Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Kızına tecavuz eden baba var ama ogluna tecavuz eden anne olamayacagi icin boyle bir fark ne yazik ki var. Keske olmasaydi.

Duzenleme: ilk mesajimda yanlis alintilama yapmisim.
Fiziksel üstünlük açısından,
Yoksa ben oğlumun çocuğunu tek avazda doğururdum diyen anneyi de gördü bdv.

Bir de genç annelere çocuğun yanagindan opturmeyin dayisiyla bile yalnız birakmayin
Babasina altini degistirmeyin kimsenin kucağına vermeyin diyen anneler 26 yaşında adamin annesinin sırtını keselemesini normal buldu
Ben bunlari da normal bulmuyorum.ne demek babasi altini almasin.esim dogdugu gunden beri kizimin altini aliyor.alacak tabi babasi ayol.dayisiyla amcasiyla da gezebilir onlara gidebilir.kardesime mi guvenmicem.hic oyle sapik olruklari falan aklimin ucundan gecmez.bize geldiklerinde ya da gittigimizde ben veririm kucaklarina amcasi biraz al ya da dayisi ozledik seni diye

Don rengini biraz abartmissiniz. Erkek donu hangi renk olacakki. Siyah ya da beyaz secmistir soylemistir birini. Sanki kirmizi fantezi giyim secmis gibi anlatmissiniz. Sirtini keselemek biraz tuhaf geldi bana. Benim annem de benim sirtimi keseler ipek keseyle rica edersem. Hem pestamal falan giymiyorum ben ciscibilak ama ben evli olsam esimle gelsek annem bana sirtini keseliyim dese yuksek olasilikla esime tuhaf gelirdi

Bir de adamin eli kolu kırıktır tek başına yikananayacak haldedir birinin yardimina muhtaçtır anlarim o zaman da ya karısı yıkar karisi yoksa erkek kardeşi veya babasi yardim eder bu durumda öyle hastalık mastalikta yok
Tüm bunların hepsi gelini kuma gibi görme yüzünden

Arkadaslar abartmiyor musunuz ? Burayı okudukça şok oluyorum bir gelin çıkar abiyi kız kardesinden kıskanır bir gelin çıkar anneden kıskanır vallahi delirecem düşündükçe. Gerçekten bunda normal olmayacak ne var algilayamiyorum.

Son düzenleme:
26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu
Ayrimciligi biz yapmiyoruz aslin da icgudumuz yapiyor dusunsenize gun boyu anneeeee yemek hazirmi? anneeee harclik versene? anneeee o nerede ?anneeee bu nerede ?anneee babama soyleme ne olursun duymasin gibi..

Fiziksel üstünlük açısından,
Yoksa ben oğlumun çocuğunu tek avazda doğururdum diyen anneyi de gördü bdv.

Tabii ki fiziksel fark yuzunden bu boyle. Ama sonucta boyle. O yuzden avrupayi bilmem ama ortadoguda babalara guvenilmiyor. Buralarda baba-kiz fiziksel yakınlığıyla anne-ogul fiziksel yakınlığı bir degil ne yazik ki. Bu yuzden biri ensestken digeri nolcak canim oluyor.

Yok ben de o zaman babası altını almasin falan yorumlarina karşı çıktım ama bebek alti alma konusunda baba kiz bebek alti almaz diyen kknin bu konuda ne var annesi değil mi yikar tepkisine şaşırdım

Benim eşimde tek erkek. Ama annesine benimle ilgili hic laf soyletmiyor kesinlikle. Renk yada keseleme tarzi seylerede annesi dese esim hic gelemez kizar. Kv he he dicen ama iş eşinde bitiyo. Olmadi kirmadan artik duruma gore sakayla karisik laf soylicen kvne. Insaallah zamanla esinle konustukca duzelir bu konular. Kv varken esinle ilgili herseye sen koş ki firsat verme. Evlendikten sonra anne baba bir yere kadar.!!

bende 2 tane var 6 yaşındakini ben yıkıyorum ama 10 yaşındaki kendi yıkanıyor olması gerektiği gibi..
bu forumda 13 yaşındaki oğlunu yıkıyor diye topa tutulan kadında oldu.
5 yaşındaki oğlunu boynundan öpüyor diye topa tutlanda ..
ama kazık kadar adamın sırtını keselemek annesi ne olsun..
ama ağlaşmaya gelince kocam ana kuzusu diye ağıt yapmak normal..

Karninda tasidi diye kocaman oglunun ic camasiri ona mi kalmis..Ergenlikten sonra bitmistir annenin o gorevleri oglunun mahremi kendinedir..Babanin kizina bu tur bir sey icin fikir beyan etmesi ile annenin oğluna etmesi arasında hicbir fark yok..

Son kisimda yanlissin ama. Adetlerimize gore ic giyim yukumlulugu kadinlarda. Baba kendi donunu bile kendisi almiyordur ki kizina fikir beyan etsin. Atlet, fanila, yunlu don vs ne gerekiyorsa bekara anneler evliye de karilari alir ama konu sahibinin kv'si hizini alamamis. Yeni evliler ya alisamamistir kadincagiz. Konu sahibi kizdigini belli etme daha da ustune gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…