- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Belki kistin falan vardır . Sen göründün mü doktora.Yok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..
10 ay oldu işte evleneli hiç korunmadık ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki kistin falan vardır . Sen göründün mü doktora.Yok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..
10 ay oldu işte evleneli hiç korunmadık ama..
canını sıkma hiçç.. benim eşimde çok fazla ateşli hastalık geçirmiş hala da öyle sürekli bademcikler şişer ayda bir mutlaka ateşlenir.. küçükken daha fenaymış.. şimdi gördüğün üzere altta hamileyimÖyle ya bi susmazlar mı ya denecek laf mı..
Allah verir inşaallah hayırla hepimize
Sen dua et başka bişeye gerek yok dedim ....
OlmazAteşlenmeyen çocuk olur mu yahu?
Sezeryanla alakasi yok ben de sezeryan doğum yaptim iki yasini geçti çocuğum en fazla 3 kere ateşlendi ki çok çok normal yani herşeyi sezeryana bağlamaya gerek yok.Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Allah bağışlasın Can'ım.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı evlat etsin inşaallahcanını sıkma hiçç.. benim eşimde çok fazla ateşli hastalık geçirmiş hala da öyle sürekli bademcikler şişer ayda bir mutlaka ateşlenir.. küçükken daha fenaymış.. şimdi gördüğün üzere altta hamileyimOnu Allah bilir :)
Allah bağışlasın ❣❣❣Sezeryanla alakasi yok ben de sezeryan doğum yaptim iki yasini geçti çocuğum en fazla 3 kere ateşlendi ki çok çok normal yani herşeyi sezeryana bağlamaya gerek yok.
Öyle tabiiYaaaa yok atesle ne ilgisi var sizin agzınızı aramıs acele etmeyin bizde cocuk istedik uc ay ugrastk aceleye gelmez allah bilir o isi
İçiniz rahat olsun.. Benim bebiş bir mucize.. ben pko lu eşim varikoseldi... ateş de neymiş :) hiç tedavi olmadan hatta tedavisiz çocuk sahibi olman imkansız dedi doktorlarAllah bağışlasın Can'ım.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı evlat etsin inşaallah
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun ❣❣❣
ya şu çocuk konusunu bu kadar herkesle paylasmayınKızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Ne kadar evlisiniz ki .Bir ateşten kadın neler çıkarmış moral bozmakta üstüne yok.Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Çok geçmiş olsun Can'ım... Rabbim acil şifalar versin..
Kv min 7 yıl sonra olmuş sıkma canını![]()
Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Eşim çocukken ateşli havale geçirmiş, iki çocuğumuz var çok şükür.Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
evet canım doğru olabilir çünkü benim eşim de azosperm küçükken geçirdğii ateşli hastalığa bağlıyor doktor ateşli hastalık , kabakulak gibi hastalıklar etkenmiş.Öyle birşey olmasın siz de inşallah.kv haklı eğer ki ateşli hastalıklar azospermie sebep
kabakulak gibi hastalık geçirdi mi diye sorun bence
yada eşiniz bir gün oruç tutmasın sperm testi versin
kaç aydır korunmuyorsunuz
aynen benim de şu an başımda aynı sıkıntı var.Her ateşli hastalık buna sebep olacak diye bir durum yok tabi.Ama malesef biz de tesadüfen öğrendik.Eşim küçükken kabakulak geçirmiş doktor buna bağlıyor.hep 10 aylar beni korkutmuştur
eşimin 10. ayda azosperm olduğunu öğrendik
bazen ara ara düşünmüşümdür
çocuğumuz olmuyor tam korunmadığımız zaman
sonra zaten yok şimdi değil diyordum
sonra öğreniyorsun
ve benimde yumurtalıklarımda sıkıntı var galiba
Şimdi Ramazan ya ondan gidemeyiz..ALLAH razı olsun canım
kv bence endişeleniyor ondan diyor
sende canını sıkma tatlım dr gözükmenizde fayda var derim
bence yarın öbürgün gidin kafanızda ki sorularda netleşir
eşin sperm testi için 3 gün cinsel ilişki yasak
Oy oy etmiyorum ama ne yapıp edip getiriyo konuyu..Eşim çocukken ateşli havale geçirmiş, iki çocuğumuz var çok şükür.
Kv nizle çocuk konusunda katı olun , konuşmasına karışmasına sakın müsaade etmeyin, bunlar özel konular, mahrem ya hu, kv de kim ! Densiz kaynanalardan gına geldi artık !
Bende geçirdim kabakulak..canım her
evet canım doğru olabilir çünkü benim eşim de azosperm küçükken geçirdğii ateşli hastalığa bağlıyor doktor ateşli hastalık , kabakulak gibi hastalıklar etkenmiş.Öyle birşey olmasın siz de inşallah.
aynen benim de şu an başımda aynı sıkıntı var.Her ateşli hastalık buna sebep olacak diye bir durum yok tabi.Ama malesef biz de tesadüfen öğrendik.Eşim küçükken kabakulak geçirmiş doktor buna bağlıyor.