KV evinde yatma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben olsam otele gıderdım
veya ertesı sabah rahat edemedık der kalkar evıme donerdım
toplama kampı gıbı ne o oyle
yaptıgı hareket yanlıs olmus coluk cocuklusunuz ben olsam kendı yatak odamı verırım cocukluya rahat etsın dıye kendım kanepeye veya yere kıvrılır yatarım

Eşin farkına varıyorsa ne ala:KK66:
Senede 1 güne düşer bu gidişle görüşmeleriniz o da size yeter sanırım..
Biz de sadece yaz tatillerinde görüşüyoruz ama kaynımın kaba/gürültücü çocuklarını 7/24 bakıp,avutup benim kibar çocuğuma 15 dk tahammül etmemesi çok zoruma gitti:/
Zahmet vermeyenin kıymeti olmazmış..bence rahatsız edin o gıcık kv yi
Evet şükür eşim her şeyin farkında ve o yüzden daha az görüşmeye çalışıyor.Gercekten hep alttan almaya çalışıyorum torunlarını oğullarını görsünler güzel vakit geçirelim istiyorum ama böyle muamele insanın zoruna gidiyor.

ay ben olsam otele gıderdım
veya ertesı sabah rahat edemedık der kalkar evıme donerdım
toplama kampı gıbı ne o oyle
yaptıgı hareket yanlıs olmus coluk cocuklusunuz ben olsam kendı yatak odamı verırım cocukluya rahat etsın dıye kendım kanepeye veya yere kıvrılır yatarım
Aynen ben de kv nasıl yatacağımızı anlatırken gözümün önüne toplama kampı geldi😁😁Yatak odasında falan gözüm hiç olmadi inanın sadece 2 çocuk diğer odada yatsın istedim umursamadı canımı sıkan da bu oldu.Kendi torunlarından kanepesini esirgedi

Aynen ben de kv nasıl yatacağımızı anlatırken gözümün önüne toplama kampı geldi😁😁Yatak odasında falan gözüm hiç olmadi inanın sadece 2 çocuk diğer odada yatsın istedim umursamadı canımı sıkan da bu oldu.Kendi torunlarından kanepesini esirgedi
kendısı uyudukdan sonra sız dıger odaya gecıp fosur fosur uyusaydınız keske o uyanmadan da kalkardınız canınıza ezıyet valla

Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz geç oturduk masaya. Dusunun bana verdigi değeri ben herseye ragmen gene geldim alin böyle
Eşinizin tepki vermemesini geçtim. Size kendinizi değersiz hissettiren insanlarla muhattap olmayın. Derdi ne sizinle ? Yerinizde olsam yok sayar çocuklar ve eşimle eğlenirdim. Kendisini yok sayacaksınız.

Eşinizin tepki vermemesini geçtim. Size kendinizi değersiz hissettiren insanlarla muhattap olmayın. Derdi ne sizinle ? Yerinizde olsam yok sayar çocuklar ve eşimle eğlenirdim. Kendisini yok sayacaksınız.
Şuan aynen öyle yapıyorum sadece çocuklarla ve eşimle muhattap oluyorum.Derdi cahillik akıllı insan artık çok gelmiyorlar biraz memnun edeyim aramız iyi olsun diye uğraşır yok.İyi madem benim için önemli olan eşim ve çocuklarım ben onlar için geliyorum ama böyle davrandıkça oğullarını ve torunlarını kaybediyorlar.Bugun öğleden sonra geldik yarında tüm gün 5imiz dışarda plân yaptık bir çarşamba kaldı.Bende gelmeden kv lerle dışarda birşeyler yapalım demiştim eşime bu tavırdan sonra vazgeçtim.Yani eden kendine eder

Salon eger herkesin oturduğu salonsa acmaya bilir. Hani cocuklar erken yatar,bizler tv izleriz olmaz diye düşünmüştür. Ama kullanilmayan misafir odası ise kirlenir diye düşünmüştür. Küçük odaya teyzeyi yatırabilirdi. Aslinda kucuk oda da yatmak sakincasi yok bana gore ama sıcak yuzunden o odaya 3 cocukla tikilmak istemezdim. Bir kanepede esinle sen yatardın. Bir kanepede iki çocuk. Bebekte yer yatagin da olabilir di. Yada buyuk salonda nasil yatma planı yaptıysanız onu diger iki kanepeli oda da uygularsiniz. Bir daha kalmaya gitmeyin. 3 cocukla zor oluyor dersiniz.

