- 20 Ocak 2010
- 49.178
- 191.419
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bilezikler şöyle dursun bide boyunlarına tam altın gibi birşey takıyorlarahaha tamam işte gösteriş bileziği:))
kalite süper
Bunlar gerçek mi? Cast ekibi olmasınlar?
Gelinin özel gecesi sonuçta. Öyle değil mi? Kv sana alıyorsam kendime de alırım demeye çalışıyor bence.Aaa olur mu, şanımız yürüsün, adettir takılır deyiverir o kayınvalideler.
Kuyumcuda zıp zıp zıplayan, hayır ben istemiyorum almayın boşuna satarım diye eşime yalvarmıştım ama kimse dinlemedi.
Onlar da benim altın namına hiçbir şey bırakmayıp, tüm özel yaptırdıkları şeyleri gerçekten satabileceğimi düşünmemişlerdi.
Öğrendikleriklerinde şoka girdiler, oh oldu.
İsteyene alın edendim, yoksa çanta parası yapılıyor o altınlar.
Bir zahmet de gelinle aynı olmasın, ne oluyor yani.
Valla izlemiyorum ama bazen kanal geçerken görüyorum geneli böyleBunlar gerçek mi? Cast ekibi olmasınlar?
bend pırlanta elmas zumrut severım ama eşim onlar cam diye almadı bana sadece elmas yüzük aldı o kadar gerisi 22 ayar.ama ben bırıktırıp bırıktırıp kendime onlarca aldım valla kızsa da .tektaşımı kendim aldım tekbaşıma kendim taktım ha ha.hatta son zamanlarda 2. el bile aldım marka takıları bilınen bir sıteden 3 te bir fıyatlarına .kızım var ben sıkılınca da ona verırım takar satılmaz onlar 3 kuruşa gider çünkü.duğunden kalan 4 bilezığım var onalrda kızıma .gerısını sattık yedikAaa olur mu, şanımız yürüsün, adettir takılır deyiverir o kayınvalideler.
Kuyumcuda zıp zıp zıplayan, hayır ben istemiyorum almayın boşuna satarım diye eşime yalvarmıştım ama kimse dinlemedi.
Onlar da benim altın namına hiçbir şey bırakmayıp, tüm özel yaptırdıkları şeyleri gerçekten satabileceğimi düşünmemişlerdi.
Öğrendikleriklerinde şoka girdiler, oh oldu.
İsteyene alın edendim, yoksa çanta parası yapılıyor o altınlar.
Bir zahmet de gelinle aynı olmasın, ne oluyor yani.
Bunu ablam yaşamıştı.Gelinin özel gecesi sonuçta. Öyle değil mi? Kv sana alıyorsam kendime de alırım demeye çalışıyor bence.
heveslenmiştir kadın ya habire tektaş reklamları duyarı var tv de ne yapsınBenim kaynanam tek taş yüzük aldırdı oğluna. Bu oğlan direkt benim eski sözlüm oluyordu. Eşi almadığı için kadının hevesi varmış dedim sevindim sadece. Ne kadar özel bir şey değil mi oysa? Siz 2 gün sonra bozduracağınız bilezikten bahsediyorsunuz.. Herhalde ikisini de öldürürdünüz yerimde olsanız. Biraz rahat olun ya dünya sizin ya da benim etrafımda dönmüyor..
kürk mü hala var mı kurk ben 10 yaşındayken annem almıştı kendine hala durur evınde iyyyBunu ablam yaşamıştı.
Ablama alınan set, kayınvalideye de alındı.
Tamtur yüzük alınırken de alındı, tektaş da da aynı şey.
Hatta nişan alışverişine çıkınca kayınvalidesi kendine kürk almıştı.
Sonuç mu, boşandılar.
Bilezigin aynı oldugunu bile fark etmezdim büyük ihtimalle. Yani o kadar önemsiz bir sey.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
bize bu kadar takılmadı diye kıskanmayalım hanımlar ahahaaaBunlar gerçek mi? Cast ekibi olmasınlar?
Valla bileziğim olduğu için şükrederdim. Yok kaynanayla aynı falan diye sorun çıkaracak insandan hayır gelmez zatenHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?