Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Merak ettim seni. Çalışıyor musun. Kaç yaşındasın. Kendi ailenle aran nasıl. Bebek bakımına annen niye gelemedi. Anlatır mısın biraz kendini cidden
33 yaşındayım iki üniversite bitirdim bir ara ücretli öğretmenlikte çalıştım evlendiğimde 105 kiloydum kocam manken gibiydi o da işi gücü yerinde olan bir insandı bende ücretli öğretmenlikte iş bulamayınca bunların şirketine sekreterliğe başladım annem kızım tipine bakmıyor musun bu seni almaz dedi sen kim o kim dedi hadi kilon olmasa dedi neyse gel zaman git zaman gerçekten fikirlerimi sevdi evlendik ama annem aldatır o seni tanker gibisin diyip duruyordu....kaynanam bir dönem bizle kaldı zaten o da böyle gelin getireceğine ölseydim demiş zaten banada dedi tanı beni seversin dedim bende annem şeker hastası bebek bakımına gelmedi ara ara uğruyordu ve verdiği akıl bu kadın düzelmez bu kaynan olmazdı ama ben uğraşmayı severim zoru severim öyle işte çok uzunda yazmıyayım sıkmayayım

Olsun ya. Kaynanan sendeyken aranız nasıldı peki. Herkesin hayatı farklı bazısı idare etmeyi sever bazısı sevmez

Olsun ya. Kaynanan sendeyken aranız nasıldı peki. Herkesin hayatı farklı bazısı idare etmeyi sever bazısı sevmez
Küstüğüde oluyordu eltime hediyeler alıp yanımda baktığıda bende güzelmiş diyordum hatta bir kere anne bende aldım giderken götür dedim şaşırdı görümceme avm den herşeyi alır bana almazdı seste etmedim almasın zaten gönlünden geçmezse gösteriş diye almasın ki ben öyle biri değildim bende kendime ayrı alırdım yanında almazdım tabikide nispet ederse iki taraf evlilik sanatını yürütemezdim hatta mankende görür hiç heveslenme içine girmezsin sen onun derdi bende çul çaput dünya malı derdim gardımı çok ölçtü baktı ki hatmece aşmış zaten sonra pes etti kıskanmıyorsun herşeyi seviyorsun tartışmıyorsun diye ağladı bile oldu sonra kabullendi sevdi

Sen de stratejik hatunsun baya :)) sabırlı davranmışsın. Ben mümkün değil imkansız yani "hee süper yapmışsın al bu da benden hediye nolcak sanki" diyecek insan değilim yani.

Sen de stratejik hatunsun baya :)) sabırlı davranmışsın. Ben mümkün değil imkansız yani "hee süper yapmışsın al bu da benden hediye nolcak sanki" diyecek insan değilim yani.
Strateji evlilikte önemli yönetme sanatıda önemli mesela ek gıdada yemekleri yapardı bunları yedir derdi tamam derdim ama kendi yaptığımı yedirirdim aslında onun dediğini yapıyor görünüyorsun bir anlamda ama kendi istediğinide uyguluyorsun gerçekten evlilik zorlu bir santranç

Vayyy kaynana çıktı meydana ateş yakın kervana. Kaynanasın anlaşılan mesajima atladigina göre, benim kaynanam canını yaka yaka iyi bir keseyi hakediyor, oğlunu büyütmekle bitmiyor iş. Oglunu seven oğlunun yuvasına burnunu sokmaz, oğluyla gelininin arasını bozmaz,yuva yıkanin yuvası olmaz sözünü bilmiyor benim kaynanam, o zaman iyi bir keseyi hakediyor, kaynanamın kayinbabamin bana neler çektirdiğini bilmeden, tanimadigin insanları savunmaya geçme

İşte eğer kendi halinde yapacak alan varsa yapılabilir birşey bu. Bide tek saniye yalnız bırakmayan kv ler var. Evden göndermek zorunda kalmak bu noktada devreye giriyor ya da çağırmamak diyelim

İşte eğer kendi halinde yapacak alan varsa yapılabilir birşey bu. Bide tek saniye yalnız bırakmayan kv ler var. Evden göndermek zorunda kalmak bu noktada devreye giriyor ya da çağırmamak diyelim
Ne yapalım o zamanda başka taktik geliştirmek lazım pes etmek Yok yuva yıkılmasın yeter ki aile gerçekten çok önemli o zamanda sabır girecek devreye

