kv gelişlerine fena takıldım

Çok doğru tespit. ama bu fikri tek başıma yıkmam okadar zorki. düzenini bile değiştirtmiyor eşim.

Çok doğru tespit. ama bu fikri tek başıma yıkmam okadar zorki. düzenini bile değiştirtmiyor eşim.

Esinizi daha iyi tanirsiniz, tatli dil guler yuz ya da bazi kisitlamalarla yavas yavas yaptirmaniz lazim. Ya da temizlik vs yaparken minik minik degisiklikler yapin, dikkatli bakmadikca hemen fark edilemeyecek duzeyde.

Esas sorun kv geldiğinde onun patron olması ise bu soruna odaklanın bence. O geldiğinde o kuralları bir bir yıkın bence.
yumuşak yüzlü olmanın bedelini ödüyorum. allah kahretsin ki hep susarim hep

Annesinin esi olmus sadece kizi ve oglu var kocanda annesi yalniz diye ona duskun olmus 3 gunluk dnya yarin birgun kadin olur gder yani annesine sahip cikiyo yalniz kalsin istemiyo sncta o onu buyuten doguran kadin ki esin cok hakli bende olsam anneme sonuna kdr sahip cikardm bencil dusunuyosun cok..kendi mutlulugun icin esin annesini silip atsn istysn ole sey olmaz yazik gunah ya..

F fozgeb arkadaşım teşekkür ederim öncelikle. gel
Hayatım yalnız yaşamıyor bu arada. erkek kardeşi ile yaşıyor. bide anlatinca dışardan öyle gözüküyor. kayinvaldem taş gibi Streç kot giyen bir kadın. makyajlı fönlü her daim. görsen ona değil bana acirdin.

Esinizi daha iyi tanirsiniz, tatli dil guler yuz ya da bazi kisitlamalarla yavas yavas yaptirmaniz lazim. Ya da temizlik vs yaparken minik minik degisiklikler yapin, dikkatli bakmadikca hemen fark edilemeyecek duzeyde.
valla odada yatak tv ünitesi dolap var. Bunları degistirmek zor yaw

setenaysetenay canım gelince uzun kalıyor işte malesef. ben ne şekilde müdahale edebilirimki. en kötü tarafı bu uzun kalışlar.

devamli sizle kalsa digiturk olayini anlarim da 3 hafta kaldigi zaman icin odasi bozulmuyor digiturk kapatilmiyor insan kendi evinin hakimiyetini alamadigini hisseder haliyle hem 3 haftada cok ya 1 hafta kalsin gitsin iste

Yılda kaç defa geliyor?

Geldiği zaman ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ?
Canım daha geçen ay geldi mesela ama arayışlarından anlıyorum sıkıldı yine. her an gelebilir yani.
geldiğinde öncelikle sorun olarak eşimle sürekli yanımızda. Hattâ eşim gidip onun odasında tv seyrediyor çay iciyorlar vs. ben vermiyim yokmuyum belli degil. birlikte programlar yapıyorlar dışarı çıkıyorlar. vallahi billahi abartmiyorum. bende gideceği susuyorum günü bekliyorum

valla çevrenizden birini davet edin o odada kalsın
bastıra bastıra misafir odası dersiniz
ne demek annemin odası
sanki evden ayrılan çocuğu mu da muhafaza ediliyor
çekirdek aileden birinin odası muhafaza edilir

bence evlense filan kv rahat edersiniz madem bu kadar fıkır fıkır

annem abimin evine 1 gün bile gitmedi. naifti kibardi. çok yasayamadi zaten rahmetli oldu.
Aynen kendi annemde oyle abimin yanina gitmez ne kadar iyi olsada adi kv o yuzden gelini rahatsiz etmiyor ve yeterki mutlu olsunlar der ve suan 15 yillik evliler ve mutlular bana gore erkek ailesi cok onemli evliligin yurutulmesinde fikrim maalesef yok senin konunda ilacim olsaydi kendime surerdim

Yok evlenmek istemiyor. kocayi gömdüm rahatima bakicam diyor alenen.

Gelse nolur kalsa nolur diyen arkadaşlar. Kadın kendi kızıyla aynı şehirdeyken oraya fazla gitmiyor ama farklı şehirdeki konu sahibinin evinde paşalar gibi takılıyor adalet mi bu?

Benim kaynanada kendi kızları söz konusu oldumu aşırı titizlenir en ince seyi bile dusunur rahatsiz etmemek icin kendini paralar ama kaynim ve eltimin evini kendi evi kullanır, kalırdı. Bende yumusak yuzlu olup amman nolcak amman bilmem ne desem aynı duruma düşerdim. Kaldıkı 3 hafta kalmak ne demek?

Ben 2 sene ailemden farkli sehirdeydim. Benim ailem bana 2 senede 3 kere geldi ve 2 gün kaldilar en fazla. Bu kadarda terbiyesizlik dusuncesizlik olmaz herkesin annesi var.

allah koruun brgun gelir annem hep bizde kalacak derse işte ozaman yandın. erken davran ve bunu önunu kesmeye calış

Kvlerin 2 ogullarinin evini kendi evi gibi gorme sacmaliklari var...benim kv kaynimin evine gitti.muameleden rahatsiz olmus.oglumun evinde bana yaptiklarina bakin dedi.icimden bir ohh dedim ki benim evime gelip at kosturuyordu simdi eltimin evinde kendi kosuyor.benim yuzum yumusak ..eltim cok guzel guler yuzle siviyor☺mantiga bak kendi evin var otur asagi...
Sizin kv. Kendinin evi olarak gorup alistirmalar yapiyordur

Size zararı olmayan kv. gelsin ne olacak, siz yaşlanınca oglunuza gezmeye gitseniz gelin iyi davranmasa ne hissedersiniz.Allah yaşlanınca kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Anne ve babası hayatta iken cenneti kazanamayanlara yazıklar olsun.Eşiniz desin ozaman anne karım seni istemiyor, bende seni yalnızlıga terkediyorum.

amin.kimseyi.kimseye muhtac etmesim

Siz de kendi ailenizden birini çağırın, o odada misafir edin. Hatta ona ait bazı eşyaları orada bırakın.
Belki eşiniz biraz olsun anlar, empati kurmasına yardımcı olur.

Kayınvalideniz gençmiş, sağlıklıymış, yalnız değilmiş. Yani ihtiyaçtan değil sırf keyfinden geliyor. Bu kadar uzun misafirlik kimi olsa sıkar. Benim tanıdığım rahatsızlık vermek istemeyen çok kayınvalide var. Böyle gidip çöreklenenler genellikle bencil yapıdaki vurdumduymaz insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…