Kv evini terketti...

biz öderiz ama eşim sakın bu konuyu bidaha açma dedi hani sigortası olsun darve onar gelsin tarzında anladı heralde bende üstelemedim... senaryoyu bilemicem ama oyle konuşarak davranmışlarsa ayıp etmişler.. evet çocuk olunca bu iş zor olacak gibi
diyorum ama eşimde görümcemde artık çalışmasını istemiyo kadın yıllarca gece gündüz çalışmış şimdi oğul kız demiyo ben desem cok saçma olur ki
O zaman burdaki arkadaslarin dedini yap az sabir et sonra cozume bakarsin belki bebisin olur sen calisir o bakar kuzu herseyin cozumu var
abla bilmiyorum hala şoktayım beklemiyodum böyle bişeyi

Sen üstesinden gelirsin altın gibi bir kalbin var

Bana durum bilinçli yapılmış gibi gelmeye başladı. Gidecek yeri yoksa da boşanıp evini ayırabilirmiş. Kızı çalışıyor, kendisi çalışıyormuş. Oğlunun evine yerleşip işi bırakmak yerine, çalışıp sigortasını doldurabilir. İlla ki pahalı semtte oturmasına da gerek yok. Sizin kv sırtını dayayacak birini arıyor aslında. 1.5 yıl iyi durmuş. Görümce filan rol yapıyor. Sizin koca yanımda kal dedikçe hoşlarına gidiyor. Siz de demişsiniz zaten eşim sert laf geçiremem diye. Emin olun kv'de de bunu biliyor. Bence iyi niyetli durmayın. En azından zamanla gitmesi gerektiğini söyleyin eşinize. Annecilik oynuyor o da şu an bana göre. Anneyi düşünen zaten çoktan çözüm bulurdu.

En cok enisteye acidim:)
niye abla :)
yok tabiki kalsınlar burda asla niyetimi bozmadım ama bu rahatlığımı arayacak gibiyim kalabalık bi aileden geldim bu sessizliğe cok alıştım bilmiyorum ama aynı evde cilveleşemeyecek olmak bile beni üzdü sanırım bu alıştığım rahatlıktan dolayı olsa gerek barışma konusundada barışsınlar istemem
Belli bi süre destek olmanız şazım.Ama hep kalırlarsa sizde sıkıntı canım
tabiki destekçiyiz ama uzun süre zaten korkutuyo beni kısıtlı yasayacak olmam
bende bi süre kalsınlar taraftarıyım ama uzun süreli yapabilir miyim bilmiyorum
Artık arayı bulacak kişi o olacak
evettt
kv iyidir Allah var ne etlime karışır ne sütlüme kalkar iş yapar hizmet beklemez işi varsa kendi görür ama başka eve çıkma gibi bi düşüncesi var mı bilmiyorum kp ile barışsın istemem bu ona edeceğim en büyük kötü dua olur..

Sen üstesinden gelirsin altın gibi bir kalbin var
abla gelirim elbet ama sürekli diken üstünde olucam dağınık bi günüm bile olmamalı hep gelin rolü oynamak durumundayım suan
bu acıdan hiç düşünmedim ama kp cok ters biri içerde 4 yıl yatmıslıgı var korkudan bişey yapamamışlar görümcem defalarca demiş kabul etmemiş kv

Şuan bu güvenleri nerden gelmiş. Yeni evliyken de hoş degil yani bu şekilde gelmeleri. Madem çalışıyormuştu.Oğlu kızı kendisi bir ev açsaymıştı. Biraz mesafe koy canım. Tabiki annesidir duracak bir süre ama sen yine mesafe koy. Siz evliliğe alılmadan kargaşaya sürüklüyorlar

Ne demeliyim mesela gerçekten bu işleri beceremiyorum içimdende gelmiyo zaten ki suan kalsınlar tabiki kafaları rahatlasın ama belli bi süreden sonra isteyecekmişim gibi gelmiyo ve bunu söylemek bile beni rahatsız ediyo acaba diyorum ginah mı işliyorum bunu dile getirerek

Bence kabul etme şimdilik kalabilirsiniz tabi de gerekirse kavga et ciddiyim bence düğün sonrasını beklediler ana oğul bu karar için hiç güven vermedi bana madem boşanıcaktı yirmi senedir düğünü mü beklemiş tamamen planlı hele bir düğün geçsin ev kurulsun demişler evlenmeden önce olsa kabul etmeme ihtimaline karşı günahını almak istemem ama hissettiğim bu

Gerçekten böyle düşündülerse Allah ona göre mükafatlarını versin... istemsizce insallah günahlarını alıyosunuzdur demek geldi içimden

Henüz çok yeni şimdilik birşey söylemeyin. Keskin cümleler kurmayın.

Henüz çok yeni şimdilik birşey söylemeyin. Keskin cümleler kurmayın.
tamam Öner’inizi dikkate alıcam teşekkürler
Bana da bu durumu ayarlamışlar gibi geldi. Ya bide Türkiye de şu durum cok sinir bozucu damadin evine gidemem napcam orda , benim OĞLUMUN evi var Kiz evlat ne ki zaten
gercekten ayarlamış olabilirler mi ki bu düşünce beni delirtti biraz eğer öyleyse hiç hoş değil çünkü... evet damat istemez derler ama bende sürekli istemiyorum
Ama istemediğimi eşime nasıl söylerim ki

Gerçekten böyle düşündülerse Allah ona göre mükafatlarını versin... istemsizce insallah günahlarını alıyosunuzdur demek geldi içimden
Kv den gerçekten anlattığın gibi iyi biriyse zaten o evde uzun süre kalmaması gerektiğini bilir
Görmüş geçirmiş kaç yaşına gelmiş kadın yeni evli çiftin evine nüfusu ikiye katlayıp yerleşmemeli o kadar iyi niyetliyse
Oğlumun evi diye görümcene cevap verip sana duyurması pek hayra alamet değil yalnız
Zor senin işin

Kv oglunun evlenmesini beklemis , simdi gidecek evim var deyip gelmis size , ben nedense yorumlarin aksine pek iyi niyetli yaklasamadim konuya
Ama Peki biz olsak bizde oyle düşünmez miyiz o zaman bi evi yokken şimdi bi evi var ve bunun rahatlığı da var kadında yani ilk aşamada bizde aynı durumda olsak düşünürüz gibi geliyo aklıma

Ay almim canım ama ben kayınvalidemle eşimin herşeyi aslında kendi aralarında konuşup bana sonra yansıttıklarını 4 yılda anladım artık kimseye güvenim yok

bunu söyledik ama kardeşinin de gelmesi gerekiyomus oda gelemezmiş bide Benim söylemem abes oluyo
zaten kendide bugun Kayınvalidesi yüzünden eşiyle tartışıp ayrıldı evden ama diyorum ya karışmaz bana kendi kv gibi değil asla ama gene de uzun kalma fikri banada iç açıcı gelmiyo ... kv hemde dedi ki görümceme damat istemez beni görümcemde istemezse ceker gider dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…