bir gelin olarak değil, insani olarak olaya bakarsanız, iyi olur...başka çözüm yolları bulunur belki, yada bellimi olur, siniri geçince barışır eşiyle...Merhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...
Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...
Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...
Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı
2 kişiyken 4 kişi olduk bi anda...
siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorumuzun oldu kusura bakmayın.
Biz anneme ev açtık. Herkes giderlere ortak oldu. Kardeşlerim de annemle yaşıyor. Görümceniz mecbur bir işe girecek. Valla çok zor durumunuz? Siz çalışıyor musunuzMerhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...
Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...
Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...
Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı
2 kişiyken 4 kişi olduk bi anda...
siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorumuzun oldu kusura bakmayın.
kv çalışıyordu aslında ama artık devam etmeyecek galiba görümcem calısıyo ama fakat eşimin onların ayrı eve çıkmasına müsadesi yokKv veya gorumce calismiyor mu? Tabii ilk aşamada sizde kalmalari normal ama sürekli kalirsalar cok zor olur
sanmıyorum kadın yıllarca neler cekmiş bi asker gibi nöbet tutmus İnan’ın eşimin izni yok görümcem de asla gitmem o eve diyobir gelin olarak değil, insani olarak olaya bakarsanız, iyi olur...başka çözüm yolları bulunur belki, yada bellimi olur, siniri geçince barışır eşiyle...
25 yasında calısıyo ama sıfırdan bi hayat kurmak cok zor olur onlar için oda bekar günün birinde evlenip gidecekGörümceniz kaç yaşında? Eğer çalışıyorsa annesiyle birlikte ayrı bir eve çıkmaları daha uygun olur.
Asla oyle bişey söz konusu değil yapamam zaten ama bu kadar erken olması soka uğrattı beni hazır değildim. Bunu nasıl sağlayabilirim ki?bir süre kalırlar daha sonra kendi düzenlerini kurarlar heralde yoksa işin zor... anne bu sokağa atılmaz, vicdanlı biriymişsin atmaya da niyetin yok zaten ama muhakkak ayrı ev tutulmasını sağlayın
Kayınvalideniz niye çalışmayı bırakacak ki? Yani evet şu an zor bir dönemdeler ama bence en yakın zamanda onlar için yakınlarda bir ev tutma konusunda eşinizi ikna edin. Ev kurarken siz de destek olursunuz onlara elbet.kv çalışıyordu aslında ama artık devam etmeyecek galiba görümcem calısıyo ama fakat eşimin onların ayrı eve çıkmasına müsadesi yok
sanmıyorum kadın yıllarca neler cekmiş bi asker gibi nöbet tutmus İnan’ın eşimin izni yok görümcem de asla gitmem o eve diyo
25 yasında calısıyo ama sıfırdan bi hayat kurmak cok zor olur onlar için oda bekar günün birinde evlenip gidecek
Asla oyle bişey söz konusu değil yapamam zaten ama bu kadar erken olması soka uğrattı beni hazır değildim. Bunu nasıl sağlayabilirim ki?
yok zaten moralimi bile bozmadım ki yanlış düşünmesinler tabiki burası sizin eviniz kalın dedim ama uzun süreliğine alışmam zor olacak gibiBence bir süre için sakınca yok.. gidecek yerleri yoksa siz de insanliginizi gösterinzaman ne gösterir belli olmaz. Bir süre geçsin olaylar netlesir zaten
görümcem zaten calısıyo ama eşim gönderme taraftarı asla değil bende çalışıyorum ama benim çalışma saatim kısa 3 saatBiz anneme ev açtık. Herkes giderlere ortak oldu. Kardeşlerim de annemle yaşıyor. Görümceniz mecbur bir işe girecek. Valla çok zor durumunuz? Siz çalışıyor musunuz
Eşim bunu yapacak son insan olabilir ki zaten görümcem calısıyo benimTabiiki de yaptığın en doğru olan. Ancak burda mesele ne kadar kalacakları. Biraz zaman geçince eşin ufaktan muhabbetini yapabilir kardeşine. Sana da iş bulalım kendi eviniz düzeniniz olsun gibilerden.
Ya yıllarca çalışmış bide buzhanede eşim yollamak istemiyo 200 günü vardı sigortası için az önce dedim bana kızdı mesela .. tabiki destek oluruz ama eşimi nasıl ikna edebilirim ki cokkkk anneci biriKayınvalideniz niye çalışmayı bırakacak ki? Yani evet şu an zor bir dönemdeler ama bence en yakın zamanda onlar için yakınlarda bir ev tutma konusunda eşinizi ikna edin. Ev kurarken siz de destek olursunuz onlara elbet.
Kesinlikle zor durumda olan birine yardım edilmeli. Bir süre kadıncağız da nefes alsın. Ev ev üstüne olmaz. Örneğin iki kardeşlerse eşinin de desteği ile yakınlarda bir artı bir ev tutulabilir. Bir yıl kadar para biriktirsinler yanınızda. Siz şimdiden başka yere gidemezsin ev tutamazsın modunda olursanız bu iş olmaz. Emin olun yapamazsınız. Bir yıl iki yıl tamam da nereye kadar demeye başlayacaksınız. O noktadan sonra git derseniz de suçlu olursunuz ki zaten kavga etmeden de evi ayıramazsınız. Siz kucak açın ama keskin cümleler kurmayın derim ben.kv çalışıyordu aslında ama artık devam etmeyecek galiba görümcem calısıyo ama fakat eşimin onların ayrı eve çıkmasına müsadesi yok
sanmıyorum kadın yıllarca neler cekmiş bi asker gibi nöbet tutmus İnan’ın eşimin izni yok görümcem de asla gitmem o eve diyo
25 yasında calısıyo ama sıfırdan bi hayat kurmak cok zor olur onlar için oda bekar günün birinde evlenip gidecek
Asla oyle bişey söz konusu değil yapamam zaten ama bu kadar erken olması soka uğrattı beni hazır değildim. Bunu nasıl sağlayabilirim ki?
Aynen ben de onu düşündüm. Kadına kesinlikle üzüldüm ama bu durum düşünülmüş ayarlanmış gibi.Kv yıllarca bu adamı çekmiş de oğlu evlenince mi aklı başına gelmiş?
Birde görümce var işiniz çok zor
Tabi şimdilik ses çıkarmayın ama ilerleyen zamanlarda eşinizi buna ikna edin bence. Aynı evde eli ayağı tutan, para kazanan bir kayınvalide ve görümceyle yaşamak çok mantıksız çünküYa yıllarca çalışmış bide buzhanede eşim yollamak istemiyo 200 günü vardı sigortası için az önce dedim bana kızdı mesela .. tabiki destek oluruz ama eşimi nasıl ikna edebilirim ki cokkkk anneci biri
Emekliliği için mi 200gün kaldı?Ya yıllarca çalışmış bide buzhanede eşim yollamak istemiyo 200 günü vardı sigortası için az önce dedim bana kızdı mesela .. tabiki destek oluruz ama eşimi nasıl ikna edebilirim ki cokkkk anneci biri
Kv de ve görümce ister melek olsun ister iyilik abidesi, aynı evde olmaz yayok zaten moralimi bile bozmadım ki yanlış düşünmesinler tabiki burası sizin eviniz kalın dedim ama uzun süreliğine alışmam zor olacak gibi
görümcem zaten calısıyo ama eşim gönderme taraftarı asla değil bende çalışıyorum ama benim çalışma saatim kısa 3 saat
Eşim bunu yapacak son insan olabilir ki zaten görümcem calısıyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?