KV evinde yatma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük bebişi ağlat sabaha kadar , teyze belki evine döner rahatsız olup .
Gündüz çağırdın iki saat oturmaya, o zaman da kaynaşılır. Ama üç çocuk, siz ve eşiniz varken gereksiz yatıya birini çağırmak. Hele bide küçük odaya sıkıştırılmak. Yani kendi annesi olaa insan “ne gerek vardı” diye tepki gösterir de kv olunca o kadar rahat denmiyor :) rahat etmediğiniz yerde kalmayın
Yok her gitmemizde bizden önce oluyor orda bizden sonra gidiyor daha hiç bir pikniğe falan onsuz gitmedik olurmu aaaa!!!!!

UOTE="Duygusuz_, post: 61045583, member: 924041"]
Küçük bebişi ağlat sabaha kadar , teyze belki evine döner rahatsız olup .
  1. [/QUOTE]:KK70:

Bu arada bir buçuk saattir yanlarına gitmiyorum tepki mi anlamışlardır demi.?

Bu geceyi atlatın sabah dönün bence . Tepkinizi göstermelisiniz daha iyi bir davranış bekliyorsanız.
Size geldiğinde aynı şekilde davranın. Size tavrı neyse (değil ama hadi öyle diyelim) torunlarına da mı acımıyor.
Eşim gitmez ki ama odadan çıkmıyorum yarında öğlen burda halam var ona gidip mecbur akşam döneceğim

Valla korkarak açmıştım postu taşlanir mıyım diye 😁beni anlamanız guzel
Bak ev kucuk olsa soylenme bilerek gitmissin derim. Ama o ustune baskasini cagiriyo kalsin diye. Kaciyo mu bacisi? Bu kv in cogu tuhaflasiyo geline gelince. Birde senin ve bebegin yerde yatagina kadar karar vermis

Selam kızlar çok canım sıkıldı sizin fikirleriniz önemli belki abartıyorumdur.Önce kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 çocuğumuz var. Bugün kv evine geldik 3 günlüğüne.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya çağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde küçük oda var 2 dar kanepe var.Kv bize küçük odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 çocuk küçük oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye düşündük dedim(evimizde de çocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de çocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen küçük odaya tıktı çok sıcak zaten pencerede açamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya

Bu sıcakta günahtır ya, bebeğe acır bari insan, bu konularda sıkıntılıyım ben bağlasalar kalmazdım

Teyze odaya yatak yapmış benim kiz uyuyacak diye koca da diğer kanepe de tv izliyor bende küçük oda da oturuyorum.

Bu geceyi atlatın sabah dönün bence . Tepkinizi göstermelisiniz daha iyi bir davranış bekliyorsanız.
Size geldiğinde aynı şekilde davranın. Size tavrı neyse (değil ama hadi öyle diyelim) torunlarına da mı acımıyor.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz geç oturduk masaya. Dusunun bana verdigi değeri ben herseye ragmen gene geldim alin böyle

Bak ev kucuk olsa soylenme bilerek gitmissin derim. Ama o ustune baskasini cagiriyo kalsin diye. Kaciyo mu bacisi? Bu kv in cogu tuhaflasiyo geline gelince. Birde senin ve bebegin yerde yatagina kadar karar vermis
Yaa zaten yer olmasa bir sey demem bayramda da hepimiz aynı oda da kaldık ama yer olmasına rağmen bunu yapması sinir bozucu.

derhal toparlanip giderdim ben. esimde gelirse gelir gelmezsen yatsin anasinin dizinde

Kayınvalide dediğin oğlunu ve ailesini rahat ettirir ama bu nasıl bi model anlamadım.

Gece yarısıda olsa kalkıp eve gelirdim kayınvalide de kardeşiyle rahat rahat uyusun.

Yani kusura bakmayinda rahatsiz oldugunuz seyleri soylemeyip sonra dert yaniyorsunuz.

Hani yeni evli olsaniz anlarim 3 tane cocugunuz var .

K.validenize acik acik soyleyeceksiniz.kırın kavga edin demiyorumda anne boyleyken boyle demek cok zor degil bence.

Gittiniz bu muameleye maruz kaldiniz derdinizi anlattiniz cozmediler diyelim bir daha yatili kalmaya gelemeyeceginizi soylersiniz tamamdir.

Ki kaldi ki zaten yatili olayinida hic sevmiyorum birde 3 cocuk eyvah eyvah yanii..

Tek zibin olmasina ragmen kuzum terledi iste vicdan iste insan nasıl soğutulur.

Ben anlamadım

Sonuçta küçük oda ne kadar küçük olabilir ki

Siz açın pencereyi kapıyı Bebek'le

Çocuklar da teyze ile oturma odasında yatsın

Ya da siz Bebek ve küçük çocukla yatın eşiniz salonda kızınız da teyze ile yatsın

Eğer salında değil de oturma odasında oturuluyorsa çocuklar küçük odada yatsın demek makul uykuları erken gelir diye

sonuçta iki kanepe bir yer yatağında 3 çocuk ve sen sığarsın

Eşin de yatar diğer odalardan birinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X