- 3 Nisan 2014
- 36.538
- 149.492
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
altının gramı uçmuş gitmiş bu zaman da altın olsun da ister aynı model olsun ister zevksiz model olsun hepsi para hepsi yatırım ahahaa
özel mücevher farklı ama bence.ama altın bilezıkler aynı çoğunlukla bana da takıldı duğunumde bır kısmı duruyor hiç takmadım yatırım benım için onlar takı değil dolar Euro gibi.Takmam.
Çünkü ben altın takmam.
Ha ola ki benim beğendiğim ve bana alınacağı kesin mücevherlerden birini göreyim boynumda, parmağında ya da bileğinde; sinirden deliye döner ve bendekini de ona veririm al tak diye.
aynı fikirdeyimhayır o nişanda düğünde takılan bilezikleri sonradan koluna takan var mı ki?
yatırımlık onlar.
Bütün bilezikler aynı değilmi ya
Takıldığı gün taktım sonra hepsini sattımbence aynı hepsi çirkin çirkin gösteriş bileziği.
Bütün bilezikler aynı değilmi ya[/Q
gene kayınvalide yazık yav kadınlara valla ben üzülıyorum adlarınaTakamaz efendim. Türk medeni kanununa göre yasak. Ne demek kv ile gelinin aynı bileziği takması.
Bileziklerin fotoğrafını çekin ve suç duyurusunda bulunun. Cezası neyse çeksin kv.
Takıldığı gün taktım sonra hepsini sattım
Benden sonra eşimin ailesi ve akrabalarında mücevher sevdası oluştu.özel mücevher farklı ama bence.ama altın bilezıkler aynı çoğunlukla bana da takıldı duğunumde bır kısmı duruyor hiç takmadım yatırım benım için onlar takı değil dolar Euro gibi.
Gelin evimiydi neydi show tv de onu izlemeni tavsiye etmiyorum da şöyle bir bak nasıl takıyorlar sıra sırae yani amacı o. ya satacan ya saklıycan.
artık kimse takmıyor öyle bilezik. git bozdur zevkine göre birşey al tak.
Gelin evimiydi neydi show tv de onu izlemeni tavsiye etmiyorum da şöyle bir bak nasıl takıyorlar sıra sıra
iyi yapmışsınız ben set takıya anlam veremiyorum zaten yıllarca takmak ısteyen gelinlere alınmalı sadece o 22 ayar setler. ama burda okuyorum duğun sonrası hemen araba oluyor ev peşinatı oluyor .işçilikli altın ziynettir maliyeti fazladır satmak için alınmaz ama gel de bazı gelinlere ve altın sevmeyen gelınlerın kayınvalidelerine anlat bunuBenden sonra eşimin ailesi ve akrabalarında mücevher sevdası oluştu.
Yüzüğüm ele ayağa düştü, öyle diyeyim.
Gerdanlık setim desek, 4 kişide falan var herhalde.
Özel olarak yaptırdığım herşeyin benzerini zaman geçtikçe birilerinde görüyorum.
Altın delisi olan kayınvalidem pırlantaya merak sardı, su yolları, baget kesimler, zümrütler olsun aldı da aldı.
O sebeple cinnet meselesidir bu benim için.
Altınları ise setler dahil düğün sonrası sattı .
Bana yapılan bilezikler, hasır, içlerinde satınca çok değer kaybeden şeyler falan da vardı acımadım valla.
Bir güzel yurtdışı tatillerimizde yedik.
Oh iyi yaptık
canlı kuyumcu onlar ahahaaGelin evimiydi neydi show tv de onu izlemeni tavsiye etmiyorum da şöyle bir bak nasıl takıyorlar sıra sıra
Alsın ne olacak ki?
Demek ki çok beğenmiş o modeli
Satın alma hakkı sadece gelin hanımda olmadığına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?