İşi bırakıyormuş birde. Oğlan da anneciymiş resmen ayarlanmış üzüldüm konu sahibine yeni evli ve iyi niyetli tam üstüne çökmelikAynen ben de onu düşündüm. Kadına kesinlikle üzüldüm ama bu durum düşünülmüş ayarlanmış gibi.
evet şahsen bende sürekli istemem çünkü eşime rahat kızamam bile karışsalar sinirlenirim cok zor bi dönem tabiki uzunca bi süre kalsınlar ama belli bi süreden sonra bencede ayrı bi eve çıkılmalı ama kv buna gönlü yok bilmiyorumKesinlikle zor durumda olan birine yardım edilmeli. Bir süre kadıncağız da nefes alsın. Ev ev üstüne olmaz. Örneğin iki kardeşlerse eşinin de desteği ile yakınlarda bir artı bir ev tutulabilir. Bir yıl kadar para biriktirsinler yanınızda. Siz şimdiden başka yere gidemezsin ev tutamazsın modunda olursanız bu iş olmaz. Emin olun yapamazsınız. Bir yıl iki yıl tamam da nereye kadar demeye başlayacaksınız. O noktadan sonra git derseniz de suçlu olursunuz ki zaten kavga etmeden de evi ayıramazsınız. Siz kucak açın ama keskin cümleler kurmayın derim ben.
ya barışmalarını istemem kadını köle gibi kullanıyor şiddet küfür ne ararsan var adamda ama sürekli burda kalma fikri beni korkutuyo ki ben eşimle düzenimi hala oturtmuş değilimCanım cevabını kendin vermişsin eşin ayrı eve çıkmalarını istemiyormuş bu durumda tek seçenek görümce evlenir kv sizle kalır bu gidişle. Maalesef bu ülkede böyle işte bir anda gelip yerleşirler kalıcı olarak bütün düzenin altüst olur. Aynı durum bizde olsa biri vefat etse diğeri kesinlikle evinde oturmaz mutlaka birimizin üstüne yıkılır. Dua et barışsınlar
artık son damla bide o zaman gidecek yeri yokmus şimdi artık bi evi var... görümcem evlenirim seni yanıma alırım dedi olmaZ dedi kv ben damadın yanına rahat edemem oğlumun evi varkenKv yıllarca bu adamı çekmiş de oğlu evlenince mi aklı başına gelmiş?
Birde görümce var işiniz çok zor
burda kiralar ateş pahası bizim binadan tutacaklarını hiç sanmıyorum ki yakınımızdaki evlerde keza öyleEn azından ayrı eve eşini razı etmek için aynı apartmandan alt üst tutmayı teklif et o bile daha iyidir aynı evden
soyle olabilir bence o zaman rahatlıkla gideceği bi ev yoktu ama suan varAynen ben de onu düşündüm. Kadına kesinlikle üzüldüm ama bu durum düşünülmüş ayarlanmış gibi.
eşim cok katı biri bunu nasıl başarırım hakkında hiçbir fikrim yok suanlık... bakalım zaman nasıl işleyecek merakla bekliyorumTabi şimdilik ses çıkarmayın ama ilerleyen zamanlarda eşinizi buna ikna edin bence. Aynı evde eli ayağı tutan, para kazanan bir kayınvalide ve görümceyle yaşamak çok mantıksız çünkü
Anam zebros bebek hayalleri suya düştü şen baristir bunlariMerhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...
Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...
Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...
Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı
2 kişiyken 4 kişi olduk bi anda...
siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorumuzun oldu kusura bakmayın.
evet emeklilik için o kadar kaldı dışardan öderiz ama yas bekleyecek kimlikte 7 yaş küçük yazılmış çünküEmekliliği için mi 200gün kaldı?
Eşiniz bir iyilik yapsın sigortasını dışardan ödesin ve emekli edip kv ye ev açın. Ne güzel işte. Ben kv olsam emekli maaşım olacak olsa asla oğlumla oturmam. Zor durumda olsa her türlü konuşulur anlaşılır bir şekilde de bu çok saçma ki bir de çalışan 25 yaşında görümce var...
olmaz ama ben onlara nasıl git derim vicdanıma sığmıyorKv de ve görümce ister melek olsun ister iyilik abidesi, aynı evde olmaz ya
kp tam paracı asla çıkmaz zaten biz evlendiğinizden beri kadını defalarca kovmuş insallah barışırlarda diyemiyorum kadın bi daha o cehenneme gitmemeliBence durum kabus gibi. Ev ev üstüne olur mu ya, kayınpeder evi terk etseymiş keşke merak etme canım barışırlar zaten. Senin evliliğin de tehlikeliye girer bu şekilde
ayarlanmıs olduğunu düşünmüyorum eşim tam anneci ama tek laf dedirtmezİşi bırakıyormuş birde. Oğlan da anneciymiş resmen ayarlanmış üzüldüm konu sahibine yeni evli ve iyi niyetli tam üstüne çökmelik
abla barıştırmak istemem adam pislik biri yaaaAnam zebros bebek hayalleri suya düştü şen baristir bunlari
1.5 senelik... evet yıllarca sabretmiş ama kadının gidecek yeri yokmus tehditle yanında tutmuş kadını ki sabıkası da var adamın tam korkmadık bi tip...Ne kadar zamanlık evlisiniz?
Bence bir süre bekleyin. Barışabilir gibi geldiler bana. Yıllardır çekmiş ve oğlu evlenince mi boşanmayı düşünmüş anlayamadım.
Ayrıca eşiniz annesini düşüniyorsa neden bu zamana dek izin vermiş olaylara?
