kv gelişlerine fena takıldım

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Sevgili kk arkadaşlarım,
Çok kv konusu var bende. Çok yazdım buraya. Özetle kv dem başka şehirde yaşıyor, kocasıda 10 yıl önce vefat etti. Yaşadığı şehirde bir kızı ve torunları var. Onlarla çok gidip gelmiyor. Hal böyle olduğu için çok sık bize geliyor. Oğluna ve torununa çok düşkün. Herşey tamam kabul edilebilir. Eşim de anneesini her gün arar sorar. Bize davet eder, hatta yasadığı şehre gidip arabayla alır getirir. En son geldiğinde 3 hafta kaldı.
Ama bende yılların birikimi olsa gerek öyle bir korku oluştuki her an yine gelecek ve haftalarca bizde kalacak gibi kabus yaşıyorum. Çünkü eşim annesinin geldiğinde yattığı odasını öylece koruyor. TV si digitürkü her daim aktif dursun istiyor. Ben tutumlu biriyim .Bunu ödemeyelim dedim bugün, kapatalım hayır annem geldiğinde odasında rahat etsin dedi. Annesini düşünmesi kötü değil tabi. Basit bir konu gibi ama benim sanırım artık sinirlerim bozuldu. Ben istemiyorum evime insiyatifim dışında sürekli gelecekmi ?? Özgürlük yok o gelince, ben kendi evimde ebedi olarak rahat etmek için ne yapmalıyım acaba. Kötü bir sonsuzluk hissi sardı içimi. Kara kara düşünür buldum kendimi.
Biliyorum abarttığımı düşüneceksiniz. Ama bu birikimi yaşamanız lazım. Anlatılmaz.
Nasıl bir yol çizmeliyim eşime ve kendime kızlar? Bu his beni nasıl rahat bırakır, kafayı yiyeceğim sanırım.

Size herhangi bir saygisizligi olmamis herhalde hic bahsetmemissiniz. Tum dert esinizin annesinin odasini korumasi mi?

Madem tutumlusunuz hic digiturk actirmasaydiniz biz de yok eksikligini de hissetmiyoruz. Boyle yapinca birinden sakiniyormus gibi oluyor.

Babam da ailesinden biri gelince sacnalar derecesinde hizmetkar olur, sevgisine veriyoruz. Siz de oyle yapin. Annesine elinden gelenin en iyisini yapar her insan. Gozunuze batmasin o yuzden.

Neden annesi geldiginde ozgurlugunuz kalmiyor, ne yapiyor mesela..
Bunun disinda ana ogul cok seviyorlarsa birbirlerini esinizin yaptigi normal.. Karsilikli kiymet var demek ki.
Sizi sikintiya sokan kisim ne, tam anlamadim.. Maddi mi, manevi mi..

Neden annesi geldiginde ozgurlugunuz kalmiyor, ne yapiyor mesela..
Bunun disinda ana ogul cok seviyorlarsa birbirlerini esinizin yaptigi normal.. Karsilikli kiymet var demek ki.
Sizi sikintiya sokan kisim ne, tam anlamadim.. Maddi mi, manevi mi..
Kv dominant bir karakter. Herşeyi eksik bulur. Söyşemesede artık brrn anlıyorum artık. Hep bir kural var o varken.

Kv dominant bir karakter. Herşeyi eksik bulur. Söyşemesede artık brrn anlıyorum artık. Hep bir kural var o varken.
Ama orasi sizin eviniz, o misafir.. Eksigi de, gedigi de sizi ilgilendirir. Kurallari o degil, siz koymalisiniz.. Bunun sinirini cizmek icin sanirim baya gec kalmissiniz..

kaynana bende 1 gün kalsa kafayı yerim. allah sana sabır versin bacım. çaktırmadan laf aralarında ne zaman gideceğini sor, unuttum de, sonra bir daha sor, insanın evi gibisi yok deyip manevi baskılı cümleler kur. ne kadar düşüncesiz insanlar, benim çocuğum evlense aman rahatsız olurlar diye 2 gün kalmak istemem ya.

Ay sıkıcı bir durum. Sevseydiniz digitürk batmazdı eminim. Eşinize istemiyorum demeyin ama size danışmadan davet etmemesi gerektiğini belirtin. Ayrıca 3 hafta çok bir bahane bulup ziyaret sürelerini kısaltın hem siz de rahat etmiş olursunuz.

Ama orasi sizin eviniz, o misafir.. Eksigi de, gedigi de sizi ilgilendirir. Kurallari o degil, siz koymalisiniz.. Bunun sinirini cizmek icin sanirim baya gec kalmissiniz..
Benim yüzüm çok yumusaktir. malesef. o baskın bir karakter. eşimde annem der başka bişey demez. her bir konusunu anlattığımda ama bir sebebi vardır der. çok tartıştık çok. yoruldum artık.

Ya ne diyosun. hele öyle imalar et. gel senle bir konuşalım der. Ayy nefret geldi kendisinden. anlatırken bile bi tuhaf oluyorum. geçen gelişinde kendi kızı için kv si kaliyormu onda dedim diye laf etti bana ulu orta. güya yuzlestiriyor beni kocamla. git be kadın artık gelme demek istiyorum artık (

Belli ki eşin hayırlı evlat..böyle adamdan zarar gelmez , eşini de el üstünde tutar .
Kendi ailesinden kaçan adam zamanı gelince karısından da kaçar böyle örnek çok fazla.
Bu denilenleri de göz ardı etmiyorum. doğruluk payı olabilir. hata yapmadan ilerlemek istiyorum bir yandan.

Valla bende bir gelin olarak sonumuz iyi değil diyorum fesat değilse herşeye karismiyor sa kalsa ne olurki sende bende aynı duruma düşeceğiz emin olun evlat evine gelmek ona da kolay değil ama yanlışlık zor bence biraz da vicdanı boyuta bakın digiturk paketi ne kadr ki kim götürdü biriktirdiğin bence artık millet olarak biraz merhametli olmaliyiz

digitürkü asla istemem bana kalsa. eşim aldı. Annesi istediği için. şimdide kendi istiyor.

bizde digiturk kv için alındı. bana kalsa almam. Teledünya ve kablolu var aynı zamanda.

Offfff benim kv de şehir dışından geldi. P.tesi bana geçecek. Kaç gün kalacak belli değil. Eşim şehir dışında. Edi büdü başbaşa kalacağız.

Kenara çekilip kalp krizi geçirmeyi mi beklesem diyorum ;(

bizde digiturk kv için alındı. bana kalsa almam. Teledünya ve kablolu var aynı zamanda.
Fazla gelebilir size ama demekki seviyor orda yemek programı faln çok ondan olabilir :) bende dahil yaşlanmayacak gibi davranıyoruz hele yorumlar çok fena bence dinleme cogunu

Kaç gün kalacağı belli olsa bukadar rahatsız olmazdik dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…