• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Nişanda da nikahta da takılan bilezikleri o gün ilk ve son takışım oldu, bittiği an çıkarıp keseye koymuştum. O yüzden modelini bile hatırlamıyorum. Bildiğin altın bilezik işte, ne kadar değişik modeli olabilir ki?

Bizim oralarda genelde gelinlere burma bilezik takilir.. bu durumda gelin kaynana gorumce elti hepsinde ayni bilezik olur :D

Ben takmasini sevmem, olanida dugunden sonra sattik zaten..

Simdiye kadar hic kv de eltimde neden ayni bilezik var diye dusunmedim.. gercekten ilgincsiniz..

Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.

kadın seni kendinden ayırmamış, sana farklı alıp da senin içinden "acaba benimkiler daha mı adi" diye geçirmeyesin veya "daha iyisini isterdim ama ben kendime de daha iyisini alamıyorum gücüm bu" mesajını verebilmek için gitmiş kendinde ne varsa gücü neyse yettiyse onu almış. bilezikleriniz aynı oluversin ne olur.

soyadlarınız bile aynı olucak evlenince...

Bu ne biçim konu ya..
İnsanların komplekslerine, kibirlerine, tatminsizliklerine tahammül edemiyorum artık..
Ne olmuş yani bilezik aynıysa, bir tarafı mı eksilecek taksa..
Böyle insanlara diyecek laf bulamıyorum....

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Ben farketmezdim herhalde çok önemli bir durum değil bence

Disardan biri olarak k.v ile ayni bilezigi takmaktan rahatsiz olan gelin icin soyle dusunurdum..
Nasil bir artniyet,sevgisizlik,fesatlik,özgüvensizliktir bu ya!
K.v art niyetli yapmis veya yapmamis olmasinin önemi yok!
Benim Ex k.v adayi.. Hatun ile ayni model tayt,tshirt,ayakkabi ile yuruyus yapmisligimiz var..Parfumun harika ben de istiyorum demisligi var aldigim cantanin yerini sorup aynisindan almisligi var.
Hosuma bile gitmisti yani.Takilmayin oyle her seylere.Baska derdi mi yoktu acaba o gelinin??

Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.

Bunun tam olarak nesi sorun? Aynı takıdan almış takmış sizden ne eksildi bu durumda?
Bana düğünde taktıkları küpenin aynısını görümcem de almış kendine, hiç bunu kafaya takmak aklıma gelmedi. He ben zaten küpe takmayı sevmem de seviyor olsaydım bile güler geçerdim. En fazla görümcemin bulunduğu ortamda takmazdım küpeyi.

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Olmazdı tepkim işin açığı dikkat bile etmezdim banane zaten altın takmak çok kezban geliyor gencecik kadınlara hiç yakıştırmıyorum kendim de bir daha takmayacağım için umrum olmazdı

Yav satıp tatile gidin, aynısını takmamış olur, mis gibi dinlenirsiniz.
He birkaç seçenek daha var:
1- Adamın beynini yiyerek ne büyük hata yaptığını anlamasını sağlamak
2- Burdan alınan gazla kadına diş bileyip abidik gubidik davranarak, eş kişisinin hatasını anlamasını sağlamak
3- Ben nasıl bir kafa yapısına sahibim, diye aydınlanma yaşayıp oksijeni bol bir yerde derin derin nefes almak. İşe yaramazsa mağarada yaşamak (adama yazık)

geline bilezik takıldıysa kimin kolunda hangi bilezik var bakmayacak ,böyle bir durumda o gelin kimse fesatlığına üzülürüm.Kayınvalideye de alacağı gelin için acırdım.

Back
X