Garip.
valla cherry bende sürekli istemem ama böyle eşime yavas yavas işleyecek olmak bile beni vicdanen rahatsız ettiCanım valla biraz zor bir durum tabiki bir süre kalsınlar olaylar yatışsın dinginleşsin ama ben eşime kesinlikle söylerim emekliliğe 200gün kalmış kesinlikle işi bırakmasın uygun 1+1 ev bulun kv orda kalsın sürekli olmaz artık heleki yalnız oturmaya başladınız birine alışmak zorkesinlikle eşinle kavga etmeden sakince konuş gerekirse her gün yavaş yavaş işle yaparsın sen
Biz öderiz ama yaş bekleyecek 7 yaş geç yazılmış kimliğeBu kadar süre çekip de siz evlenince evi terk etmeleri enteresan
Geçici süre olabilir
Ama sürekli olmaz
Bunu eşinle konus
Görümce ile eve çıksınlar
Kv madem 200 günü var parasını ödeyin emekli
Olsun iki maaş onlara yeter
Bu ne sacmalık ya
Cherry sence zebros sakin olur mu:)Canım valla biraz zor bir durum tabiki bir süre kalsınlar olaylar yatışsın dinginleşsin ama ben eşime kesinlikle söylerim emekliliğe 200gün kalmış kesinlikle işi bırakmasın uygun 1+1 ev bulun kv orda kalsın sürekli olmaz artık heleki yalnız oturmaya başladınız birine alışmak zorkesinlikle eşinle kavga etmeden sakince konuş gerekirse her gün yavaş yavaş işle yaparsın sen
Durumu ne kadar iyi olursa olsun iki evladın da kalan 200 güncük sigorta primini tamamlamasını ve annelerinin emekli olmasını istemesi lazım. Aksi tam bir akıl tutulması olur Sanırım öğretmensiniz, gerekirse siz kv ye teklif edin siz ödeyin primleri. İnan’ın maddi manevi çok karda olursunuz. Emekli olana kadar da beraber kalırsınız zaten daha çocuk yokmuş. Çocuk işin içine girince 4yetişkin napacaksınız evde?M
evet şahsen bende sürekli istemem çünkü eşime rahat kızamam bile karışsalar sinirlenirim cok zor bi dönem tabiki uzunca bi süre kalsınlar ama belli bi süreden sonra bencede ayrı bi eve çıkılmalı ama kv buna gönlü yok bilmiyorum
ya barışmalarını istemem kadını köle gibi kullanıyor şiddet küfür ne ararsan var adamda ama sürekli burda kalma fikri beni korkutuyo ki ben eşimle düzenimi hala oturtmuş değilim
artık son damla bide o zaman gidecek yeri yokmus şimdi artık bi evi var... görümcem evlenirim seni yanıma alırım dedi olmaZ dedi kv ben damadın yanına rahat edemem oğlumun evi varken
burda kiralar ateş pahası bizim binadan tutacaklarını hiç sanmıyorum ki yakınımızdaki evlerde keza öyle
soyle olabilir bence o zaman rahatlıkla gideceği bi ev yoktu ama suan var
eşim cok katı biri bunu nasıl başarırım hakkında hiçbir fikrim yok suanlık... bakalım zaman nasıl işleyecek merakla bekliyorum
Canım vicdan yapacak bi durum yok kapıya atmadınız sonucta hemen yarın gitsinler demicen zaten sende ama sürekli değil yani başıma gelse naparım bilmiyorum ama yaşamak istemem kesinlikle herkesin artık bir evi yuvası var kendi evimde rahat etmek isterim açıkcası bu yüzden eşinede çokta alttan alarak konusma kv çalışmaya devam etsin 7yıl boşuna oturmasın artık devir değişti çalışmaya alışkın biri sonuctaabla barıştırmak istemem adam pislik biri yaaa
1.5 senelik... evet yıllarca sabretmiş ama kadının gidecek yeri yokmus tehditle yanında tutmuş kadını ki sabıkası da var adamın tam korkmadık bi tip...
valla cherry bende sürekli istemem ama böyle eşime yavas yavas işleyecek olmak bile beni vicdanen rahatsız etti
Biz öderiz ama yaş bekleyecek 7 yaş geç yazılmış kimliğe
O zaman burdaki arkadaslarin dedini yap az sabir et sonra cozume bakarsin belki bebisin olur sen calisir o bakar kuzu herseyin cozumu varabla barıştırmak istemem adam pislik biri yaaa
1.5 senelik... evet yıllarca sabretmiş ama kadının gidecek yeri yokmus tehditle yanında tutmuş kadını ki sabıkası da var adamın tam korkmadık bi tip...
valla cherry bende sürekli istemem ama böyle eşime yavas yavas işleyecek olmak bile beni vicdanen rahatsız etti
Biz öderiz ama yaş bekleyecek 7 yaş geç yazılmış kimliğe
En cok enisteye acidim:)İnşallah olur
evet emeklilik için o kadar kaldı dışardan öderiz ama yas bekleyecek kimlikte 7 yaş küçük yazılmış çünkü
olmaz ama ben onlara nasıl git derim vicdanıma sığmıyor
kp tam paracı asla çıkmaz zaten biz evlendiğinizden beri kadını defalarca kovmuş insallah barışırlarda diyemiyorum kadın bi daha o cehenneme gitmemeli
ayarlanmıs olduğunu düşünmüyorum eşim tam anneci ama tek laf dedirtmez
Belli bi süre destek olmanız şazım.Ama hep kalırlarsa sizde sıkıntı canımMerhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...
Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...
Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...
Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı
2 kişiyken 4 kişi olduk bi anda...
siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorumuzun oldu kusura bakmayın.
Artık arayı bulacak kişi o olacakEn cok enisteye acidim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?