benden takdir alır tamamen tercih yetişme yetiştirilme olayıdır.ben çok mesafeli biriyimdir annem benim ne sirtimi keselemistir ne de ne zaman genç kız oldugumu bilmiştir ki aramızda 14 yaş var ama birinde gorsemde yasamadigim halde yadirgamam Yani aylarca akıldan cikmayacak kadar uc bir durum bana göre değil. Buda yine tercih durumu benim sınır ihlalim olmadıkça sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?