Kv gelin yardim muhabbetleri

Esim seviyor ve gitmemi istedigini açıkaçık soyledi ne yazık ki

Yegane korkum o zaten onunu alamamak

peki merak ettim kayınvaldeniz hiç mi olmadı , sonradan mı öldü ?

Ama soyle ki ben yufka manti eriste vs sevmeyen biriyim zaten. Yemeyecegim seylerin yardımını niye yapayim? Oglu seviyor o da her zaman yiycek degil ya yaptigindan azicik ayirsa yeterli.

Git yardım et gibi bir yaklaşımda bulunmadım zaten.
Yorumum sadece
onların evinin hazırlığını da kendinin yapacağını düşünmen
kısmıyla alakalı.

Yemediğin şeyler ise gitmezsin bu kadar basit.
Bununla beraber
kendi yapsın oğluna da ayırsın diye bir beklentin olmasın.
Zira karşı tarafta kocasını madem çok düşünüyor
gelip kendi yapsın kafasında olabilir.
Haklı olarak.

Keşke bütün kayınvalideler sizin gibi olsa. Koşa koşa gelir insan. Sonra anannemi düşündükçe insanlara hak veriyorum. (Kadın felaket )Arkaya bakmadan kaçmak gerekiyor.

Biz pek yemiyoruz anne siz kendinize göre yapın isterseniz zaten yapmayı da bilmiyorum ben deyip geçiştirebilirsin. Tabi ısrarlı kv ler de yok değil illa gel gel öğrenirsin diyebilir. Çalışıyor olsan yırtardın diyeceğim ama geçen yaz 6 da işten çıktım bi baktım kv dem komşularla dışarda makarna kesiyor aynı binada oturuyoruz evime çıkıp umursamamazlıktan gelemedim. üstümü değiştirip inip yardım ettim ki senin gibi ben de hiç anlamam bu işlerden annem hiç yaptırmazdı bana teyzemlerle kendileri hallederdi. Tabi o yaptığımız makarnadan uzakta evli olan kızına da gönderdi o gün o yoktu yapılırken. Bir defaya mahsus olduğu için ses çıkarmadım fakat bunu sürekli yapsa ilgilenmem ben yorgunum size kolay gelsin der çıkardım eve. Yakın olunca ister istemez bi beklenti oluyor karşı tarafta malesef inş.sorun yaşamazsın bu konuda canım

Huyunu biliyorum az cok. Simdiye kadar oyle istekleri olmadi. Gittigimde sofrayi toplar bulasiklari makineye yerlestiririm bunları yaparken de yapma dedigi olmadi bikac sefer harici. Bunu isteyen esim olunca korktu benim gözüm.

Ama soyle ki ben yufka manti eriste vs sevmeyen biriyim zaten. Yemeyecegim seylerin yardımını niye yapayim? Oglu seviyor o da her zaman yiycek degil ya yaptigindan azicik ayirsa yeterli.
Tamam işte. Biz yemiyoruz diceksin. Makarna pilav yersin sende kışın. Herkes erişte mi yapıyo sanki? Oğlu da anası yemeğe çağırdığında orda yer nefsi körelir böylece.

Ben yemiyorum tamam ama oglu yiyor ona nasi bulucam bahane. Bi de yakinken ve evde bosken bahaneler tukeniyor malesef. Siz mecbur muydunuz mesela isten yorgun argin gelip kizinin da eristesini kesmeye? Tabii ki hayir.

Bahaneniz ne oluyor ya da ne olurdu?
Bir bahane söylemedim.
Öyle gelin kaynana mevlüt, işte zart zurt falan gitmeyi çok saçma bulduğumu söylemiştim.
Ondan sonra da yıldızımız hiç barışmadı
Aynı ortamda olduğumuz her seferde kavga ettik, kendisi bayıldı.
O yüzden o da beni istemez.

valla bana biraz garip geldi bu tavrınız. annemin evinde dahi biz de öyle kış hazırlığı filan olmazdı. evlenene kadar meyvem önüme gelirdi. hiç anlamam bilmem. ama ne olur ki gitseniz. hani aranızda sıkıntı yoksa gayet te gidilir. pek te keyifli olur bence. mesafenizi korumak başka, bu başka. "eşim benimkilere soğuk olduğundan ben de böyle yaparım" demek te çok çocukça. eşinizin ailenizle ilişkisi başka. sizin kv-kp ile ilişkiniz başka. bence gidilir gayet arada bir gerilim yoksa. ne güzel çaylar içilir, harala gürele bir sürü eğlence. yarın öbürgün iş veya çocuk oldu mu zaten katılamazsınız ki bu tarz şeylere. buna " 3-4 evin hazırlığını yapmak" diye bakmak sizi rahatsız eder bence. biraz rahat, önyargısız olun.

Yok kv ogluna cok düşkündür oyle bi sey dusunmez.

Korku filmi gibi ama aslinda en guzeli

Esim de öyle olsun o zaman. Ben ona istemedigi bisey yaptiramam ailemle ilgili. O da bana yaptiramiyo devamin getirmek istiyorum.

Ben yemiyorum tamam ama oglu yiyor ona nasi bulucam bahane. Bi de yakinken ve evde bosken bahaneler tukeniyor malesef. Siz mecbur muydunuz mesela isten yorgun argin gelip kizinin da eristesini kesmeye? Tabii ki hayir.
O zaman aradığında bi bahane bul sen de canım mesela bana bugun arkadaşım gelecek malesef gelemem kusura bakmayın ya da ben arkadaşıma söz verdim ona gideceğim gibi bi bahane bulup gitmeyebilirsin. Mutlaka görüştüğün arkadaşın vardır çağır onu kahve için aklıma bu geldi

Malesef. 2 saat 3 saat mesafede hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…