- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.Sanki kayınvalideniz sizin düğünüzde gelinlik giyeceğim demiş gibi
Konu açmışsınız...
Bence tasarımcı bir kuyumcuya özel olarak tasarlatın bileziklerinizi. Ne kayınvalidede ne de başkalarında olsun aynısından.
Alsın ne olacak ki?Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
TeşekkürlerAlsın ne olacak ki?
Demek ki çok beğenmiş o modeli
Satın alma hakkı sadece gelin hanımda olmadığına göre...
İronik bir yorum oldu sanırım :)Saçını başını yolardım şahsen. Böylelikle ailesi benim ne kadar sorumlu ve takıntılı bir insan olduğumu görür de vazgeçerdi.
altının gramı uçmuş gitmiş bu zaman da altın olsun da ister aynı model olsun ister zevksiz model olsun hepsi para hepsi yatırım ahahaaAlsın ne olacak ki?
Demek ki çok beğenmiş o modeli
Satın alma hakkı sadece gelin hanımda olmadığına göre...
Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Sevgili kv ler gelinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor.Takmam.
Çünkü ben altın takmam.
Ha ola ki benim beğendiğim ve bana alınacağı kesin mücevherlerden birini göreyim boynumda, parmağında ya da bileğinde; sinirden deliye döner ve bendekini de ona veririm al tak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?