- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Çok ateşleniyormuş ama aşırı..ateşlenmeyen çocuk mu varmış ?
o zaman bütün erkeklerin çocuğu olmaması lazım..
Yok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..Allah vereceği zamanı bilir zaten de bunun doktora gitmek istememesi ile ne alakası var? eşin de mi tedavi olunca kaderi değiştirdiğini düşünenlerden? biz kulların gücü yeter mi sanıyor kaderi değiştirmeye? tevekkül; elimizden geleni yaptıktan sonra(tedavi, dua) sonuca razı olmak demek. kenara geçip olacaksa olur demek değil.
kaç senelik evlisiniz ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?
Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Ben başta hamilelik şüphesiyle gittim PCO çıktı bende ama adetlerim düzenli yani kilom da normal gayet..Allah aşkına siz de buna inandınız mı yani. Çok ateşli hastalık geçiriyormuş da çocuğu olmazmış mı ya siz kaç yaşındasınız. Çok ateşli hastalık geçirse tehlikeli boyutta menenjit olurdu o da görünen bir hasar bırakırdı beyninde falan yani çocuklar hep hasta olur o zaman kimsenin çocuğu olmasın. Ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz öyle dizilerdeki gibi hemen ilk aydan olmuyor o işler. İçinizin rahat etmesi için gidin kontrolleri yaptırın ama 6 ay olmaması normal.
Bilmiyorum ki havale geçirmiş mi..tamam da havale geçirmiş mi hiç ?
çok ateşleniyormuşta vs vs..
Bilmiyorum ki havale geçirmiş mi..
İğnd oluyomuş ilaç içeriyorlarmış düşmüyormuş
Soğuk suya sokuyormuş...
Bilmiyorum ki..
10 aykv haklı eğer ki ateşli hastalıklar azospermie sebep
kabakulak gibi hastalık geçirdi mi diye sorun bence
yada eşiniz bir gün oruç tutmasın sperm testi versin
kaç aydır korunmuyorsunuz
Ne bileyim ya endişeli söyledi amaklasik abartmayı seven kv vakası..
havale geçirse onuda söylerdi kesin emin olun..
Sezaryenle hiç alakası yok benim arkadasım normal dogum yaptı ben sezaryen onun bebeği sürekli hasta ama benimkinin masallahi varÇok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Aynen o hali de var..Bana böyle anne ayağı altında cinsel hayat Hakkı'nda bilgi almak isteyenler sapık gibi geliyor. Bebek bahane. Yatak odasında ne var ne yok onu öğrenecek.
Ne var olabilir ki?Sezaryenle hiç alakası yok benim arkadasım normal dogum yaptı ben sezaryen onun bebeği sürekli hasta ama benimkinin masallahi var
Bu çocuğun anne karnındaki gelişimi ve doğduktan sonraki bakımıyla alakalı
Ayrıca her çocuk hasta olur ya kv çok sacmalamis ya da başka bisey var onu diyemiyor böyle ifade etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?