- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Yani sofra kurmaya kaldırmaya bırak kayınvalidemin evinde normal arkadaşıma bile yardım ederim. Basit nezaket kuralıdır bu.Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Sofra kurmaya kaldırmaya yardım etmek iş değil ki. İnsan kimin evine yemeğe giderse gitsin sofra kurulup kaldırılmasına yardım eder. Görgü kuralı bu bence.Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Ben kv evinde Kendi evim gibi davranmıyorum onun da bizde öyle davranmasını istemiuorum.Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Bazen şehir dışına çıkıp uzun süre kalıyorlar onlar dönmeden evi bi süpürgeyle geçiyorum çok nadir olan birşey yılda 3ü geçmezMerhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Ne diyor şunu şunu yap mı? Eşin ne diyor peki?Benım kaynanam olsa gıder gıtmez soyler zaten
Beklemene gerek kalmaz
Okadar tuhaf
Gelın degıl hızmetcı almıs sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?