Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Aynen katiliyorum canim cok sagol

Yaşlı başlı insanlara doğurduğunuz çocukları emanet edip bir de bakıcı muamelesi yaparak azarlamayınız efendim.. Ya da oğluna şikayet etmeyiniz lütfen efendim.. Kadın doğurmuş doğuracağını adam etmiş, evlendirmiş yetmemiş bir de torun bakıyor ama velakin yaranamıyor bir de azarlansın mı? Genç eğitimli bir bakıcı bulun, evinizde suyunuz mu yok ekmeğiniz mi yok neyiniz yoksa temin edeceksiniz efendim.. O kadın markete su ekmek almaya gitmeyecek efendim.. Böylece de çocuğunuzun psikolojisi bozulmaz...

Yok arkadaş ben bunu yapamam. Bazıları “boşver bi şey olmaz” demiş. Ya ben çocuğu evde bırakıp komşudan bir şey almaya bile gidemem. Tamam çocuk 5 dk ağlasa psikolojisine bir şey olmaz ama değer mi ya. Ben nereye, çocuk oraya. Ayrıca emin olun siz evin dışındayken gerçekleşecek her türlü felakette ihmalden ölüme/ yaralanmaya sebebiyet vermekten hapis cezası yersiniz. Bunun adı ihmaldir, başka bir şey değil.

Anneanne babaanne torununa bakiyor diye bebegin annesi kul köle olamaz. Istedigini yapsin ben susim hic bir sekilde egitimiyle ilgili bir laf etmeyim diyemez. Ha eger anneanne babaanne annenjn istedigi gibi bakmayacaksa yada bakamayacaksa o zaman soruldugunda ben yapamam desin. Cok basit. Mecbur degiller tabiki torun bakmaya ama kimsede silah zoruyla baktirmiyor cocuguna.

Psikolog öneriyorum gerçekten.. Bir çocuk uykuda sadece boğularak olebilir yastık yorgan vs.. Evet ilk zamanlar nefes alışverişi düzensiz olabilir ama bir rahatsızlığı yoksa neden yani... dersinizki küçük yastık yorgan bogulur başında bekleyeyim anlarım.. Ben şundan bahsediyorum sizin deyiminizle hiç uyumamaniz gerekir birsey olmasın diye ama bu mumkun değil... ha 5 dakka bakkala gitmisin ha yanında uyumussun sen uyurkende olabilir kötü şeyler allah korusun tabi.. Ama sakınan göze çöp batar

Kul köle olsun gibi bir mana yok ki.. Gayet açık en başta böyle bir teklifle kaynınvalideye, anneye gidilmesini ben doğru bulmayablardanım.. Bakamam dese yine sorun olacaktı. Sizce de öyle değil mi? Burda kaç kişi var öz annesiyle bile kavga eden bu yüzden.. Açılan birçok konu var böyle.. Kimse kimseyle sorun yaşamak istemiyorsa bakıcı tutsun.. Şahsem çalışsam bakıcı tutardım.. Ama kayınvalideme gözüm kapalı güvenirim.. Bu yüzden aramızın açılmasından korkarım..

Cok sükür piskologluk bir durumum yok. Öneriniz icin tesekkürler. Benimde size önerim www.google.com -> ani bebek ölümü
Bi bakin bakalim neymis neciymis.....

CaniM kimse kotulemiyo anlıyorum annelik korkuyorsun ama gerçekten abartiyorsun salınan göze çöp batar... uzak yer olsa haklısın... Ama senin evladın birsey olsa en çok senin canın yanar ben sadece uzak değil diye abarttma dedim...

Araya girmek gibi olmasın ama ben de sana acilen bir avukat öneriyorum. Gerçekten.. Bir çocuğu evde yalnız bırakmak, Çocuk Koruma Kanunu’na göre ihmal ve istismar sayılır. Yüzlerce çocuğun ölümüne sebebiyet verdi yüzlerce ebeveyn. En çok yangınlar sebep oldu buna. Devlet bu işin yakasını bırakmıyor. Hiçbir ihtiyaç için değmez evde çocuğu yalnız bırakmaya. Bu bir sakınan göze çöp batma konusu değildir. Gözünüzü sakınmadan serin havada çocuğunuzu nispeten ince giydirebilirsiniz. Ama uyur veya uyanık, 7 aylık bebeğinizi evde yalnız bırakıp, kapıyı üzerine çekip çıkamazsınız. İlk örnekte çocuk grip olur. Ama bizim konumuzda doğacak her olumsuz sonuç için kanun önünde suçlu sayılırsınız. Bilginize..

O konuda haklisiniz bende genel olarak ne annem ne kv baksin istemem

Abartmışsın biraz 10 dk bi yere gitmekle birşey olmaz diye düşünüyorum mecbur kalmışsa alır ki bebegin 9 aylık bende yeğenime bakıyordum eskişehirde olanlar bilir su sorununu mecbur almam gerekiyordu cıkıp suyun gelmesını bekliyorsunuz falan bebeği yere koydum 7-8 aylık falandı eve geldım uyanmıs cok ağlıyordu kucağıma aldım pışpışladım sakinleşti şimdi sorsam hatırlamaz heralde psikoloji diyorsunuz :) ablama anlattım hiç öyle bir tepki vermedi eniştemde dahil ve siz yaşlı insanlardan bahsediyorsun bebeğinize bakıyorsa biraz ılımlı olmalısınız ayrıca bebegım var o hıssı bılmezsınız diyenler olursa diye belirteyim

Ben uyanir diye korkmam da, kadinin basina yolda bisey gelse evde bebek var yalniz basina napar aksama kadar diye tedirgin olurum.
Yoksa ben kizimi uyutup dusa giriyorum, bazen uyaniyor agliyor ama cikamiyorum napayim, agliyor biraz.

Uyku apnesi mi vardı bebeğinizin? Umarım düzelmiştir eğer öyleyse.. Elbette çok zor dönemler..
Hayir yoktu cok sükür kocaman oldu simdi. Ama iste olabiliyor. Ani bebek ölümü diye bi illet var malesef hayatta. Gecenlerde uzaktan tanidigim biri ikizleriniden birini kaybetti bu yüzden hic bir saglik sorunu da yoktu.

Eskiler bebekler nefes almayi unutur uykusunda derdi demek ki buymus dedikleri

Bence hatanız tatlı dille söylemeye çalışmak

Evet belki küçük belki kalkamaz ama konu bu değil ki

Bırakıp gidebilmek konu

Oğlum yedi yaşında yazı ile yazdım

Yazın sokakta oynarken oyuncağı aşağıda kalmış eşim de evde yoktu

Oyuncak pencereden görünecek yerde idi ama uyuyan oğlumu bırakıp oyuncağı almaya gidemedim

Zira ya kapı kilitlense idi ya o arada uyansa idi ne yapardım ya da ne bileyim belki koşarak aşağı inerken kayar bir yerini kırardım

Eşimin gelmesini bekledim 1 de geldi öyle aldım o gece eşim gelmeyecek olsa idi de ertesi sabah alırdık

Allah tüm evlatlarımızı korusun.. Tabi eskilerin söylediklerini yabana da atmamak lazım..

Yahu 5 dakika içinde mi insanlar gün içinde pek çok mecburi yalnız birakabiliyor.. olacak yine olur.. Banyo uyku tuvalet bunlar için bırakılınca istismar mi oluyor yuh... Herkesin çocuk bastırarak durumunu insanı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…