- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
çok geçmiş olsun size.büyükler biraz da elfamlanabiliyor bazen.Kendince oğlu ateşleniyor diye korkuyor olabilir ama ille de çocuk olmaz diye de birsey yok.
Esin çok iyi demiş Allah vereceği zamanı çok iyi bilir sabredinn ugrassaniz bile bebek yapmak için korunuyoruz falan diyim gunumuzdeki insanlara ne desen her şey de açık arıyorlar. Sizi sizden başka kimse bilmesin. Allah yardım etsinKızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Ahahah valla ne hallere kaldıkyok tatlım yanlış anlamam
olur diye tahmin ediyorum
evlenmeden önce indirildi
netten baktımda oluyor canım
ağırlığından anlarsın diye tahmin ediyorum
çaktırmadan yoklarsın canım
Allah razı olsun Can'ım ❣❣❣Esin çok iyi demiş Allah vereceği zamanı çok iyi bilir sabredinn ugrassaniz bile bebek yapmak için korunuyoruz falan diyim gunumuzdeki insanlara ne desen her şey de açık arıyorlar. Sizi sizden başka kimse bilmesin. Allah yardım etsin
Daima,inşallah canimm☺Allah razı olsun Can'ım ❣❣❣
Dua bekliyorum
Bende anneme demem hiç konuşmam bu meseleleri ilk kes bu gün dedi ki bebeğin olsa onunla ilgilenirdin Can'ın sıkılmazdı dedi.. Söylediği en özel şey bu işteOluyo ya da olmuyo korunuyo ya da korunmuyor ona ne yaa,bünye edepsizlik seni ne zamandır tanıyo sanki eline doğdun yıllarca birlikte yaşadınız bu ne rahatlık,ko anneler bile kızlarına soramaz konusamaz bu kadar açık
Hee olmuyo tut ucundan deseydin
Ah benim kv de biraz öyle herseye konuşur karisir ben duymamaya çalışıyorum he deyip geciyorum zor ama yapacak bisey yok maalesef onunla yasamaya alışmak zorundayız istemesekte ailemizin bir parçasıBiraz garip
Ya mesela elimde kayısı var içini açmışım yiyorum yanı herkes yiyor bana diyo ki onu ye
Yok ben maske yapacaktım zaten
Böyle genelde herseye konuşur ne yazıkki
Sezaryen le doğanlar kesinlikle gayet sağlıklı çok mantıksız.Benim kizim sezaryen le doğdu hiç ateskenmedi maşallah hiç alaka siz bence.sezerya la doğan bebeklerin normsllerden hiç bir farkı yok...Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
TerbiyesiZlik resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?