- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi Sevgi perisi
-
Eşimin meslegi yazları müsait ben 2 yıldır calismiyoçal1,5 aydır ordaymışsınız eşiniz ya da siz çalışmıyor musunuz ?
Tespitlerde çok haklisiniz ben de bunu bildiğimden elimden geldiğince yapıyorum ama fedakarlık dediğim benim annemin de isi var ama ona hiç yardım edemiyorum gelinim diye öncelikli burayı halletmem gerekiyor bir de sene boyunca çalışmıyorlar senede 15 gün bi ürün topluyorlar bi de kalmamiz için ısrar eden onlarKimseyi savunmak deil amacım , anladığım kadarıyla hergün tarlada çalışan bir aile var ve böyle durumlarda evde kim var kim yok çalışır.. yani evde kalan çocuklara bakar ortalığı toplar yemek yapar bu kimi zaman gelin olur kimi zaman kayın valide.. şimdi diyeceksinizki ama brn tatile geldim.. kv evinde 1.5 ay tatil olmaz ( bence ) üstelik bağı bahçesi ve hayvanı olanlara hiç tatil olmadığı için sizin tatil isteğinizide anlamazlar.. siz sahile gitmekte haklısınız tabiki ama eminim ailede kocanıza baskı yapıyordur biz insan değişmiyiz belimiz koptu yemek yapmak zormu gelmiş tarlada çapamı yaptırdık sanki veeeeee bizim zamanımızda diye başlayan cümleler..
Tespitlerde çok haklisiniz ben de bunu bildiğimden elimden geldiğince yapıyorum ama fedakarlık dediğim benim annemin de isi var ama ona hiç yardım edemiyorum gelinim diye öncelikli burayı halletmem gerekiyor bir de sene boyunca çalışmıyorlar senede 15 gün bi ürün topluyorlar bi de kalmamiz için ısrar eden onlar
Yaşadığımız yer çok sıcak burada evler bahçeli ve denize yakın cocuklar için burada geçirmeyi tercih ediyoruzKv evinde o kadar kalmak zorunda mısınız ki? Çalışıyor musunuz bu arada evet çalışmıyorsanız mecburi gibi tutabiliyor eş ama çalışıyorsanız tatilinizi hizmet etmek icin heba etmek çok mantıklı değil hele ki böyle nankör koca için.
Evet ben o bilincteyim ama beklenti böyle.Konuyu uzatmamak için çok ayrıntılı yazamadım ama anneme giderken kv surat asıyorGelinsiniz diye öncelikli orayı halletmeniz gerekmiyor, buna bir önce kendinizi ikna edin. Annenizin işleri varsa siz de ona yardım edin. İşi yoksa bile annenizde kalın. Arada bir diğer tarafa uğrarsınız yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?