Salon eger herkesin oturduğu salonsa acmaya bilir. Hani cocuklar erken yatar,bizler tv izleriz olmaz diye düşünmüştür. Ama kullanilmayan misafir odası ise kirlenir diye düşünmüştür. Küçük odaya teyzeyi yatırabilirdi. Aslinda kucuk oda da yatmak sakincasi yok bana gore ama sıcak yuzunden o odaya 3 cocukla tikilmak istemezdim. Bir kanepede esinle sen yatardın. Bir kanepede iki çocuk. Bebekte yer yatagin da olabilir di. Yada buyuk salonda nasil yatma planı yaptıysanız onu diger iki kanepeli oda da uygularsiniz. Bir daha kalmaya gitmeyin. 3 cocukla zor oluyor dersiniz.
Salonda tv yok ama kıyamadı büyük ihtimal.Kucuk odaya takılma nedenim kanepelerin küçük olamadı benim iki çocuk bile tek kanepede yatamazdi birbirini iteklerler zaten bunu da bu sekilde açıkladım.Ben de bebeğe yer yatağı düşünüyordum burda da sıkıntı yok Ama ben bari büyük çocuklar diğer odada ki kanepede yatsınlar dememe rağmen umursamamasi.

Halam var demişsiniz bir gece de orda kalmak istiyorum çok ısrar ettiler deseniz bir günden de öyle yırtardınız. İnsan rahat edemediği yerde 3 gün nasıl kalır, çok zor.

Sizin aileden korkulur valla eltide yatıya kalma kaynana da yatıya kalmayı ayarlama nasıl aile bu yahu sizde bir kaç saat oturup eve dönmek diye bişey yok mu 🤦🏻‍♀️
Herkes farklı şehirlerde yıl da 1 2 defa ancak bu şekilde görüşülüyor mecbur kalınıyor.

Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz geç oturduk masaya. Dusunun bana verdigi değeri ben herseye ragmen gene geldim alin böyle
Ama iyi de sizde israrla kalmaya devam ediyorsunuz..
Bana boyle bir sey yapilsa ben rahat edemedim bebegimde cok terliyor boyle bir ortamda uc cocukla rahat etmem mumkun degil zaten gece defalarca kalkiyorum evime gidicem butun gece uyumadim dersin kalkar gidersin..
Icerde oturarak filan tepkini belli edemezsin ki..

değer görmediginiz yerde kalmak icin neden bu kadar cabaliyosunuz
Eşim ve çocuklar için onlara bir an da gidiyoruz diyemem özellikle yılda bir iki defa görüştükleri için çünkü son yıllarda evimize bile cagirmiyoruz.Cunku eşim yapılanın farkında 30 gün izninden sadece 3 gün ayırdı o da mecburen cocuklar için sonuç bu.Şuan bende çocuklar ve eşim için buradayım siz önemli değilsiniz mesajı veriyorum.Şu an çocukları arasında en düzgün evliliği olan kocam var.Eşimle aramı bunlar için bozamam zaten bu da onlara koz olur.

Ama iyi de sizde israrla kalmaya devam ediyorsunuz..
Bana boyle bir sey yapilsa ben rahat edemedim bebegimde cok terliyor boyle bir ortamda uc cocukla rahat etmem mumkun degil zaten gece defalarca kalkiyorum evime gidicem butun gece uyumadim dersin kalkar gidersin..
Icerde oturarak filan tepkini belli edemezsin ki..

Kivii17 Kivii17 yukarıdaki arkadaşın dediği gibi “ben rahat edemedim bebegim de cok terliyor boyle bir ortamda uc cocukla rahat etmem mumkun degil zaten gece defalarca kalkiyorum evime gidicem butun gece uyumadim” deyip kalkıp gidince bu kişiler için eşinizle aranızı mı bozmuş oluyorsunuz? Saçma değil mi?

Demeye çalıştığım şey, siz durumla yüzleşmiyorsunuz. Verdiğiniz tepkiler çocuk tepkileri. Yataklar dağıtılırken söylenmek, konulan kuralı esnetmeye çalışmak (kızı teyzemin yanına göndermek), kendini odaya kapatmak. Bunlar hep çocukların yapacağı şeyler.

Yetişkince gidip “bu düzen olmadı, böyle uyuyamam” demiyorsunuz. Veya sabah kalkıp “rahat edemedim, evime gidicem butun gece uyumadim” diyemiyorsunuz. Kayınvalide yetişkin, siz küçük çocuk gibi tepki veriyorsunuz. Yetişkin gibi davranırsanız da eşinizle aranız bozuluyormuş galiba, o kısmı tam anlamadım. Kayınvalidenizlr güzel güzel ve saygılı konuşup, derdinizi anlatınca sorun olmaması lazım.

Tabii ki istediğiniz gibi davranırsınız. Hayat sizin hayatınız, ayrıntılarını da siz biliyorsunuz. Ama siz çocuk gibi güçsüz ve isyankar davranıp dert yanınca, biz de tavsiye olarak yetişkin gibi davranın diyoruz mecburen.

çalışıyor musun? paran var mı?
ben olsam kimsenin ağız kokusunu çekmezdim. veririm 200 tl otel parası bir gece otelde kalırım.

3 cocukla keyfi sekilde yatili misafir olmak sizi yormuyor mu? Ne mecburiyetiniz var ki kv evinde kalmaya? Ben olsam asla rahat edemem de gitmem de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X