Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

pırlanta daha iyi hiç dıkkat cekmıyor altın gibi .pazarda avm de kızılay da nerde istersen tak hepsini çık hem sporda duruyor tektaşlar beştaşlar küpeler kolyeler ama hırsızların hiçç dıkkatını cekmıyor altın gibi

Aaa olur mu, şanımız yürüsün, adettir takılır deyiverir o kayınvalideler.
Kuyumcuda zıp zıp zıplayan, hayır ben istemiyorum almayın boşuna satarım diye eşime yalvarmıştım ama kimse dinlemedi.
Onlar da benim altın namına hiçbir şey bırakmayıp, tüm özel yaptırdıkları şeyleri gerçekten satabileceğimi düşünmemişlerdi.
Öğrendikleriklerinde şoka girdiler, oh oldu.
İsteyene alın efendim, yoksa çanta parası yapılıyor o altınlar.
Bir zahmet de gelinle aynı olmasın, ne oluyor yani.

Gelinin özel gecesi sonuçta. Öyle değil mi? Kv sana alıyorsam kendime de alırım demeye çalışıyor bence.

Benim kaynanam tek taş yüzük aldırdı oğluna. Bu oğlan direkt benim eski sözlüm oluyordu. Eşi almadığı için kadının hevesi varmış dedim sevindim sadece. Ne kadar özel bir şey değil mi oysa? Siz 2 gün sonra bozduracağınız bilezikten bahsediyorsunuz.. Herhalde ikisini de öldürürdünüz yerimde olsanız. Biraz rahat olun ya dünya sizin ya da benim etrafımda dönmüyor..

bend pırlanta elmas zumrut severım ama eşim onlar cam diye almadı bana sadece elmas yüzük aldı o kadar gerisi 22 ayar.ama ben bırıktırıp bırıktırıp kendime onlarca aldım valla kızsa da .tektaşımı kendim aldım tekbaşıma kendim taktım ha ha.hatta son zamanlarda 2. el bile aldım marka takıları bilınen bir sıteden 3 te bir fıyatlarına .kızım var ben sıkılınca da ona verırım takar satılmaz onlar 3 kuruşa gider çünkü.duğunden kalan 4 bilezığım var onalrda kızıma .gerısını sattık yedik

Gelinin özel gecesi sonuçta. Öyle değil mi? Kv sana alıyorsam kendime de alırım demeye çalışıyor bence.
Bunu ablam yaşamıştı.
Ablama alınan set, kayınvalideye de alındı.
Tamtur yüzük alınırken de alındı, tektaş da da aynı şey.
Hatta nişan alışverişine çıkınca kayınvalidesi kendine kürk almıştı.
Sonuç mu, boşandılar.

heveslenmiştir kadın ya habire tektaş reklamları duyarı var tv de ne yapsın

kürk mü hala var mı kurk ben 10 yaşındayken annem almıştı kendine hala durur evınde iyyy

Bilezigin aynı oldugunu bile fark etmezdim büyük ihtimalle. Yani o kadar önemsiz bir sey.

Yani biri bana kv ne takip takistiriyor diye sorsa vallaha bilmem. Isterse hem ayni seti veya bilezikleri kendinede alsin. Yani ben karismam. Ben dügün günüme kadar ne kadar ve nasil altin takilacak bile bilmiyordum.

Valla bileziğim olduğu için şükrederdim. Yok kaynanayla aynı falan diye sorun çıkaracak insandan hayır gelmez zaten

Bilezij dediğin kaç çeşit ki, öyle kişiye özel tasarımları olan bir takı değil benim bildiğim. Bileziğin altın yatırımından başka bir anlamı olduğunu düşünemediğimden umursamam ben. Ama çok rahatsız olduysanız değişebilirsiniz heralde. Tabii bir fark ödemek gerekir illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…