Onu kurtaran(!) benim bennn olmasam evlenemezdi bana şükretsin diyorsun yani

Ben kendi adıma gerçekten oğlunu sevmezsen onu yetiştiren kadınıda sevmezdim çünkü annesi büyütüyor onu duygularını fikirlerini aşılıyor hani anaya bak kızınıda al oğlunuda ya ...gerçekten mide bulandırıcı bulaydım iki yüzlülük yapmazdım sana bakınca anneni görüyorum saygısızlıkta yapmam yolun başında selametle uğurlardım yuva gerçekten önemli aileye çok önem veriyorum ama böyle şeylere gelemiyorum ya sev ya terk et demiş bir büyüğümüz sevip mücadele etmek kabullenmek var bende ama gerçekten mide bulandırıcı raddedeyse uzatmakta doğru değil

Aylarca aklımdan çıkmamıştı kanın oğlunun sırtına kese yapmak istemesi demek ki o sizdiniz ve problem devam ediyor :)
Bu konu aslında neye göre kime göre yetistirilme tarzı bazı insanlara göre çok mahrem çok ayıptır bazılarına görede gayet normaldir yani ortada tek bir doğru yoktur yanlışta diyemem dogruda diyemem tercih meselesidir.Ben kendi adıma böyle bir durumdan asla rahatsız olmam o onun oğluyla arasındaki diyalogtur .Konu benim kişisel sınırlarima mahremiyetime girilmediyse benim icin problem olmaz Bu durum ne migdemi bulandirir nede benden takdir alır tamamen tercih yetişme yetiştirilme olayıdır.ben çok mesafeli biriyimdir annem benim ne sirtimi keselemistir ne de ne zaman genç kız oldugumu bilmiştir ki aramızda 14 yaş var ama birinde gorsemde yasamadigim halde yadirgamam Yani aylarca akıldan cikmayacak kadar uc bir durum bana göre değil. Buda yine tercih durumu benim sınır ihlalim olmadıkça sıkıntı yok

Tam benim kafadansiniz ya bende insanin sinirlerini ziplaticak kadar sabirliyimdir

ben 16 yasında oğlumun sırtını keselemiyorum.10 yasından beri bir kere banyo yaparken banyoya girmedim.babasına hamama gidelim der ihtiyac duyunca bendemi bir problem var acaba

ama yeni evliyken aynı bu tür bir kayınvalide ile karşı karsıya oldugum için istersen sırtını keseleyim dediği oldu hatta dışardan geldiğinde 5 yasında ki çocuk gıbı atletini degiştirmesini soylerdi surekli, olaylar birikince bu tür seyler ahlaken degil ama sinir olma boyutunda mide bulandırıcı oluyor maalesef

Yanlız benim aklimda yer etmesinin sebebi başka. Ben biraz takintiliyim saçma sapan şeyler en ufak şeyler aklimda yer eder. Örnek vermek gerekirse 1 sene evvel eşimle yolda yürürken kaldirimin diğer ucunda toprak alanda ezilmiş kocaman bi fare görmüştüm. Ve 2 hafta boyunca bu fare arabanın altında ezildiyse nasıl yolda değilde toprağın orada öldü bu fare nasıl öldü diye düşünüp durdum. Kaldı ki bu konu ilk açıldığında absürd olmadığını, annesi oldugunu söylemiştim

Ne var şu rengi al demesinde anlayamadım zaten genelde 3 renk olur erkek çamaşırı birini seçiverirsin
Kocan beyaz alacakken kırmızı al dediyse o başka :)

Gir kese atayım demesi de art niyetli bir şey değildir o an terledim vs demiştir o da gir yıkan keseliyim demiştir sonra da zaten düzeltmiş eşi var isterse o keseler diye düşünmüş.

Sen neden oğlunla tatile gideceğiz diyorsun
Kocamla tatile gideceğiz demiyorsun ?

Eşin ne yaptı annesinin söylediği renkte çamaşır mı aldı ?

Tamam anne giriyorum kesele mi dedi?

Olur sende gel tatile anca beraber kanca beraber mi dedi ?

Sizin neden mideniz bulanıyor mide hassasiyetiniz mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…